icon

Dnes otvorené obchody

20. apr 2025

Ahojte. Prosím vás neviete či je dnes otvorený action a podobne obchody?

hiro
20. apr 2025

To je taká hlúposť ako traky. Billa je zatvorená aj otvorená, podľa toho kde sa nachádza...

autor
20. apr 2025

@viestta škoda že stále svieti aj tebe

sasa2
20. apr 2025

@gribka1 a kto napríklad?

gribka1
20. apr 2025

@sasa2 Na čo konkrétne sa pýtaš?

really8
20. apr 2025

Na tolke dovolenky chodite a musite nakupovat v action. Sooooooooc🙈😂😂

tetapetra
20. apr 2025

@hiro pani chce ísť do action a jemu podobných.
@really8 ja som v action ešte nebola 👀asi nie som cieľová skupina 🤷🏻‍♀️

xckaretxxx
20. apr 2025

@monnci2226 a co ti tak súrne chýbalo, že si musela až za hranice? Alebo už nevieš čo so sebou? Tak prosím respektuj štátne sviatky na SK a nekydaj na všetko.

xckaretxxx
20. apr 2025

@svetlonos Švajčiari zatvárajú všetko o 16,00 v sobotu. A akceptujú to. Akceptujú nedeľu ako deň pokoja , nesmieš ani prádlo vyvesit von ani povysavat. Iba ta jebla slovac stále vymýšľa.

gribka1
Odpoveď bola odstránená
katica06
20. apr 2025

urážaš kresťanov za ich vieru lenže kresťania tu boli dávno dávno pred tým ako vzniklo SVK či prijali zákon, na základe ktorého sú obchody zatvorené. Poviem ti verejné tajomstvo aj 1 mája, 8 mája dokonca 29 augusta a 1 septembra budú obchody zatvorené. Budeš tu otvorene nadávať na padlých hrdinov, na bojovníkov ktorý sa zúčastnili SNP a ústavu SVK?

tetapetra
20. apr 2025

@katica06 1. Septembra nie,už je to zrušené, od minulého roka

lindus_esterka
20. apr 2025

Autorka, co vlastne tak surne potrebujes práve z actionu?

ankare
20. apr 2025

Určite nie.

sara07
20. apr 2025

@katica06 ano su tu pretože to pôvodné náboženstvo zničili, a ludia nevydržali ten tlak a teraz zvšok neveriacich sa ma tiež prispôsobit
ked teda tak podme slavit každy jedne sviatok aj iné naboženstva
napr mne vadi že pri sčitavani su tam zástupcovia krestanskej časti a prečo tam vôbec su alebo pre transparentnsot z každého naboženstva

kvetinka_2
20. apr 2025

Autorka, prečo ste vlastne nemohli ísť včera do toho Actionu? Keď ste dobre vedeli, že bude zavreté až do pondelka(vrátane)? Nechcem, vedieť, čo by sa stalo, keby zaviedli sviatok aj na Bielu sobotu. Štyri dni zatvorené obchody, no to čo by už bolo. Ľudia, čo vlastne takého dôležitého nepočká do útorka? Nebojte sa všetci, v utorok už sú vám obchody k dispozícií.

katica06
20. apr 2025

@sara07 a čo ti bráni aby si kandidovala vo voľbách a predložila zákon v parlamente?

tom_i
20. apr 2025

@viestta nebola si v Nitre? Tam je to tak, ale zase dá sa ísť do parku, na pyramídu ... Na druhej strane nie je nad to "klímovať" sa...

monnci2226
20. apr 2025

@xckaretxxx a vies mi prosim ta vysvetlit aky je rozdiel z hladiska sviatkovania medzi chodenim po obchodnom centre a cumenim do mobilu a vypisovanim prispevkov na fora? ani jedno ani druhe moc s vyznavanim sviatku nema nic spolocne nemyslis?

sara07
20. apr 2025

@katica06 nemám dostatočný žáludok a stale mám chrbtovu kost čo je dost nepraktické

marsmykkok
20. apr 2025

@viestta Ja som za otvorené obchody každý deň okrem možno 25.12, 1.1 a veľkonočnej nedele. Nie som nákupná maniačka, chodenie po obchodoch ma unavuje, radšej idem do prírody, ale príde mi prirodzené že asi človek má skôr potrebu nakupovať ak je doma 4 dni ako cez pracovný týždeň kedy nie je veľmi kedy... Samozrejme, cítim aj s predavačkami, ale zase každá predavačka nemá malé deti čo chodia do školy, koľko je takých čo majú len partnera čo robí tie všelijako alebo odrastené deti alebo nemajú rodiny a v neposlednom rade napríklad v tú nedeľu alebo sviatok by si radi privyrobili aj študenti, keby zamestnávateľ chce, dá sa to tak zariadiť, aby ľudia čo chcú byť doma s rodinami víkendy a sviatky nerobili a robili by takí, čo nemajú doma muža každý víkend a sviatky lebo tiež robí a práve by im vyhovovalo že majú príplatky a tiež študenti. A spokojní by boli aj zamestnanci aj zákazníci.

lucia13022023
20. apr 2025

@lindus_esterka nafukovacku lebo oni idú na DOVOLENKU!!! 🤣 DRUHU!!!!!

tetapetra
20. apr 2025

@marsmykkok ty si robila niekedy víkendy, sviatky?

sasa1310
20. apr 2025

@tetapetra kto robí víkendy a sviatky má zasa voľno cez týždeň.

katica06
20. apr 2025

@sara07 čo bolo podľa teba vlastne to pôvodne náboženstvo?
Lebo keď berieme.iba obdobie od začiatku nášho.letopočtu na.tomto území žilo množstvo národov s vlastnou náboženskou kultúrou. A koľko toho bolo ešte predtým....

tetapetra
20. apr 2025

@sasa1310 prečo mi to píšeš? Otázka znela inak

maria12334
20. apr 2025

Autorka témy už vykotena na pláži a vy sa tu ešte doťahujete 😂😂

marsmykkok
20. apr 2025

@tetapetra momentálne nie, ale kedysi áno (víkendy) Ja deti nemám, partner robí všelijako, keby robím v obchode radšej odrobím nedeľu za raz toľko ako napríklad pondelok. Kamoška tiež robila za pokladňou a tiež rada robila nedeľe kvôli mzde, detto známy nad 50 rokov s tým problém nemajú keď majú príplatky. Pre mňa deň ako deň a keby napríklad v pondelok zarobím 50 eur a v nedeľu 100 eur tak radšej robím v tú nedeľu.

tetapetra
20. apr 2025

@marsmykkok robila som 20rokov. Dokonca na zmeny. Sviatky,piatky. Víkendy- ranné sme si brali "samy" aj sviatky. Nemala som to rada či už ako slobodná, či ako vydatá alebo ako mama. Neznášala som ísť do práce na Štedrý deň....žiadne peniaze mi voľno nikdy nenahradili. A to som Veľky piatok a Štedrý deň mala 125%

xckaretxxx
20. apr 2025

@monnci2226 bavíme sa o štátnom a cirkevnom sviatku. Je to jeden z najvacsich cirkevnych sviatkov. Nehovorím o nedeliach. Tak prosím akceptuj a dopraj zamestnancom - predavačom tiež trochu pokoja.

xckaretxxx
20. apr 2025

Naozaj smutné ako sa k Veľkej noci vyjadrujes, že vtipné sviatky. Ty si veľmi chudobná duchom. Vieš sviatky sú aj o stretavani rodín. Bohužiaľ ty musíš reisovať po dovolenkach. Asi sa nemáš s kým stretavat