icon

Do akých trápnych situácií vás dostali deti?

kikusenka1
10. máj 2024

Minule som sa smiala lebo kamoška bila u logopéda s dcérou a povedala tam ze mamina strašne ľúbi pivo. A kamoška sa cítila strašne trápne lebo ona pivo vôbec nepije a bola ticho lebo si myslela ze ked sa ozve tak situáciu ešte zhorší 😂
Môj syn najnovšie vykrikuje keď ho prebalujem: " mamina nerob to! Au! Ti strašne boli!" A to mam otvorene okná a susedia za chvíľu na mňa zavolajú socialku podľa mna😂 ako ste na tom vy?

suzitok
•
10. máj 2024

Môj syn nevedel povedať C a hovoril Č...raz sme išli po meste, pešia zóna napráskaná ľuďmi a dve ženy jedli pizzu a on na plné ústa - Mamiiii, aká pi*a! /ešte na ne ukazoval aj prstom/

mima172
•
10. máj 2024

Napadli mi dve situácie, obe z obchodu.
Raz sa ma veľmi nahlas dcéra spýtala, že "prečo ma tá teta takú veľkú ritku" - áno, pani stala vedľa nás a počula to veľmi dobre.
A druha situácia - prechádzali sme v Tescu okolo alkoholu (podotýkam, že si dáme doma raz za mesiac pohár vína, čiže alkohol ani nekupujeme) a moja vtedy 3 ročná slečna zahlásila na plné ústa - mama kúp si víno, ved ty veľmi ľúbiš víno. Tie pohľady ľudí naokolo naozaj stáli zato 🫣
A ešte mi napadlo ako sme šli po chodbe domov do bytu a stretli sme susedu, keď vychádzala z bytu. Z bytu bola cítiť aróma varenia (mne to nesmrdelo, no proste silné vône z kuchyne) a malá hovorí pred tou susedou, že "maminka, niečo sú smrdí, asi je tu niekde hovienko".

stanulienkat
•
10. máj 2024

Toto je super téma, ale je škoda to nespojiť s už existujúcou- Trapasy našich detičiek.

deti95060810
•
Autor odpoveď zmazal
•
kikusenka1
autor
•
10. máj 2024

@stanulienkat sorry nevedela som

jana_eyre_2
•
10. máj 2024

Nepamätám si mnohé veci, ale niekedy si vystačím aj sama a urobím si trapas 😅 napríklad keď sme sa s deťmi trepali cez dav ľudí a ja deťom vravím, "no choďte už, kracajte" a pani predomnou sa šokovane obzrela čo si myslela že to vravím jej 😅

amelia89
•
10. máj 2024

No minuly tyzden sa ma v uplne tichom metre kde sme sedeli oproti sebe spytal na cely vagon- mami a prečo je ten ujo čierny? 😃 a vcera vo vytahu isla pani a mala nejaku taku baretku proste taku ciapku a on ze mami tato teta je poštarka ?😂😂😂 akoze aj mi to bolo smiesne ale modlila som sa nech uz pani vystupi.
aha a vlasne este krical na jedneho pana na ulici ze je zlodej lebo mal cierne tricko a siltovku a tak je nakresleny jeden zlodej v knizke 😃😃😃

mimikarol
•
10. máj 2024

Keď raz v škôlke povedala učiteľke že jej dedkov brat je v base lebo kradol. Učiteľke som vysvetlila že to je dedkov sused, aby si nemyslela že sme rodina zlodejov

kandelabra
•
10. máj 2024

Moj maly pred istym casom na kazdeho chlapa akehokolvek veku ktoreho sme stretli nadsene ukazoval: "Daddy!" Reakcie si urcite domyslite...

zuzi0911
•
10. máj 2024

Keď si dcéra pred obchodom zastala ..usrala si ako starý chlap a rukou to od zadku rozhanala k tváram s pokrikom...Na daj si ....(ujo naučil)🫣

nekonecna_katastrofa
•
10. máj 2024

Doma sa s deťmi hráme na policajtov, ja som samozrejme vždy zlodej. A môj v tom čase 4r v miestnych malých potravinách: "Mami, ty si zlodej!" Ešte že ma tam poznajú.
A druhý trapas. Sedeli sme v zoo pri bufete a jedli. Zrazu syn ukázal prstom na jednu pani: "Pozri, aké má tá teta tučné brucho!" Pani bola asi tak vo 8.mesiaci, tak som mu povedala, že prstom sa neukazuje a pani má v brušku bábätko. No a on že odkiaľ sa do brucha dostane bábätko a ako vyjde von. To som videla ako aj rodičia od vedľajších 2 stolov nastražili uši, že ako mu to vysvetlím 😂

kulumulu123
•
10. máj 2024

@kikusenka1 moj vtedy 3r syn v supermarkete na nakupe s tatom. Ten cosi pidal pani ktora stala pri nom a nato moj syn na plne usta aby sa uistil ze ho bolo poriadne pocut " tetaaaaa a ty si preco nepodakovala ty nevies co sa patriiiii?????" pani mala udajne cca 60r a dostala taku lekciu ze odvtedy predpokladam zacala dakovat 🤣

selest
•
10. máj 2024

Moj 3r zahlasil mojej kolegini ze museli prist s tatom kupit mame vino lebo mama vsetko vino doma vypila, a ze som vypila aj tatovo pivo😅