icon

Do ktorej kategórie v bazáre môžem pridať kabelky?

olexa
22. okt 2011

jednu som mala a bola zrušená adminom, ale niektoré ich tu máte ....do ktorej kategórie ich mám pridať??? 😖

latvia
22. okt 2011

kabelka je modny doplnok, pokial nema aj inu funkciu specialnu, takze nie. a kabelky, ktore nemaju v bazari byt, oznac vykricnikom 😉

mirip
22. okt 2011

aj mne admini vymazali a ešte kopec vecí že to sme nepatrí a hlavneže iným nechajú všetko keby tu aj ........... mali nahodené v bazári

diabliq6666
22. okt 2011

mne tiez kabelky vymazali...aj masazny strojcek,ktory som dostala v tehotenstve a pouzivala na chrbat a nohy,ked ma boleli...ale podla adminov to nie je vhodny inzerat

ivett1
23. okt 2011

@olexa ahoj, asi už do žiadnej kategórie, kedže kategória módne doplnky bola zrušená adminom
https://blog.modrykonik.sk/2011/09/zrusenie-kat...
a ak niekde nájdeš ´kabelku´ tak ju označ výkričníkom ... 🙂 pravidlá by podľa môjho názoru mali platiť pre všetkých rovnako... 😉

veronikam
23. okt 2011

Mne vymazali topanky na bezky, a pri tom ked si date do vyhladavaca, tak vam ich najde vela. Takisto aj lyziarok najde vela, a mne moje vymazali. Napisala som im mail ze nie su spravodlivi a ze si nezelam aby vymazavali inzeraty mne, ked ostatni to tam maju a nadrzovku som si ho nahodila nanovo. Neboli dokonca ani tolko slusuni, ze by mi na moj mail odpovedali

dali4
27. okt 2011

Tu v tomto bazári zachvílu vymažú pomali všetko okrem detských vecí možno ... 🙄

danu
27. okt 2011

Kategoria Modne doplnky bola zrusena, takze do ziadnej