Do ktorej krajiny sa oplatí presťahovať?
Caute baby, tie co zijete v zahraničí alebo mate sirsi prehlad. Do ktorej krajiny sa oplati presťahovať? Kde sú dobre podmienky pre zivot?
my ideme smer Mexiko CDMX uz sme rozhodnuti.Spolu s polovickou ale my nemame deti,robime online a navyse tam mame familiu.S europskym dobrym platom si tam popri tych ich biednych pesos kralovna
@anonym_b85d6e Mexico city? To vážne? Tam sa vám páči? Už ste tam žili? Vysoká nadmorská výška, zemetrasenia, 20 miliónov ľudí, otrasná premávka, znečistené ovzdušie, problém s pitnou vodou, kriminalita, skorumpovaná polícia … Toto niekoho láka? No, proti gustu žiaden dišputát …
Na ukrajinu do Kyjeva , tam budes mat zlaty zachod ako Zelensky 🙂
@jurraj15 Toto ma byt akoze vtipne 🤦🏽♀️?
@anonym_ce49d5 Cii kokso, dakujem za oznacenie. Teraz som sa prihlasila po dlhom case a pozeram, ze diskusia na kt som zabudla este prudi. :D Nakoniec vyhralo Rakúsko. Zavazila teda najviac pracovna ponuka, ktora sa zhodovala s tym, co chcem robit a za dobry plat,cize som si nakoniec "podla miesta" nevyberala, ale som spokojna s tym ako to je. Paci sa mi mesto a je tu vela co na pozeranie. Ani mi vobec nedavaju pocitit, ze som cudzinec ako tu bolo spominane. Uplne normalka. Celkom vtipne mi bolo citat tie stare komenty zien, co len prisli urazat. :D Ale tak kazdy podla gusta a svedomia. Dorozumievam sa normalne po anglicky v praci aj vsade a nedavno som sa prihlasila na kurz nemciny, kt mi firma hradi, cize nejaky zaklad uz aj viem. Nevyzaduju to vsak, lebo mam aj kolegu, kt. tam je uz 6 rokov a stale len po anglicky s nim rozpravaju. Zatial hodnotim skusenost ako super. Ale pravidelne este navstevujem Slovensko kvoli rodine a niektorym kamoskam samozrejme.🙂

my ideme smer Mexiko CDMX uz sme rozhodnuti.Spolu s polovickou ale my nemame deti,robime online a navyse tam mame familiu.S europskym dobrym platom si tam popri tych ich biednych pesos kralovna