icon

Do ktorej krajiny sa oplatí presťahovať?

annamarin
7. apr 2024

Caute baby, tie co zijete v zahraničí alebo mate sirsi prehlad. Do ktorej krajiny sa oplati presťahovať? Kde sú dobre podmienky pre zivot?

Strana
z7
anonym_b85d6e
12. apr 2026

my ideme smer Mexiko CDMX uz sme rozhodnuti.Spolu s polovickou ale my nemame deti,robime online a navyse tam mame familiu.S europskym dobrym platom si tam popri tych ich biednych pesos kralovna

anonym_a52af6
12. apr 2026
@anonym_b85d6e

my ideme smer Mexiko CDMX uz sme rozhodnuti.Spolu s polovickou ale my nemame deti,robime online a navyse tam mame familiu.S europskym dobrym platom si tam popri tych ich biednych pesos kralovna

@anonym_b85d6e Mexico city? To vážne? Tam sa vám páči? Už ste tam žili? Vysoká nadmorská výška, zemetrasenia, 20 miliónov ľudí, otrasná premávka, znečistené ovzdušie, problém s pitnou vodou, kriminalita, skorumpovaná polícia … Toto niekoho láka? No, proti gustu žiaden dišputát …

anonym_ce49d5
12. apr 2026
@annamarin

@tilly Vidis, mozem sa popytat. Si mi pripomenula, ze mam byvaleho spoluziaka v Irsku. Skúsim zistiť. 😄

@annamarin uz ste sa prestahovali do vysnivanej krajiny???

anonym_778b3e
12. apr 2026
@jurraj15

Na ukrajinu do Kyjeva , tam budes mat zlaty zachod ako Zelensky 🙂

@jurraj15 Toto ma byt akoze vtipne 🤦🏽‍♀️?

jovka
13. apr 2026
@bundaa

@kofa77 aj keby žena len upratovať mala v hoteli v Nemecku zarobí ďaleko viac, ako akákoľvek upratovačka na Slovensku

@bundaa ale náklady su celkom vysoké, najom , všelijaké poistenie, za auto platím 3x toľko co na SK, nechty , vlasy tiež 2x taka cena.

jurraj15
13. apr 2026
@anonym_778b3e

@jurraj15 Toto ma byt akoze vtipne 🤦🏽‍♀️?

@anonym_778b3e ano , prepac mam divny typ humoru 🙂

Strana
z7