icon

Dobrá redukčná diéta

daraca_k
28. sep 2017

Ahojte, viete poradiť redukčnou diétu bez jojoefektu a hladovania?
🙂

simi121
•
28. sep 2017

Ahoj, mám bielkovinovú diétu som veľmi spokojná.
🙂

daraca_k
autor
•
28. sep 2017

@simi121 Ahoj, a ako si s ňou začala? Radila si sa s niekým ohľadne zdravotného stavu a pod.?

simi121
•
28. sep 2017

@daraca_k Mám 4týždňový balíček od mdiet a áno radila som sa s Dr. Kozárom 🙂.

acer11
•
28. sep 2017

Nežrať a cvičiť 😅

denisaja
•
28. sep 2017
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

Jojo efekt máš po každej diéte aj keď schudneš cvičením a prestaneš s tým tak po nejakom čase priberieš. Jednoducho si naozaj musíš kontrolovať príjem stravy, alebo sa dostatočne hýbať po zvyšok života. Najdôležitejšie je vydržať nevyjedať večer.

lilu7
•
29. sep 2017

Vynechat cukor-uplne. Pridat pohyb a vysledky sa dostavia sice casom ale pridu a bez jojo efektu😉

denisaja
•
1. okt 2017
Používateľ denisaja je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisaja.

Mam odskúšaný typ ako schudnúť a následne dlhodobo udržať hmotnosť. Keďže najhoršie je vydržať obdobia chuti na sladké a na naučenie sa disciplíny v jedení hľadala som niečo na utlmenie hladu, čo sa dá konzumovať dlhodobo a našla som nuMe diétne nápoje a tyčinky. Tyčinky nosím vždy so sebou. Diéta obsahuje glukomanán, čo je prírodná zložka - nič chemické okrem zníženia pocitu hladu to znižuje cholesterol. Nápoje sú chutné doporučili mi to kamošky práve pre výbornú chuť. Pozrite www.nu-me.eu nízkokalorická déta. 👍 doporučujem