Dôchodcovia dostali 13. dôchodok vo výške 600 eur
Dôchodcovia dostali 600€! 13 dôchodok .. 600€!!.. ja im doprajem vsak nech majú ale pre Boha 600€!!! Keď sa zvyšuje DPH,náklady na život idú hore, vraj sa majú ozdraviť verejné financie, zobrali peniaze deťom a dôchodcom dajú 600€ 🫣 ako aby sme sa zle nepochopili , ja im nezávidím, nech si ich užijú v zdraví ide o ten princíp. Berú pracujúcim ľuďom, podnikateľom sťažujú život a len tak rozhadzujú 600€ 🫣 akože sklamaná som veľmi z tejto vlady ale čo sa dalo čakať. Tu sa podporujú len starý ľudia a mladý utekajte preč. Nič dobré tu na vás nečaká. Stary ľudia dostali byty za babku, v podstate k nim prišli zadarmo, mladý teraz musia brať hypotéky na pol života také vysoké že odchod. Žiadna podpora mladých rodín .. mladých ľudí.
@mimi236 a neviem, či ty chapes, ze nás stat na také výdavky jednoducho NEMA? ze si musí požičať už na tie 12te dochodky? A aj kvôli tomu sa zdvíha DPHcka? Cize tým dôchodcom to určite pomôže, ze? Dostanú 600 a zaplatia 1000. Ale však ok, marketing je marketing. Takym ako tebe to skratka nevysvetlime a furt tu budeš omielat tie tvoje stupidity o zavedeni a neviem ešte o com. Ale čo, vsak dajme im aj 14, 15, 16te dochodky. A posledný nech zhasne 💡🕯⚰
Tu nejde len o 13. dôchodky, ale aj o to,že znova zastropili ceny plynu. Fico je dobré vydrbany, ak by budúci rok boli predčasne voľby a vyhral by niekto iný, jednoducho bude nútený ten strop zrušiť a aj tie 13 te dôchodky. A potom to začne. Ľudia sú hlúpi a nepoučiteľní
@tetapetra kiež by si mala pravdu s tými voľbami
@lenkasarka ale vieš čo nastane potom. Fico bude na koni a zase bude trieskať to svoje veď mi sme dali aj 13 aj zastrelili ceny plynu a vybzdierate ľudí..... Nikto si nepamätá čo bolo keď lekári štrajkovali ako ich "podporoval" ako sa ukazoval s rožkom,že koľko stojí, to isté nafta... Fakt už len zhasnúť
@tetapetra horšie to snáď uz ani byt nemôže.
@lenkasarka počkaj si na január a na február vtedy to uvidíme v plnej kráse. Už teraz mám strach s tých cien
Esteze ma Estok Sutaj 2 nove mercedesy za 300 tis eur
@positivvibe Takze s 5 detmi + 40 realne odpracovanych rokov a pises ze spolu cez 50 - 51? 52? 53? rokov? Takze ak pracovala od 18 isla na dochodok v cca 71? 72? 73? Ak ma teraz 74 tak to je na dochodku rok ci par malo rokov kedy sa uz priznavali daleko vyssie dochodky ako pred 20 rokmi takze duplom sa mi nezda ze jej vysiel dochodok 260€ pri 50+ odpracovanych.
@hiro predstav si že pracovala od 16stich..jej rodicia stavali dom a neboli nazvyš peniaze aby si dievčina mohla chodiť do skoly nebodaj sa pekne obliecť neostavalo jej nič len po zakladnej škole pracovať.. Popri praci si porobila školy a pracovala este dlho aj v dochodkovom veku..

@mircalla neviem či si to pochopila,ale žiť z tej almužnej čo dostávajú je umenie,to som myslela že nie je im čo závidieť,poznám dôchodkyne ktoré žijú z 10€ na týždeň,takže ten 13.dôchodok im určite pomôže,to je celé a ďalej to rozvíjať nebudem, nakoľko je to zbytočne😉