icon

Dočká sa človek spravodlivosti na MK, alebo na čo sú pravidlá, keď ich tvorcovia nedodržiavajú?

afrodizi
28. sep 2022

Ja už neviem o čom to tu cele je, admini stanovili nejake pravidla a vobec ich nedodržiavaju. Neprebehol obchod, nemoze dat hodnotenie, prd, oni sa rozhodli ze ho ponechaju. Predavajuca s nickom sisiker mi uplne nadrzovku preda topanky, za ktore som si zaplatila, dam jej hodnotenie samozrejme kedze toto sa fakt nerobi, ona na to mne da z pomsty, ze som neprijemna osoba, pisem adminom/moderatorom a zas v českom jazyku "mierumilovna liberalna" všehorozsiahla odpoved, ze to nevnimaju ako hodnotenie z pomsty a nezmazu mi ho. Neriešim davno, uz som sa na to vykaslala, ked ma oklamali 2x a predali ine nez bolo v popise a odpoved od adminov ze nie je jasne z fotiek a nestači ako dokaz, nula bodov riesenie. Tak nech si zrusia tie pravidla, ked sa nimi neriadia lebo su admini/moderatori a bezny clovek musi. Fakt mi je uz z tohto spatne...

Strana
z2
0silvia0
28. sep 2022

@afrodizi ferove to nie je, ale pravdu povediac podla tvojich reakcii neposobis velmi milo🙉

moonlight1210
28. sep 2022

@afrodizi a nie je podla teba prehnane si mysliet, ze si na teba z neznameho dovodu zasadla?
Ma to nejake logicke vysvetlenie, preco by ti toto robila? Potvrdila objednavku a just predala inde? A preco by to urobila prave tebe?

afrodizi
autor
28. sep 2022

@0silvia0 haha no gratulujem ze na zaklade par slov vies urcit cloveka, ale je pravda, ze sa ani nesnazim posobit milo 😚👋

afrodizi
autor
28. sep 2022

@moonlight1210 vies co, nechce sa mi, ucim sa akurat na skusku, len som chcela napisat svoju skusenost s adminmi a mozno zistit ci som jedina a vidim, ze nie som, to mi staci.

afrodizi
autor
28. sep 2022

@zuzanka.zuzu ale tu nejde o to ze ich posunula, to mi zili netrha, pisem o adminoch, ktori nezmazu jej hodnotenie z pomsty a vobec nic neriesia, ba prave naopak, porusuju sami pravidla ktore si stanovili

atinkaa
28. sep 2022

ahoj, pomahala som v bazare riesit prave take situacie, zdarma job, tak ti viem napisat, ze je to niekedy extra narocne, obe strany sa natahuju na blbosti. Ano predala skor, ja doteraz nechapem, co to je za pravidlo hranie sa na prveho co sa ozval, aj tu aj na fb, dokonca aj v darovacich skupinkach si odvazi mi to niekto vytknut....za mna ano vpohode predam cokolvek prvemu co to uhradi bez cakania a otazok. A ked to tu pisem tak ano, aj druha strana ma pravo odstupit od kupy, jak ty, tak ta pani co nieco predava.
Tomu tiez nerozumiem, ze si tu niektore rozdavaju hodnotenia negativne za neprebehnuty obchod....ja som teraz predala cosi pani, ktora presne takto vyzbierala negativne hodnotenia a ano tiez som kvoli tomu bola opatrna, a ano tiez ak by sa ozval niekto medzitym, kto ich nema, tak to predam jemu. Co z toho vyplyva, ze mozno reflektovala aj tvoje negativne hodnotenia, ktore si tam mala uz prv udane. A tiez to, ze ak to cita niekto z ludi co takto davaju hodnotenia, tak by ozaj nemali, malo by sa to tykat obchodu ktory prebehol. Chapem, ze to nahneva ale ano rozmysliet si mozem cokolvek.

blunka
28. sep 2022

@afrodizi ja ťa plne chápem že išlo o to že ty si nič nespravila a ona tebe ešte poškodila zlým hodnotením a nechá sa to tak. Skrátka kašli na to tu nič nevyriešiš len to človeka hnevá.

afrodizi
autor
28. sep 2022

@atinkaa tak ked som spravne pochopila.pravidla, obchod prebehol ked sa uz vymenili udaje. Asi som zle popisala v uvode, kedze viacere pisu, ze proste posunula co na tom...ona posunula az ked som zaplatila a poslala udaje...pisala som, ze obratom som.poslala prachy, napisala adresu na co mi ona potvrdila, ze budeme spokojni...inde inzeraty som.tym.padom zrusila..o dva dni mi pisala, ze predala inemu. V poriadku, rozmyslela si, vratila mi peniaze, aj ked ma to dost nahnevalo, ze ani ospravedlnenie nic, len sucho skonstatovanie a este klamala.na svoju obranu, ze medzicasom, pritom to bolo po zaplateni...mohla dat vediet hned ze mne neposunie, nemusela som.prist o ine...dala.som jej hodnotenie, na co aj ona mi dala a admini nechcu zmazat, lebo im to nepride ako z pomsty (to je proti ich pravidlam)..to fakt aby sa uz clovek bal dat hodnotenie, lebo dotknuta osoba (aj ked ona je ta co oklamala) mu vrati, uz ako keby chybala sebareflexia podaktorym

afrodizi
autor
28. sep 2022

@blunka ano presne o tomto pisem, ale citam, ze nie som jedina s takymto a len mi to potvrdilo mienku o adminoch a mozno aj bude citat iny objektovnejsi dmin...teda neviem ci moderatori ci kto vybavuje taketo staznosti, ale vzdy pise nejaky po cesky

atinkaa
28. sep 2022

@afrodizi v tom pripade si v prave ty, inzerat uz mal byt zastopovany, ale stale ber ze tie negatka predtym robia obrazok a z druhej strany velmi opatrnu najma ak vezmes do uvahy to, ze sme krajinou podvodnikov teda sirsi kontext.
Ak predavala aj na vinted a ozval sa jej niekto i tam, alebo inde tak sice nie ferovo ale volila lahsiu cestu. Skus jej to odpustit. Hlavne, ze si botky ziskala☺️✌️Posielam♥️

simca06022011
28. sep 2022

NO katastrofa, nehnevaj sa, robis z komara somara. A admin nie je na to, aby riesil bazarove konflikty. ani by ma nenapadlo to s nimi riesit. Za bazar si zodpovedaju predavajuce/kupujuce same a naozaj pokym ejde o podvody, kradeze a pod ani by ma nenapadlo to riesit. Moze sa stat kadeco, ja napr. som sice len raz zabudla ze sa nieco predalo, tiez bol dohodnuty obchod a ked som to isla posielat a ratala som s tym, ze to medzi vecami najdem, tak trapas, uz som to nemala. Mali sme dramy robit? No nie. Poucila som sa:D potom som aj dopisala do podmienok, ze az ked tovar nachystam/skontrolujem, riesim platbu. Aj keby to takto nebolo a predala by to tak, ze niekto prisiel osobne, alebo to dala nakoniec kamoske, je to jedno. Stava sa to. Aj ked to nie je prijemne. Ale to je bazar.

sasanka605
28. sep 2022

Nevyriešiš nic. Ja som nasla pánty na skriňu tu v bazári lebo Ikea mala dlho vypredané. Naschval som sa pýtala ci naozaj pasujú, vraj Ano. Ok, zaplatila som, prisli, samozrejme nepasovali. Predávajúca hrala mŕtveho chrobáka a admin na bazári tiez. Doteraz sa mi neozvali. Ja kašlem na tie peniaze ale ze klamala vedome a adminovi to vobec nevadi. Veselo predáva dalej

nikitta17
28. sep 2022

@afrodizi necitam to cele,ale potvrdim, mam velmi zlu skúsenosť, nakoniec len obratili voci mne a absolútne nic neporesili len obratili lebo som vkuse vypisovala tak zatvarali oci, tak som si povedala,ze viac uz tejto stranke ani cent neposlem za taketo nejednanie,otras uplny..na začiatku to vyzeralo milo a slubne a potom uz bez chuti zamietnut pod koberec a mat pokoj

afrodizi
autor
28. sep 2022

@atinkaa ale chapes ze ja som jej uz peniaze poslala, mala.to uhradene, posunula az po inemu, nie vobec medzicasom ako argumentuje v odpovedi na hodnotenie a vobec ani zmienka prepac alebo nieco, proste sucho posunula som inde a vraciam platbu...ale kaslat uz na to, stve ma ten zbytocne minuty cas s adminmi a pokusanie sa vysvetlit situaciu, preco mam ja mat zle kvoli jej hodnoteniu...clovek uz radsej neda to hodnotenie, aj keby ho okradli, radsej zatne zuby aby sa to neobratilo proti nemu, dost smutne ako to tu zacalo fungovat

blunka
28. sep 2022

@nikitta17 "bez chuti zamietnut pod koberec a mat pokoj" tieto tvoje slová to super vystihli.

atinkaa
28. sep 2022

@afrodizi chapem a teraz skus citat s porozumenim a pochopenim aj ty☺️Skus sa nad to povzniest

afrodizi
autor
28. sep 2022

@atinkaa ja som.sa nad to davno uz povzniesla, sisiker ci jak sa vola neriesim uz 😆 pisala som ci aj ostatni maju taketo vnimanie adminov, na co su vlastne tie ich pravidla ;)

sisiker
29. sep 2022

Ale riesite, ved mi akurat pises nech zmazem hodnotenie, to vazne cela debata zalozena koli tom ze neprebehol obchod a vratila som vam peniaze. To zle hodnotenie som dostala ja od vas prva, neviem preco ste sa mi vyhrazali a prajete mi aj vsetko zle. Ja mam cez sto dobrych hodnoteni, od vas prve zle. Koncim nemam na toto cas ani naladu, mam ine starosti. Som rada ze ste kupili inde a ste spokojna.

0silvia0
29. sep 2022

@sisiker autorku najviac trapi tvoje hodnotenie vraj z "pomsty" s ostatnym je vraj vyrovnana😳

afrodizi
autor
29. sep 2022

@sisiker
@0silvia0 nepochopili ste absolutne cely prispevok a ano pisala som o zmazanie kedze admini ne/riesia ako ne/riesia, nepotrebujem, aby mi to robilo zle, k tebe sisiker sa uz vyjadrovat nebudem, ty vies.

senta_sofia
1. okt 2022

@afrodizi Robis z toho zbytocne vedu. Nemusel to byt umysel, jednoducho si mozno vo vlakne konverzacie nevsimla, ze uz ich slubila tebe a predala ich aj inemu. Podstatne je, ze peniaze vratila. Admini bazaru nie su sudcovia ani rozhodcovia a tento spor je skor o nejakych sympatiach a antipatiach, o tom, kto ako mohol alebo mal reagovat a nereagoval.

Strana
z2