Dohľadávanie ľudí ohľadom Covidu-19
Ahojte baby, tie ktoré s tým máte skúsenosť, kto vás kontaktoval keď sa dohladavaju kontakty pozitívneho, vás doktor alebo Regionálny úrad verejného zdravotníctva? Včera mi prišiel papier od doktorky, aby som ju súrne kontaktovala, netuším prečo, ani nepoznám nikoho pozitívneho kto by ma mohol dať ako kontakt.
@martul papier až neskôr.ked už budeš v karanténe tak ti aj oficiálne príde odkedy dokedy.ale oni ti to najskôr zavolajú a povedia
Keby to bolo surne tak volaju. A poslat papier ze mas volat? To co je za jednanie?Ved maju na teba snad tel. cislo. Ozvi sa im cez tyzden, ale zas pretrhnut sa nemusis, zrejme ani oni sa netrhaju. A Covid kontakty dohladava RUVZ, to je ich povinnost.
@namornicka naša doktora je celá divná, keď je to také súrne tak mala volať, číslo má a nie to posielať poštou čo trvá min 2 dni, tak to nechápem🤭😉
@martul môže ísť o preventívnu prehliadku alebo očkovanie. Len nechápem,že nevolajú, nemailujú, v dnešnej dobe... neboj s covidom to nemá na 99,9% nič spoločné.
mna si obvodna takto zavolala, ked sa mi blizil termin preockovania, tak mozno to bude aj v Tvojom pripade daco take 🙂
nám takto chodia pozvania na preočkovanie (tiež sa to tam nepíše, len že "dostavte sa") na nejakej ešte komunistickej pohľadnici (cena v kčs) s vianočnými guľami (v lete) alebo šteniatkami alebo s mestom napr. Košice (sme z BA)
@budemmamca najprv volali, že sme boli v kontakte s pozitívnym, telefonicky objednali na odbery, my sme im dali náš mail a na ten potom v priebehu dňa poslali info o karanténe...

@martul urcite by ti neposlali papier. Kontaktuju hned telefonicky - RUVZ