icon

Dokáže láska zmeniť človeka?

1. nov 2021

Zaujima ma vas nazor a sice ci ste nieco podobne zazili. Ide o mojho brata. V skratke doma sa aj predtym a vlastne doteraz aj ked uz spolu nezijeme ale pride len na navstevu k rodicom tak sa spraval dost arogantne povysenecky a drzo. Taky nadradeny a ze on nic nemusi druhi sa predsa postaraju. Ako si nasiel frajerku zmena o 360 stupnov zo dna na den. Pocuva ju na slovo co si ona zamanie to ma co ona zaveli to spravi. Nielen pre nu ale aj celu rodinu. Pre nasu rodinu nie je ochotny takmer nikdy ani nebol povie vzdy ze nema na to cas alebo chut. Myslite si ze dokaze takto laska zmenit cloveka alebo je to len pretvarka? S priatelkou su spolu nieco vyse roka ale zije kazdy sam zatial. Podla toho co mi ona o nom povedala je to uzasny chlap vzdy ochotny a ked som jej povedala aky bol doma aj predtym neverila mi ze urcite si vymyslam. Nuz

Strana
z3
wonder13
1. nov 2021

Podľa mňa sa ľudia nemenia.... Vo svojej úplnej podstate určite nie. Môžu byť zaslepeni láskou, pretvarovať sa, klamať, snažiť sa byť inými ,,lepšími... Krátkodobo. Ale človek sa zmeniť nedá. Moje skúsenosti teda 🙃

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
madeline1
1. nov 2021

To nebude nou, ale chlapec vyrasta z puberty.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
hipuska
4. jan 2024

@autor ešte sú spolu?

Strana
z3