Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@viktoria73 ja mam len 1 nadstavec a pouzivala som ho aj na nohy, aj na bikiny aj podpazuchy...
Len na tvar sa nemoze, ale to ani nepotrebujem 😉
@viktoria73 osobitny nadstavec treba iba na tvar,na ostatok tela staci jeden univerzalny
Čaute..mam doma novu 1956 !!! Dnes prvy experiment...ba aj manzelove podpazusie experimentovalo..uvidime...impulz musim zapnut len sama stlacenim, ci sa da nastavit nejaky program a ja len budem stroj posuvat po kozi? Ďakujem
@viktoria73 impulz musim zapnut sama stlacenim. Nepoznam na nej ziadny automaticky program.
Už ste sa zbavili chĺpkov ?
Ahojte baby prosím vás, idem si kupovať tento prístroj, ale mám otázočku, všade čítam že sa da použiť iba oblasť bikín, neviete da sa použiť aj na intímne partie ? ( všetko čo je skryte pod spodným pradlom- Jasne že ste aj tak pochopili 😂😂) ďakujem
Caute baby, tiez zvazujem kupu tohto epilatora, chcela by som ho skusit v ramci tej akcie co maju, ze 90 dnova zaruka vratenia penazi. BOjim sa, ale by tam nebol nejaky hacik a ak by sa mi nieco nepacilo, peniaze by mi nevratili. Nemate s vratenim skusenosti nahodou?
Predávam moju Lumeu keby niekto chcel. Je v záruke ešte 1 rok. Mne sa s tým nechce babrať, používala som len 3 mesiace. Cena 290, so všetkým, ako nový. Teraz stojí 550, takže myslím, že dobrá ponuka.
Ahojte.
Rada by som sa opýtala,či sa Lumea môže používať aj na chúlostivé miesta a tým myslím napr.okolie bradaviek●●.
Nieže by som tam mala strnisko ale chĺpky tam určite sú🤔.Ďakujem za odpoveď 😉
No tak teda asi nie,ale ďakujem za info 😉
Chcem sa opýtať či funguje lumea aj u mužov a aký rozdiel je medzi Philips lumea Prestige a Philips lumea advanced okrem ceny ďakujem...tiež by som sa chcel spýtať že či neviete poradiť nejakú účinnú metódu zbavenia sa chlpov na tvári na trvalo u mužov ďakujem
Ahojte prosim Vas po okej dobe sa to ma opakovat teda ako casto sa mozem s tym pristrojom depilovat ???
Ja sice mam inu znacku nie lumeu ja tam mam pisane ze raz za dva tyzdne to mi pride dost malo ... Ci ? Toe zablesky vam nevadia? Bo ja aj krd to mam uplne prilozene ten zablesbtak oslnuje normalne vidim flaky😒 asi si budem zatvarat oci pri kazdom zablesku 😅
Baby vážne to vám pomohlo zbavili ste sa chĺpkov? ??
Ahojte baby tak aj ja som si kupila lumeu. Vcera som skusala ale len na dvojke, dnes som sa odhodlala na 5 a super . Cakam co sa bude diat 😁 a neviete preco sa to nemoze pouzivat ako pisu v navode- nepouzivajte nikdy na pyskoch ohanbia a v oblasti konecnika? Mne napadlo len ze ta koza je tam ina a mohla by sa spalit aj pri nizsom stupni, ci? Dakujem za odpovede 😘
@dorotelka ahoj prosim ta, chcem sa opytat,tiez ma trapia hlavne chlpky nad perou, ty si sa ich vdaka lumei uplne zbavila alebo su len jemnejsie a menej ich rastie?Mna to strasne stve, uz nemam chut kazdy druhy den s pinzetou si ich vytrhavat a potom tam mam same cervene miesta z toho ☹ tak tiez rozmyslam nad lumeou no len je to velka investicia
@atka1989 Ja mám Lumeu uz vyše roka a 100% spokojnosť. Nefunguje to na 3-krát ako píšu v návode. Mne bolo treba 8 osvietení v 2- týždňových intervaloch a bolo po chĺpkoch. Teraz už len udržiavam.

Dievčence, a to na ošetrenie bikín a podpazušia je naozaj nutné mať špeciálne nadstavce ako napr.v najnovšom modeli BR 1956 ? Pristroj s jedným nadstavcom to neplni dostatočne? Ďakujem