icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

katrin_1
21. feb 2018

@jahodka1633 prosim ta aky mas presny typ? Dakujem

maladada
21. feb 2018

@jahodka1633 a ako casto teraz treba ked uz udrziavas iba

jahodka1633
22. feb 2018

@katrin_1 PHILIPS LUMEA PRECISION PLUS SC2008/11 - myslim, ze tento model uz nie je v predaji, ja som ho kupila, lebo bol s 50% zlavou na vystaveny kus.
Inak ak mozem poradit, pri kupe pozeraj, aby mala Lumea 250 000 zableskov a teraz je vyhoda, ze sa daju pouzit s kablom i bez. Moj model musim dat vzdy nabit a kedze som bola zo zaciatku menej zrucna, nestihla som sa osvietit, aby mi baterka vydrzala. Ja ju nepouzivam na tvar a v pohode spravim vsetko len s jednym nastavcom - najvacsim.

jahodka1633
22. feb 2018

@maladada raz za 2 mesiace. Po lete som mala pauzu 4 mesiace a potom az zacali rast, ale pomalsie, osvietila som sa ako na zaciatku po 2 tyzdnoch, ale uz stacilo len 3x a znova mam pokoj.

maladada
Autor odpoveď zmazal
kskoricova
Autor odpoveď zmazal
katrin_1
23. feb 2018

@kskoricova prosim vas, nebudete mat k nej asi blocik koly zaruke vsak?

kskoricova
26. feb 2018

@katrin_1 nie nie, blok nemam k tomu. preto je cena taka ako je

lusyc
7. mar 2018

Ahojte. Kupili ste si niektorá ten ipl z Lidla? Neverim sice, ze sa k nemu dostanem, ale pinzeta, žiletka a depilator ma uz fakt nebavia, tak by som to skusila. Chodila som aj na laser ku lekárke, ale po rokoch sa mi chlpy vrátili. Tak by som skúsila ten ipl na doma. Len váham, ci z lidla, ci braun ipl 5008. Dakujem Vam za rady a skúsenosti.

shogun
7. mar 2018

@lusyc kolegyna si min.rok kupila z lidla a uz jej odisiel, ma to urcitu zivotnost tie zablesky...uz ho vymenila za Philips

lusyc
7. mar 2018

@shogun ďakujem. Tak asi ten braun si kúpim, ma 3x viac zableskov. Lumea je moc drahá.

shogun
21. mar 2018

@lusyc ahoj, kamoska predava, nemoze kvoli koznym problemom nakoniec pouzivat, ma tento Braun Silk-expert BD5009 Body&Face IPL epilátor. Je uplne novy, ani raz pouzity, len nema blok, bol to dar.

lusyc
22. mar 2018

@shogun ahoj. Ďakujem, ale drahšiu vec by som radšej chcela s bločkom so zárukou.

shogun
22. mar 2018

@lusyc jasne, chapem

kokoni
20. apr 2018

Včera som epilovala 1x,kedze mam dost problem tak som tiez zvedava ako to zaberie, ale ako čítam recenzie tak dúfam, ze budem z tých co sú spokojné 😊😊

dorotelka
2. máj 2018

Nezabúdajme, v letnej sezóne sa epilácia neodporúča kvôli riziku pigmentových škvŕn.

beba1222
8. máj 2018

Ahojte žienky.... mam otazku, ked to teraz zacnem pouzivat a budem sa vonka natierat 50tkou aj tak mozu vzniknut pigmentove skvrny? Lebo som si to kupila a az teraz som sa docitala, ze sa to v ete neodporuca... a hrozia aj ine nasledky okrem skvrn? Je to nebezpecne? dakujem za kazdu jednu radu,skusenost... 🙂

sticker
dorotelka
8. máj 2018

@beba1222 ahoj..dočítala som sa len o pigmentových škvrnách, iné nepriaznivé účinky nepoznám. Ťažko povedať, či OF 50 pomôže. Radšej teraz v letnej sezóne neepilujem. :-/

beba1222
8. máj 2018

@dorotelka dakujem

evels
23. máj 2018

Ahojte, pls, kupila som Lumea Prestige. Este som nepouzila, citam navod. Rozumiem tomu dobre, ze pri pouziti treba mat uplne hladku pokozku (prave oholenu) a len idem pristrojom postupne po pokozke? Cudne mi to je preto, ze som absolvovala napr. aj profi laserovu epilaciu v salone a tam treba mat chlp vo faze rastu, napr. 0,5mm nad povrchom pokozky, proste ho musi byt "vidno" a laserom potom isla dr. vyslovene chlp po chlpe; cielene svieti na kazdy chlp. Tu mam ist proste cm po cm? Ďakujem

jamabe
23. máj 2018

@evels ano, ja to robim po oholeni, nic nemusi trčať. Snazim sa ist po centimetri, no urcite netrafím 100%.

kika7786
27. máj 2018

aj ja premyslam nad kupou, len este neviem ktoru pristroj je najlepsii, pdola vasich skusenosti odporucate Phillips? ...kocky a depilovat bikiny by nemal byt problem v lete, ci tiez nie?
pripadne ak niektora predavate ponuknite.

kubikovi
28. máj 2018

@evels ja si oholim vecer v piatok/sobotu a na druhý den doobeda blikam,mna to palilo na pokozku,hned po holeni a rovnako aj po voskovani vzdy blikam az den po

jamabe
28. máj 2018

@kika7786 ja mam remington a som velmi spokojna. V lete sa to vraj nema pouzivat, ale neviem, ja to mam len od decembra... ale na bikinach uz niet co depilovat 😎

kika7786
28. máj 2018

@jamabe aky typ mas konkretne?....rada by som kupila nieco overene 😀

jamabe
28. máj 2018

@kika7786 remington ipl 6500... je lacnejsi, nevedela som, ci to bude fungovat, tak som nechcela riskovat tolko penazi...

vlalu6it
5. jún 2018

Žienky ahoj,, prosim vás, koľko času potrebujete na jednu procedúru co sa blikania týka... (obe nohy, podpazušie, bikiny)... Za aký čas to zvládnete? Vďaka za odpoveď

jamabe
6. jún 2018

@vlalu6it teraz tak cca polhodinka... spociatku dlhsie

viera27
6. jún 2018

@vlalu6it rýchlo, do 20 minút. Ja totižto používam len pripojené na kábli. Vtedy je nabitie záblesku o dosť rýchlejšie ako bez kábla 😉

vlalu6it
6. jún 2018

@jamabe ďakujem