icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

vlalu6it
6. jún 2018

@viera27 a ktorý typ konkrétne máš?

liana_k
6. jún 2018

@vlalu6it 30-35 minut

putulka
6. jún 2018

Ahoj, ja som si lumeu kupila este ked len prisla na trh v Anglicku, musim povedat ze keby som to neflakala tak som uz bez chlpov a to ich mam pozehnane..som bleda a mam tmave chlpy, idealne pre lumeu..su miesta ktore som osetrila mozno 3x a uz asi 7 rokov mi tam nerastu ziadne chlpky, napriklad v bikini oblasti alebo v podpazusi. Za mna urcite Lumeu odporucam..

viera27
6. jún 2018

@vlalu6it najvyssi, Lumea Prestige BRI956.

petra55
28. jún 2018

@jahodka1633 ahoj videla som aku reakciu ti spravila lumea mne presne ale ze uplne presne co tebe..prvu krat nic, druhy krat trochu treti krat cele nohy obodkovane a svrbiace teraz stvrty krat som len na kusku nohy dala som si na trojku ze ked prvy krat som na trojke a ziadna reakcia vtedy nebola ale bohuzial zas to na tom skusobnom kusku svrby...a ako si pisala ty najviac ma stve ze vidim ze to zabera ale takato reakcia je to hruuza prosim ta napises mi ako si to robila aby bola co najmensia reakcia dakujem moc je to moja posledna nadej konecne sa zbavit aspon trochu chlpkov

dijefcatko
8. júl 2018

Ahojte, zvažujem kúpu Lumey, no neodporúča sa použitie na znamienka. Aké s tým máte skúsenosti? Ja ich mám pomerne dosť. Samozrejme, že tie ktoré sú vypuklé a drsnejšie, tam by som ani len neuvažovala, či to predsa len neskúsiť. No pokúša ma táto otázka pri tých maličkých, ktoré ani nevystupujú nad úroveň pokožky. Neviem si predstaviť to obchádzať s prístrojom. Ak by bolo ošetrovanie nevhodné aj pri takýchto maličkých znamienkach, musela by som použitie obmedziť na podpazušie a bikiny :/

adusska
16. júl 2018

Kočky ktoré používate takéto prístroje,nezarastaju vám chĺpky potom? Ďakujem

adusska
16. júl 2018

Ešte sa opýtam, to sa nemôže používať v lete? Čiže teraz je zbytočné si ho kúpiť? Premýšľam nad Philips Lumea Advanced IPL SC1995/00,je cenovo dostupný. Ďakujem

putulka
16. júl 2018

@adusska ahoj ja som pouzivala aj v lete ale snažila som sa vyhybat priamemu slnku..ale lumeu som vlastne pouzivala na podpazusie a bikini oblast, to je vacsinou pod oblecenim..

adusska
17. júl 2018

@putulka ďakujem 🙂

dijefcatko
18. júl 2018

Dievčatá, a oplatí sa investovať do tých drahších? Zatiaľ som pri Philips Lumea, lebo väčšinou sa pri nákupe elektroniky držím toho, ktorý výrobca to mal ako prvý, kvôli predpokladu, že to má už vymakanejšie. len zvažujem, či rovnako dobre neposlúži aj niektorý z tých lacnejší IPL epilátorov.

putulka
18. júl 2018

@dijefcatko ja mam uplne ten prvý model lumea od philipsu a som spokojna...mam ho uz asi 9 rokov a žiarovka v nom funguje stale..na tele mam miesta ktore som nasvecovala mozno 7 rokov dozadu a stale tam nerastu chlpy. Nebola som nejako extra dosledna ale vzdy ak som stretla nejaku kamosku co mala rovnaky problem ako ja zd tmave chlpky a bleda plet tak som jej lumeu odporucila. Po case som dokupila nadstavec na tvar priamo od philipsu. Myslim ze sa oplati investovat, za mna isto lumea. Viem ze aj remington a lidl maju IPL epilatory, ale neviem posudit ako su na tom.

shogun
18. júl 2018

@dijefcatko kolegyna ma z lidla a nevydrzal ani rok, potom kupila Philips a je spokojna

dijefcatko
18. júl 2018

@shogun už som ju objednala. To je úžas, aké sú cenové rozdiely v eshopoch. Alza 540€ a ja som objednala za 420€ v inom shope...

adusska
18. júl 2018

@putulka a nezarastaju ti chĺpky? Lebo ja som používala epilátor ale taky co vytrhaval chĺpky, používala som aj na nohy aj na podpazušie, no po čase mi začali zarastat chĺpky. Bolo to dosť nepríjemné.

putulka
18. júl 2018

@adusska no mne zarastali pri holeni a vytrhavani..ale pri lumee som nemala taku skusenost..neviem cim to bolo..ale aj peeling si treba asi urobit, len po lumeovani opatrne lebo pokozka moze byt podrazdena. A hlavne pozor na znamienka jazvy a vyrastky na kozi..

vlalu6it
23. júl 2018

@dijefcatko akom?

dijefcatko
24. júl 2018

@vlalu6it Digital24.sk

levandullka
30. júl 2018

Dievcata prosim nemate niektora skusenost... Pouzivam Lumeu uz dlhsie, cely zivot mam problem s popraskanymi zilkami na nohach a mam pocit ze pri pouzivani Lumei sa mi to zhorsilo a po poslednom pouziti som zbadala na miestach kde mam tie zilky najvyraznejsie dokonca male modrinky... Nestalo sa niektorej? Pouzivam ju na 4-5, vzdy ten impulz citim, len teraz rozmyslam ci si s nou nedat pauzu na cas radsej 😕. Dakujem

kubikovi
30. júl 2018

@levandullka no aj ja mam pocit,že sa mi zhorsili ako som zacala pouzivat Lumeu,lebo mapy mam uz aj na stehnach😞

levandullka
30. júl 2018

@kubikovi Vsak? Vobec som ich nemala tolko ako teraz... :( A este k tomu posledne dni aj tie modriny, mam pocit ze pouzivat ju v tychto oblastiach s tymi zilkami nie je dobry napad... Ten impulz zrejme moze potom vytvorit takuto mini modrinku ☹. Inak pisu tam v kontraindikaciach ze pri problemoch s cievami a podliatinkami nejakymi nepouzivat urcite, mozno sa to vztahuje aj na tento nas problem...

kubikovi
30. júl 2018

@levandullka a mozno na nižšom stupni,ja som blikala 4

levandullka
30. júl 2018

@kubikovi ja tiez, 4 alebo 5vzdy

janula2511
17. okt 2018

Beurer ipl 7500 má niekdo?

pericolosa
11. nov 2018

Ahojte zaujima ma hlavne ake rozdiely su medzi tymi jednotlivymi typmi philips lumea...lebo cenove rozdiely su obrovske a neviem ake su aj rozdiely. Respektíve aktrý typ vam pomohol.

shogun
11. nov 2018

@pericolosa napr.ci sa moze pouzivat aj ked sa nabija, lebo napr.moj sa nemoze, co je na figu, ked sa vybije, pokracujem vacsinou na dalsi den, kolko ma tych zableskov, cim viac, tym dlhsie vydrzi

shogun
11. nov 2018

@pericolosa a este ma napadlo, ze na stranke philips tam IPL sa dali porovnavat jednotlive modely medzi sebou kedysi, tak vyskusaj

edulkobaby
13. nov 2018

@kikus1793 čítaj

weronika411
Autor odpoveď zmazal
weronika411
26. dec 2018

@putulka ahoj ja som Lumeu dostala teraz na Vianoce a možem sa opýtať ako to funguje keď sa minu tie svetelné impulzy da sa kupiť nadstavec a funguje sa ďalej ?