Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@weronika411 myslím, že nie. Keď sa minú impulzy, tak ende 😁
@weronika411 ahoj neviem koľko garantovanych impulzov ma ta nová ale myslím že bude problém ich minúť..pokial viem tam ta ziarovka sa vymeniť nedá..
@putulka aha tak ďakujem pekne
Ahojte chcem sa opytať čistite lumeu po použiti a ako ?a nevadia vam tie svetelné impulzy na oči ?
Dievcata, viem, ze sa nemoze pouzivat pri dojceni, ale viete aj preco? A ste tu take, co lumeu pouzivate aj ked dojcite? Plus ma zaujimaju vysledky dievcat so snedou pletou. Nie som bledokozec, ale mam tmave pevne chlpky. Tak som zvedava, ci to ma zmysel vobec skusat. Vdaka
@weronika411 ahoj, staci pretriet tu ziarovku zvonka v alkohole namocenou tyčinkou po kazdom pouziti..aby na nej nezostavali ziadne kusky chlpkov
Ahoj ak by ste niekto potreboval ma zvysne 2 kupony od SHELL , ja uz svoju LUMEA mam a maximalna spokojnost, to som pred porodom chodila k doktorke na odstranenie chlpkov, ale po porode mi rastu znova, nie v takom mnozstve ale ked som bola naucena uplne bez chlpkov hlavne na nohach tak mi to vadi. Nemam cas na doktora a je to drahsie ako LUMEA, tak som to vyriesila a kupila som si ju. Zatial ok budem pokracovat do leta bez ziletiek uplne. Ak mate niekto zaujem ponukam 2 kupony na zlavu od Shell. Dohodneme sa.😉
Na tvár to tiež používate a vidno výsledok? Po kolketom použití?
@petulatt ahoj ešte používaš ipl beurer 1000000? Ako si spokojná? Aj na tvár používaš?
@domi187 zaberá? Aj na tvár používaš?
Ak by mal niekto zaujem o kupony zo shell, poslem za postovne.😀
@katarinka6 ahoj a aku zlavu sa da takto ziskat? len tych 10%. Lebo to je ptom lacnejsie inde na nete
@katarinka6 aha uz vidim, tam sa tie zlavy scitavaju. JA by som mala zaujem 🙂))
Aj to naozaj pomáha?
ahojte dievcata..jezisko mi doniesol lumea,tak sa chcem s vami podelit o moje skusenosti.priznam sa,ze ja som to vobec nepoznala,tak som ani nic necakala.patrim medzi tie nestastnice co maju chlpy vsade a vel.vzdy som si musela holit cele nohy a v lete ani kratasy nenosim,co sa hanbim lebo aj ked oholim tak uz na druhy den som mala strisko.mna najviac trapila vnutorna strana stehien.teraz mam 4 osetrenia za sebou a stale nemozem uverit tomu ze to naozaj funguje.nohy si holim az po 2tyzdnoch aj to len preto lebo chcem si urobit dalsie osetrenie s lumea.na celych nochach mam uz len sem tam nejaky chlp.ja som nadsena a uz teraz sa tesim na leto ako si dam kratasky 😁 pouzivam ju aj na tvar na bradu a chlpky nad hornou perou.aj tam som uz bez chplkou.takze za mna uzasny pristroj,ktory naozaj funguje.trosku dlhy prispevok,ale mozno niekto hlada realne rezenzie 😉
@anulik12 a medzi epilaciami na tvári si holis alebo vytrhavas?
aj ja ma tusim 3 kupony keby niekto chcel..napiste
@janula2511 trham...ale nad hornou perou mi chlpy uz po prvej aplikacii nenarastli.
Ahojte, ja sa chcem opytat tych, co mate uz skusenost a pouzivate to aj na tvar- funguje to aj ked mate na tvari svetlejsie chlpky?
Lebo ja som citala, ze na svetlejsie chlpky to moc nefunguje (na tvari mam take svetle, blondave).
A este sa chcem opytat - tiez som citala, ze pred pouzitim sa treba oholit a potom pouzit tento pristroj, co uplne chapem a je to ok na tele, ale ako to mate vyriesene s tvarou?
Ja by som sa chcela zbavit aj tych blondavejsich chlpkov na licach a okolo ust, ale neviem si predstavit sa oholit na tvari a takisto su teda svetlejsie (ci to na ne funguje).
Dakujem za kazdu odpoved a skusenost 🙂
Ahojte ja mam najnovsi model od vianoc 2018. Mala som problemy ked som sa oholila v oblasti bikinach mala som potom vzdy chlky zapalene bolo to cervene. Pazuchy som si musela holit kazdy denn len to bolelo a bolo podrazdene. Priatela nebavilo moje stazovanie tak mi to kupil. Boliet ma to trosku bolelo pod pazuchou najma take pichnutie ale to nevadi na nochach sa to neciti. Svietila som si to vcera 5 krat zabera to super v oblastiach bikin mam uz len male miesta kde mi rastu chlpky. Pazucha ide tiez pekne mam uz velke miesta bez chplkov. Po 4 svieteni fotky. Treba len vydrzat urcite to funguje radsej si budem svietit raz do mesiaca par min pri tv ako sa holit kazdy den. Ak mate nejake otazky pytajte sa.
@lenka_vanessa ahoj prosim ta videla si po prvom nasvieteni nejake zmeny?ja mam zatial len 1.svetielkovanie:) a uz su tomu 2 tyzdne a zatial ziadna zmena :(
@veronsono po prvom este velmi nie to som si svietila 26.12 tak si uz nepametam ale chlpky rastu pomalsie a su maksie, po 3 svieteni sa vidno urcite rozdiel zabudla som si to fotit nech vidim rozdiely tak az teraz po 4, super to vidno aspon mne v oblastiach bikin
@lenka_vanessa super dakujem,tak hadam po 3 svieteniach to budem podobne ako ty. Do leta este trocha casu 🤣

@weronika411 ked sa minu impulzy, treba kupit novu lumeu 😊, menit sa nedaju