Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
Ahojte baby.myslite že by to fungovalo aj na chlapovi???ma extrémne vela a veelmi cierne chlpy na hrudníku a bruchu ..dakujem
@888martinka888 ja si myslim ze ano.pokial ma tmave chlpy.
@anulik12 maaaam cierneeeee a velaaaa🙈
@888martinka888 myslim ze som dokonca videla aj nejake video co chlap pouzival lumeu.takze urcite moze aj chlap 😉
@anulik12 super dakujem velmi pekne.muz bude mat 30tku tak mu to chcem kúpiť .lebo on nechce nič len chlpy si dať odstrániť 😂🙈
@888martinka888 moj priatel to zacal so mnou pouzivat na hrudi, chrbte a pod pazuchou a zabera mu to ale pomalsie tiez ma velmi tmave chlkpy a velmi svetlu pokozku. V knizke sa pise ze len nesmu na muzsku bradu takze urcite mozu aj chlapi ked to tam varovali
@lenka_vanessa supeer dakujem Vám velmi pekne.moj má trosku tmavšiu pokožku .ale asi to vyskusame .a vy mate ktorý typ prosím?
@lenka_vanessa dakujem krasne
Ahojte, boli ste niektora na laserovej operacii krcovych zil, po akej dobe ste pouzili Lumeu? Mam na nohe par malych jazviciek, ale nechcela by som nieco pokazit. Dik.
Ahojte, aké máte skúsenosti s jazvami a znamienkami? Keď som bola malá, som si rozbila kolená a doteraz mám pamiatku :D takisto aj veľa znamienok, ale skôr takého typu ako pehy, stalo sa niektorej, že si prešla aj po takejto oblasti?
baby, poradte..tie, ktore to pouzivate ...je to nejako obmedzene casovo-ako casto sa to pouzivat moze? neskodí to pri častejšom používaní? lebo ak robí Dr. s IPL- má to časové obmedzenia...vdaka a ešte 1 otázka máte ten drahší stroj či rovnaký učinok má aj ten za 200-300€? vdaka pekne
@lusche ano,casove obmedzenie to ma.pouziva sa kazde dva tyzdne po dobu 5 procedur.vtedy by si uz mala byt odchlpena a pokracujes v udrziavacich osetreniach,aby chlpky nezacali znovu rast a to kazdych 6-8 tyzdnov.k druhej otazke neviem odpovedat.neskusala som lacnejsie prevedenia ani ine znacky.mam lumea prestige
Ahojte, ja mam lumeu uz od Vianoc. Mam tmave celkom dost tvrde chlpky a velmi svetlu pokozku, takze som cakala ze ucinok bude. Pouzivam ju uz 3 mesiace a stale v intenzivnych procedurach, lebo vysledok je taky polovicaty. Ze su miesta, kde realne chlpky zmizli a nerastu, ale su miesta, kde to akoby nezabera. Neviem, ci to vzdat, alebo pokracovat v intenzivnych sedeniach... uz mesiac by som mala byt akoze uplne bez chlpkov, ale som len v polovici 😃. Pritom prve sedenie ma dost prekvapilo, ze urobilo dost, ale odvtedy to nejak nepokrocilo extra. Neviem ci mam moc hutne chlpky alebo v com je problem..
@niki8894 ahoj presne tak isto ako pises mam miesta uplne bez a miesta kde riadne rastu chlpy mam uz za sebou 7 proceduru a stale mam tak polovicu chlpov, povedala som si ze budem si svietit kazde 2 tyzdne ako sa tam pise aj nadalej pokial nezmiznu potom raz za medias, zo zaciatku super bolo vidno rozdiel a cim dalej menej vcera som si zas svietila tak uvidim ci je rozdiel pod pazuchou su miesta bez aj v oblasti bikin najhorsie mi to zabera na nohy.
Mne to na tvár vôbec nezaberá. Ako ste na tom vy?
@lenka_vanessa mám za sebou 4 procedúru ,nohy úplne bez chlpov,pazuchy úplne bez chlpov a oblasť bikín ešte nie je top,ale zas ruky nezaberajú ,rastu ešte malilinké jemne chĺpky a tvar vôbec ,,,pripisujem to tomu,že na týchto oblastiach mám asi svetlejšie a jemnejšie chĺpky ,,,nevzdám to však ,,,podľa mna tomu treba dať ešte čas.škoda ,že som nezačala od januára ,ale až februára(dostala som k MDŽ ) 😀
@vlalu6it vy si chlpy pred svietenim holite alebo vytrhavate a pomedzi svietenia sa holite ak treba??
@lenka_vanessa ak si chlpky vytrhas, tym padom to nema ziadny ucinok. Chlpy sa mozu iba holit, aj medzi procedurami.
Na tvár to ako používate?
@liana_k tiez som si nohy roky depilovala a pouzivam Lumeu, praveze tu ovela rychlejsie zaucinkovala ako na podpazuchy, co som si dovtedy holila...
@simonka18 ,
to bola akcia na shell benzinke minuly rok. Asi to uz neplati, treba pozriet na stranku shell.
Mne napriklad na pazuchy nezabrala vobec ani po tych 3 mesiacoch osvecovania (kazde 2 tyzdne), na nohach mam polovicu a v oblasti bikin mam velke miesta, kde nic a zvysok tiez nejak nzabera.

@lenka_vanessa teraz citam tvoju skusenost po prvom pouziti a vidim ze sme mali rovnaky dojem a ze nam to ucinkovalo rovnako.😀 ja som uz tiez takmer bez chlpkov.naposledy som sa holila pred 3tyzdnami a nohy mam hladke 😉