Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
Ahojte žienky, takže odporúčate tu najnovšiu radu Philips lumea Prestige? Je niektorá, ktorej to nepomohlo? Plánujem si ju kúpiť s dvojdielnou sadou, cca 400 eur to stojí na nete
@katka.sp mám lumeu od sviatku MDŽ a hneď som s tým začala ,,,oholím ,pripadne voskom odstránim- určite partie a blikam ´(každé 2tyZdne...)mám za sebou po včerajšku 6 blikanie ,nohy bez chlpu a potreby holenia ,rovnako podpazušia bez ,akurat ešte male mapky v oblasti bikín a oblasť tvare zial nezaberá ,,su tam svetlejšie chĺpky ,,,musíš dodržiavať 2t odstup a fakt vydržať ,,niekto potrebuje aj 10-15blikani v časovom odstupe 2t a jed už chlpy nebudú ,stačí raz za 6-8t ,,,prajem veľa trpezlivosti
@vlalu6it možem sa opýtať /lebo tiež plánujem kupiť a predtým som chodila k Dr na IPL/ ako dodržiavate ten odstup 2 tyzdne -že si to aplikujete kde potrebujete-tvar, nohy ,bikiny,... a po 2 tyzdnoch zopakujete? resp obmedzenie je len 2 týždne a nie "počet bliknutí" -ak ma chápete čo sa chcem opýtať či na "celé telo" aplikovať naraz to nie je veľa, resp ako je to tam odporučane? pretože ak sa chodí na IPL k Dr. maju to obmedzené počtom bliknutí a intenzitou kt,navolia. resp ked to pouzívame takto doma či je to bezpečne aplikovať to na väčšiu plochu naraz. vdaka moc.
@lusche teda takto ,blikania nie sú obmedzené,,,dôležité je len možno prvých 10serií blikaní dodržiavať odstup 14dni ,,potom stačí po 6-8tyzdnoch...ďalšia vec píšu ,že blikať tesne vedľa seba ,,,áno a úprimne ja si blikám aj 2krat na to iste miesto ,,hlavne tam ,kde sa ešte objavia chĺpky ,,,nikdy som žiadnu reakciu nemala ,,,tento laserik nie je až tak silný ako v štúdiách ,,potrebuješ dlhší čas kým zaúčinkuje ,,,no potom je to brnkacka a radosť z hladkej pokožky ...a este jedna vec ,,vždy je treba blikať celé miesta ,nie len tie -kde sa zdržujú chĺpky ,,,inak by ostatok skôr či neskôr dorástol
@diane87 logicky asi tak :nesmieš to použiť už ani na tmavú pokožku ,pokial si neprosís popáleniny ,,,ako teda blikať na tmavohnede chlpy ???fiha ,,,to je odvážne ,,,blikať na svetle chlpy je o inom a ani to nefunguje ,nemá zmysel ,,,papiere mám prečítané ,,mám lumeu najvyššiu triedu a v papieroch stojí ,oholiť ,alebo voskom odstrániť ,,,nezabudnúť poriadne pred blikaním odstrániť vosk ...takze nech už skúšate baby akokoľvek,zvážte si dôsledky a možno nám napíšete ako ste dopadli 😁tu nejde o odťahovanie ,,tu si ludia pomáhajú ,nič v zlom tu nebolo napísané 😉
@vlalu6it áno. V lete sa nemá používať. Ja som si ju kúpila hlavne kvôli chlpkom nad hornou perou a na brade a veru mi to zabrali na 99%. Fakt super vec. Ja sa nechcem vôbec dotahovat. Ja si nohy neblikam. Nemám a to čas. Už min. 15 rokov si ich trham epilatorom Philips a vytrhne aj tie najmenšie chĺpky.
Ahojte..Chcem sa poradit. Ktory IPL prístroj odporucate? mam vyhliadnuty Remington IPL 6570 i light a Philips 1994 alebo Philips 1997( neviem presny nazov... ) len predsa na porovnanie sa pytam
.. budem rada za vsetky vase postrehy.
vopred vďaka za odpovede.
Ahojte ja som tu uz pisala kto cital aj fotky posielala ja ho mam od vianoc. Svietim si stale kazdy druhy tyzden aj ked podla navodu by som uz davno nemala. Ale mala som kopec chlpkov. Teraz mam uz pazuchy skoro uplne bez chlpkov este mozno 10 chlpkov mi vyrastie 😁 nohy ani sa uz nevidia chlpky stale na nohach citim ze nie su na dotik hladke ale asi je to uz tyzden co som sa neholila a stale ich nie je vidno. Budem stale pokracovat po 2 tyzdnoch pokial nebudem mat uplne pazuchy bez. Ale keby som to robila v tych intervaloch ako co oni napisali take pazuchy a nohy by som urcite namala. A v oblasti bikin ide slale pomalsie ale funguje to aj tam. Stale to kus pali ale iba pod pazuchou je to najcitlivejsie, na nohach sa to vobec neciti. Som rada ze mi to priatel kupil zatial to funguje. Ale trebalo na to trpezlivost.
@lenka_vanessa ahoj dobre ze čítam tvoju odpoveď lebo ja uz som bola zúfalá za 4 x a nič...ni nehovorím ze uplne nič...ale sú teda miesta kde to rastie naďalej statočne 😂😂 takze ziaden zázrak nemam čakať a musím byť trpezlivá vsak???ked ty píšeš že od vianoc a to kazde 2 týždne tak ja tu co cakam za 2 mesiace.. 😏😏😏😏 a to som ho chcela uz vrátiť ze to nefunguje.
Tak som spokojná teda ze to funguje ako má . Ďakujem za tvoju recenziu.
Ženy, používali ste niektorá epilátor IPL aj v tehotenstve? Výrobca neodporúča, ale moja tvar to súrne potrebuje, pretože do pôrodu budem vyzerať ako chlap. Mate skúsenosti? Vďaka. 🙏
@dorotelka ano ja. Mnoho veci sa v tehotenstve neodporuca, preventivne. Mozes mi verit - vygoogli si trosku nejake odborne clanky, ak sa ti chce, na akom principe to funguje, a zistis, ze je to svetlo, ktore plodu nema ako ublizit. Ja som mala teda vytuzene a drahe tehotenstvo po niekolkych potratoch, davali sme pozor na vsetko, vela som minala na potravinove doplnky, sukromne kliniky na vysetrenia v zahranici (aby som si vzdy bola ista, lebo mi od strachu nestacilo, co vravel moj lekar/. Ale lumeu som pouzivala bez strachu.
@babikadaska a? Všetko ok?

Ahojte aj ja mam lumeu, ale mam par otazociek, prosim poradte mi.... Ako to mam spravne pouzivat, mam lumeu od vianoc a nic.... Precitala som si mavod stiahla aplikaciu, ktora ma upozorni ako to mam pouzivat, boko to raz do mesiaca a teraz sa to natiahlo. Vy tu pisete, ze kazde dva tt, tak prosim ako to je... Chlpov mam milion:( dakujem za kazdu radu