icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

babikadaska
22. sep 2019

@dorotelka ano dvojicky uz maju pol roka a su totalne zdrave 🙂

dorotelka
22. sep 2019

@babikadaska úžasné, gratulujem ku nim, nech Vám robia radosť. 🧡 A epilovali ste celé telo ci iba tvar?

babikadaska
22. sep 2019

@dorotelka ja cele telo okrem tvare. Teda cele nohy, bikiny a podpazusie.

aki100
19. nov 2019

Dievcence a funguje niekomu kto je tmavsi typ ? Lebo ja nie som uplne svetla,opalujem sa do hneda a preto ani chlpky nie su az take tmave na.pokozke aj ked na inej by vyzerali tmavo. Ale rozmyslam nad nou tak ci sa oplati? A za dalsie ,pisete ze na dalsi den az blikate. Ja som na dalsi den hlavne v oblasti bikin uz vyhadzana nebude to vadit? Nepodrazdi to este viac pokozku? Dakujem za radu

vlalu6it
19. nov 2019

@aki100 ja som tmavý typ ,opalim sa do čokoládová ,nohy fungovali hneď ,podpazušie tiež aj oblasť bikín ,,no ruky zial nie ,tam mi rastu akoby svetlejšie chĺpky a na tie nereaguje rovnako oblasť nad perou ,,,ja sa blikam hneď po oholeni

adrianna23
19. nov 2019

@aki100 aj ja hneď po holení blikam 😊

20erika07
19. nov 2019

@aki100 aj ja sa hned po holení, odkedy pouzivam ipl tak ziadne ze som vyhadzana 🙂 po blikani sa natieram krémom lebo ja mam suchu pokozku a po svetielkovani este viac ale iba v ten den. Inak super, len keby som bola doslednejsia 🙂 nato ako velmi to zanedbavam sa to stale aj tak neda porovnat s nicim inym holiacim 🙂

martinabw
20. nov 2019

Dievčence a žienky neposiniete niektorá prestige????

aki100
20. nov 2019

@vlalu6it dakujem,to ja ruky ani neplanujem,len tieto oblasti co ti fungovali ma zaujimalo ci sa to oplati lebo vsade spominaju hlavne len bledy typ s tmavymi chlpami

ella123456789
23. nov 2019

Ahojte zienky mam otazku, viem, ze znamienka tu boli spomenute, ale chcem viediet vase skusenosti, mam ich prekryt nejak, obchadzat...? Dakujem za odpovede

evka64
23. nov 2019

Baby, necitala som vsetko, ale odporucate ten pristroj? Rozmyslam nad kupou, len sa bojim ci to nebudu vyhodene peniaze

koniarova
23. nov 2019

Ako sa delia podľa ceny?Vidím za 200 ale aj za 500.

aki100
17. dec 2019

Dievcence mate nejaky tip ako nevynechat miesta? Sak ja som bola uplne stratena kde som bola a kde nie :D

koniarova
17. dec 2019

@aki100 kamoška so obuje ponožky s postupne ich sťahuje a robí to od kolena dole nad ponožkami.

vlalu6it
17. dec 2019

@ella123456789 možno jedine ak je nejaké vypuklé ,inak normálne svietiť

vlalu6it
17. dec 2019

@evka64 určite nebudú vyhodené ,,za mňa top vecička naj z tých všetkých ,,možných “mám ju skoro rok a neľutujem ani cent 👌

koniarova
17. dec 2019

@vlalu6it A ktorý máš? Prečo je prosím taký veľký rozdiel v cene? Asi podľa tých nádstavcov.

vlalu6it
17. dec 2019

@koniarova ja mám ten najdrahší ,,,áno ,je to koli nadstavcom ,,,každý ten nadstavec ma iný výkon na danú oblasť ,,,a naviac ma aj omnoho viac impulzov ,teda vydrží viac rokov ,,,

dijefcatko
17. dec 2019

@ella123456789 mne poradili bielu ceruzku na oči. tým rýchlo prekreslím znamienka a blikám 🙂

evka64
17. dec 2019

@vlalu6it dakujem za odpoved, tak si tu vecicku kupim 🙂

evka64
17. dec 2019

@vlalu6it a ktory mas prosim ta typ..posles mi link, dakujem

vlalu6it
17. dec 2019

@evka64 ,,keď je akcia kúpiš aj za 450..možno teraz aj menej ,,treba si ceny odsledovať

evka64
17. dec 2019

@vlalu6it dakujem

aki100
18. dec 2019

@dijefcatko ako prekreslit znamienka? Ja si na znamienia neblikam ved to ta biela ceruzka neochrani. Tak ja som citala tiez ze bielou ceruzkou oznacit ale v mojom navode je zas pisane ze nepouzivat taketo nic. Mam ten najdrahsi typ.

aki100
18. dec 2019

@koniarova no ale to mi asi nepomoze hore si viem odsledovat ale ked sa posuniem doprava a vzadu netusim vobec. S ponozkami si to neviem vobec predstavit co ide dokruhu?

dijefcatko
19. dec 2019

@aki100 áno, aj ja mám ten najdrahší. Mne to povedala aj jedna kozmetička, že použiť bielu ceruzku. Ja mám veľa znamienok, nie vypuklých, neviem to obísť všetko len tak jednoducho. Tak pre ten pocit, že aspoň niečo tam mám, tak si ich zakryjem tou bielou ceruzkou.

aki100
19. dec 2019

@dijefcatko tak vypukle ja neriešim ale prekrývat by som o neprekryvala a potom cez to, s bielou ceruzkou som počula len na to aby som si pamatala kde som išla, to by som velmi nedávala na to,

zanalab
24. dec 2019

Neviete ci mozem pouzivat tento pristroj aj castejsie ako raz za dva tyzdne?

adrianna23
24. dec 2019

@zanalab ja som každú nedeľu blikala, zatiaľ nemám žiadne následky 😉

zanalab
24. dec 2019

A este by ma zaujimalo ci je jedno ci chlp pred aplikaciou vytrhnem alebo oholim.Lebo pri vytrhnuti tam.nie je z neho nic.Ci po vythnuti pockate den dva? Nech zacne akoby rast?