Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@babikadaska úžasné, gratulujem ku nim, nech Vám robia radosť. 🧡 A epilovali ste celé telo ci iba tvar?
@dorotelka ja cele telo okrem tvare. Teda cele nohy, bikiny a podpazusie.
Dievcence a funguje niekomu kto je tmavsi typ ? Lebo ja nie som uplne svetla,opalujem sa do hneda a preto ani chlpky nie su az take tmave na.pokozke aj ked na inej by vyzerali tmavo. Ale rozmyslam nad nou tak ci sa oplati? A za dalsie ,pisete ze na dalsi den az blikate. Ja som na dalsi den hlavne v oblasti bikin uz vyhadzana nebude to vadit? Nepodrazdi to este viac pokozku? Dakujem za radu
@aki100 aj ja hneď po holení blikam 😊
@aki100 aj ja sa hned po holení, odkedy pouzivam ipl tak ziadne ze som vyhadzana 🙂 po blikani sa natieram krémom lebo ja mam suchu pokozku a po svetielkovani este viac ale iba v ten den. Inak super, len keby som bola doslednejsia 🙂 nato ako velmi to zanedbavam sa to stale aj tak neda porovnat s nicim inym holiacim 🙂
Dievčence a žienky neposiniete niektorá prestige????
Ahojte zienky mam otazku, viem, ze znamienka tu boli spomenute, ale chcem viediet vase skusenosti, mam ich prekryt nejak, obchadzat...? Dakujem za odpovede
Baby, necitala som vsetko, ale odporucate ten pristroj? Rozmyslam nad kupou, len sa bojim ci to nebudu vyhodene peniaze
Ako sa delia podľa ceny?Vidím za 200 ale aj za 500.
Dievcence mate nejaky tip ako nevynechat miesta? Sak ja som bola uplne stratena kde som bola a kde nie :D
@ella123456789 možno jedine ak je nejaké vypuklé ,inak normálne svietiť
@ella123456789 mne poradili bielu ceruzku na oči. tým rýchlo prekreslím znamienka a blikám 🙂
@dijefcatko ako prekreslit znamienka? Ja si na znamienia neblikam ved to ta biela ceruzka neochrani. Tak ja som citala tiez ze bielou ceruzkou oznacit ale v mojom navode je zas pisane ze nepouzivat taketo nic. Mam ten najdrahsi typ.
@aki100 áno, aj ja mám ten najdrahší. Mne to povedala aj jedna kozmetička, že použiť bielu ceruzku. Ja mám veľa znamienok, nie vypuklých, neviem to obísť všetko len tak jednoducho. Tak pre ten pocit, že aspoň niečo tam mám, tak si ich zakryjem tou bielou ceruzkou.
@dijefcatko tak vypukle ja neriešim ale prekrývat by som o neprekryvala a potom cez to, s bielou ceruzkou som počula len na to aby som si pamatala kde som išla, to by som velmi nedávala na to,
Neviete ci mozem pouzivat tento pristroj aj castejsie ako raz za dva tyzdne?
@zanalab ja som každú nedeľu blikala, zatiaľ nemám žiadne následky 😉
A este by ma zaujimalo ci je jedno ci chlp pred aplikaciou vytrhnem alebo oholim.Lebo pri vytrhnuti tam.nie je z neho nic.Ci po vythnuti pockate den dva? Nech zacne akoby rast?

@dorotelka ano dvojicky uz maju pol roka a su totalne zdrave 🙂