Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
Ahojte dievcata. Mam na vas taku otazku. Lumea na oblast bikin sa chape pouzivanie iba na slabinach ci vsade? 😁 chapete ako to myslim?
Ahojte. Tak ja som sa konečne odhodlala a kúpila tento "zázračný" a dúfam že fungujúci prístroj. Môžem prosím podľa vašich osobných skúseností taky krátky manuál? Dnes oholena, zajtra budem blikať. O dva týždne opakujem. Ak medzitým potrebujem oholiť , depilovat , tak môžem. Ak sa mi nechce robiť všetky oblasti naraz, môžem tak že jeden deň urobím jednu nohu, druhý deň druhu a pod? Ak už máte miesta kde vám chĺpky po ošetreniach nerastú, osvecujete aj tie stále každé dva týždne tých prvých 4-5 ošetrení? Koľko cca vám trvá jedna noha. Ja mám teda riadne aj stehná a vzadu na stehnách - to neviem komu dám urobiť, lebo sama to asi nezvládnem. Používate na nohy ten režim posunutie a zablesku? Nejaké iné odporúčania čomu sa vyhnúť alebo urobiť lepšie pre ľahší priebeh? Moc vám ďakujem. Aj sa teším, ale aj mám obavy z používania 🤔
@brontik ahoj, tak ja uz ficim druhy rok a uz teda len kazde 4 tydne, cez leto mam pauzu. Medzi tym normalne holim, ale pokial neukazujem nohy, uz neni ani velmi treba, chlpky mam sem tam iba totiz. Ja sa snazim na 1 raz prebehnut cele nohy, pazuchy a hornu peru,je to tak do pol hodky. Mne to tak vyhovuje, poznacim do kalendara a neriesim aspon ine. Ak sa dako suchcem, tak sa mi niekedy vybije, tak dam nabit a este ten den dorobim.
@brontik tak je tam pisabe ze treba osvecovat stale aj ked.ti nerastu,lebo ked nebudes tak zacnu. Ja som osvecovala zatial len.dva razy a teda po prvom raze som videla ze uz mi niekde nerastie. Ja.osvecujem tiez stehna, co ja viem normalne po stojacky vylozim nohu a.osvecujem nemam stym problem. Mne celkom robi problem ze neviem kde som uz bola a kde nie,to musim este vychytat.no mne to teda vsetko trva dostdlho aj dve hodiny este to.chce trening. Zatial som nepouzila to posunutie a zablesk lebo celkom dost to.osvecuje a vadi mi to tak po sebe a kedze neviem kde som bola,tak si sledujem kde.sa mi otlaci taky biely otlacok
@aki100 tak nie vzdy je to uplne pravidelne, zabudnem al. sa mi nechce a cez leto vobec, ale tym, ze si to nevie clovek uplne ustrazit, kde blikal, tak vzdy sa najde daky ten zabudnuty chlp, ktory si rastie, z toho si ja zasa dako hlavu nerobim, pre mna uz to je vyhra, ze to mam takto😉
@koniarova
@shogun ano zacne rast ked sa neblika,ale ja to myslim tak ze som kupila aby chlpki nerasrli ked blikam uz tu udrziavacku. Ale tal ked po 2 rokoch blikania stale niekde rastu to sa mi velmi nepaci, ak sa dodrziava a snazim sa blikat vsade tak by uz nemali rast ze sa musi holit nie. Je mi jasne ze ked prestanu rast a ja prestanem.blikat budu rast znova.
ahojte, tak sa k vam pridavam, vypytala som si na Vianoce Lumeu Prestige 956/00, dnes blikam druhu varku 🙂 rovno cele nohy, bikiny, horna pera, a dnes idem skusit aj ruky. kamoska ma lumeu uz par rokov, a chlpky skoro ziadne, takze pochvaluje, ale vravela ze treba davat pozor na znamienka, ze jej dako zcernali niektore. tak ja som cela znamienkova, tak to bude asi zaujimave 🙂 ale uvidime, snad to zaberie a nic zle sa nestane...
Ahojte, aj ja som sa pridala k hrdym majitelkam Lumei a chcem sa opytat, vy nejako specialne znamienka zakryvate? Vsetky? Lebo ved ja tie moje budem len pol hodinu zakryvat 🙈 a este co s tymi takymi vypuklymi? Dakujem
@bibih ja sa to na znamienka bojim davat,ale baby tu pisali, ze normalne hladke nevadi aoe tie vypukle by som urcite neblikala. To obchadzam. A zacala som aj na hladkych trochu obchadzat lebo mna to tam viac boli. Ja nastastie na takych miestach co blikam vela znamienok nemam tak v tomto neporadim. Ale teda ja mam za sebou druhe blikanie a uz teda nohy mam dost holych niestach su tam este take menej viditelne ale citelne chlpki ale teda cumim ze uz po druhom raze takto a pomalsie rastu ,uz som videla zmenu po prvom raze, bikini a podpazusie zatial len nejaky pasik ale to pojde. Za mna super. Ostatne neblikam nechcem si holit este aj ruky :D
Ahojte. Dnes som blikala druhý krát a všimla som si že na tom sklicku zvnútra mám takú bodku. Vyzerá to ako hrdza alebo čo. Priamo v strede. Máte sám aj vy čosi také? Mám pocit že som to tam videla už prvý raz, ale ak to tam nema byť, či to vôbec vyreklamujem 🤔
@brontik ja mam to sklicko ciste, malo by sa pretriet suchou handrickou po kazdom pouziti, asi by som to skusila vyreklamovat
Dievcence aku pouzivate bielu ceruzku co pise na telo?
Prosím vás,dnes som šla prvý raz použiť lumeu na tvár ( s nadstavcom) a chcem sa opýtať to lumea tak jemne huci? Ako keby ventilátor pracoval 😳... Prehriate to by nemohlo lebo som to zapla prvy raz a hneď to "hucalo"... Dakujem
Kočky, v jeden deň oholite a druhý blikate, či môžem blikať hneď? Vdaka
@lusche ja som hneď...v návode je písané že sa čaká iba pri voskovani
@lusche blikam hned po holeni
@zuzlicek44 ano huci to tak :D

@zanalab holim chlpy a po holení hneď blikam, už sa teším na január, začínam blikať 😊