icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

ukulela
30. apr 2015

@leanice aktualne nepouzivam, lebo este kojim (a pise sa tam ze tehotne a kojace radsej nie - tak cakam) - ale ako som pisala, po dvocj "oblikaniach" bolucinok uz viditelny.
ono tam pisu, na kolko bliknuti je ta ziarovka - ja som sa to aj snazila ratat a vyslo mi cca 100 bliknuti na jednu kuru.
v mojom boli hned dve ziarovky- a da sa samozrejme dokupit nahradna. ked som to pred casom pozerala, tak stala do dvacky (myslim) - takuze moj odhad - ta jedna ziarovka ti bohate postaci na jednu sezonu. ak sa aj vypali, tak o rok dokupis dalsiu ... ale baby niekde pisali, ze tie ziarovky vydrzia vac ako je napisane.
... mna teraz tak otravuje ziletka/krem ... je mi az luto, ze to este nepouzivam, nablyskala by som sa a cele leto parada pohoda ... takto ziletka, strojcek, krem, zapalene korienky, do prdele aj s takou robotou 🙂

leanice
30. apr 2015

@ukulela Presne to, depilovat si to nemozem, hned sa to zapali, po ziletke to svrbi jak fras, tak hladam dalsie moznosti. Praveze som citala dost nazorov, ze tie baterky vobec tolko nevydrzia, a ze sa ten pristroj prehrieva, a ze to strasne dlho trva, kym si "opalia" jednu nohu... no je to rozne

diorka
30. apr 2015

@leanice ahoj, dala som za nu 199,- philips ma 3 druhy, rozdiel medzi touto a tou strednou bol len v kably, parametre maju rovnake. A aby som nezabudla, tato by sa nemala pouzivat na tvar, ale to mi ani netreba. A ako dlho vydrzi? Netusim, tato ma 100 000 zableskov a potom by sa asi mala kupit baterka. Spokojna som, pod pazuchami uz nemam ziadne chlpy, v oblasti bikin tiez miznu, a aj na nohach, ale tam to dlho trva, ale zasa ich tam mam vela

ukulela
30. apr 2015

@leanice no trva to dlhsie, nie je to jeden tah ziletkou - ale zasa - tri krat a mas vystarane na cele leto - to za to stoji. prehrievaju sa len niektre, ja som si vyberala radu, kde som citala dobre komenty. skatulu mam vylozenu vysoko - vidim len remington i-light pro, nevidim cislo :( kazdopadne ja tu kupu nelutujem.

leanice
1. máj 2015

@ukulela @diorka dakujem vam za nazory ;)

ajabaja
3. jún 2015

ahjte, prosim vas, tie, co mate doma LUMEU - ako dlho vam vyrzi v prevadzke?
mne max. 25-30 minut.. zda sa mi to velmi malo.. ked mam konecne cas, rada by som "svietila" dlhsie.. zvazujem reklamaciu.. :(
vdaka za vase postrehy a skusenosti 🙂

kacenas26
22. jún 2015

Ahojte baby ja som mala na krku pár tmavých chlpkov tak som si ich trhala len sa mi začali zapalovat tak som sa rozhodla ísť na laser do NR chodila som tam asi rok pravidelne každý mesiac,a mám pocit že ma len dokazili z malého miesta zarastajuceho mi spravili celú tvar,nakoľko mi začali laserovat celú,dovolili a prebehli celu,takze z jemnych bielych chlpkov mi začali rásť hnedé po celej brade a licach,potom som prestala lebo som bola tehotná, a doma som si to depilovalla bolo mi doplacu ze koľko peňazí a vyzerám horšie ako predtym,nohy sa mi chlpky zapalovali a zarastali a holit som si musela každý 3deň:( priateľ mala teraz nahovoril čítal recenzie na Lumeu 2008/11 to je najvyšší model za 500e ale majú 90dňovú skúšobnú,tak že mám vyskusat, no použila som ju tri krát na tvári mi rastú menej a pomalšie,a na nohách mám mapy lebo sa netrafim presne,a ale som spokojná a určite ju nepôjdem vrátiť ak mi bude takto pomáhať,nerobím reklamu!!!je to fakt dosť penazi a možno nepomôže každému,ale mne zatiaľ áno,napíšem aj neskôr ako som na tom,zatiaľ odporucam,a batéria vydrží aj mne len asi polhodinku

leanice
25. jún 2015

@kacenas26 Ahoj, jasne, napis aj neskor, ako sa ti v tom dari 😉 Super je tá 90 dnová skusobna doba. To sa ti aj ziarovka vybije dovtedy, nie? 😀 Tiez stale premyslam nad takym pristrojom, lebo holenie je onicom. Ale su to strasne peniaze za to.... Tak urcite sa ozvi este, ze ako ti to ide. A hlavne aj ako funguje ten pristroj. Tie ziarovky su nejak naprogramovane na par zableskov, a potom si kupuj novu za nejakych 20 eur, ved to je strasne... 😖
A ta Lumea, to je len na baterku, ze sa vybije a musite cakat, kym sa znova nabije? To je dost blbe, nie? Neda sa fungovat na elektrike na kabli?

kacenas26
25. jún 2015

@leanice dnes odskúšam dať aj na kábel, a zábleskov ma životnosť 120 tisic, no ak to pôjde takto tak budem šťastná ak ju budem môcť odlosit a povedať si že ju nepotrebujem🙂 na nohách mám mapy🙂 nevýhoda je to že to musíš použiť na oholene nohy a potom nevieš kde ti ešte chĺpky zostali tak len triafas po pamäti

diorka
28. jún 2015

@leanice ahoj, ja som si kupila tu najlacnejsiu verziu a ta je na kabel, ale tiez funguje, velmi som spokojna, pod pazuchami sa uz neholim a na nohach mam mapy, presne ako pisala baba hore

leanice
29. jún 2015

@diorka @kacenas26 @ukulela
Pocujte baby, a to pouzivate aj teraz v lete? Smie sa potom pokozka vystavovat slnku? A este sa spytam, ono to je natrvalo? Myslim, ze ked si nejake miesto osvietite a ostanu mapy, to za nejaky mesiac aj tak narastie? ci uz vobec nie?

kacenas26
29. jún 2015

Fuu to neviem povedať či natrvalo pouzivam to cca mesiac, ale pochybujem že natrvalo,no zatiaľ sa my zriedili chĺpky o 80% co je super a rastú pomalšie tie co ostali takže nemusím holiť nohy každý 2-3deň, a mne išlo hlavne aj o tvar,a vysledky zatiaľ sú,dokedy neviem uvidím🙂
@leanice
@leanice

lenka1522
28. júl 2015

neviete prečo mi hneď za 2 dni začnú vyrastať chĺpky?oholím to epilátorom a za pár dní už mi to zase rastie..a pritom to má mesiac vydržať vraj..môže to byť tým,že som si to epilovala,keď som ešte mala tie chĺpky malé?alebo som ich iba pretrhla?nechcem si to nechať narásť,veď nebudem chodiť zarastená

kacenas26
28. júl 2015

@lenka1522 pravdepodobne to bude tým ze chĺpky ne rastu naraz ale postupne,to je môj názor.ja som to mala tak tiež ale a dokonca po zákroku laserom za ktorý som dala nemalé peniaze a na tvári tmavé mi zlikvidovali a co boli biele co ma každý tak tie mi začali rásť tmavé,no tak a teraz používam lumeu a som úplne šťastná na tvári mi zostalo dokopy 5chĺpkov a všetky zmizli,na viete si predstaviť aká som šťastná veď zarastena žena to je strašne a keď som si to aj predtým skúšala epilovat tak som to musela tiež každé dva dni,ja za seba môžem povedať ze som max.spokojná s vysledkom

martinasci
10. aug 2015

Ahojte baby, ak by ste mali zaujem o Philips Lumea Precision Plus SC2008/11 o trosku lacnejsie ako bezne v obchode, dajte mi vediet. Ja ho ponukam za 399 eur. 🙂

petulatt
2. sep 2015

@martinasci a preco ho ponukas? 🙂 pouzivana? V zaruke?

leanice
3. sep 2015

@diorka @kacenas26 @ukulela @lenka1522
Baby, nevrastajú vám potom chlpky pod kožu, keď vyrastajú?

ukulela
3. sep 2015

@leanice mne nezarastali - ale pouzila som aj krem proti zarastaniu)

kacenas26
3. sep 2015

@leanice no mne zvykli keď som si zdemolovala,no teraz nie možno nejaké 4 mi zarastli a potom sa zapalili ale neviem ci od lumei alebo či by aj tak,ťažko povedať,no na tvar mi pomohol a aj v oblasti bikin super tam sa mi nezopaluju ako keď som si holila.

diorka
3. sep 2015

@leanice mne vobec

petra7274
24. sep 2015

Mám doma tú najvyššiu radu Lumei ... Používam ju vidím zmeny ... Chcem len vedieť či je to natrvalo či sa s tým neseriem zbytočne. Ďakujem za odpoveď.

anenka79
25. sep 2015

@petra7274 ja ti mozem len za seba povedat, kedze som znova tehotna, tak som s tym prestala a vsetko mi to rastie nanovo. Po porode zacnem znova, minimalne podpazie a bikiny, nohy mi holit nevadi a ozarovat ich je najpracnejsie.

penn
1. nov 2015

@lejka314

Ahoj, a ako to dopadlo?
Lebo Lumea ma fungovat len na tmave chlpky. Takze tie nad perou tazko, ale ja mam aj tie tmave.
Ja mam Lumeu od maja a nohy a pazusky mam uz super bez. Akurát cez leto som ju ani nepouzivala takze asi iba 4x.

penn
1. nov 2015

@ajabaja noooo tak ja neviem, mne mozno tiez. Ale v pohode za ten cas urobim cele nohy. Aj vsetko, co chcem.. Iba raz sa mi vybila.. inak sa mi nikdy nevybije kym svietim.

lejka314
2. nov 2015

@penn Ahoj, hornú peru si depilujem pravidelne, každé 2-3 týždne odvtedy stále, no chĺpky stále rastú. Mám ich tmavé. Jediné plus je, že sú trochu jemnejšie, ale to mi je na nič, keď stále sú. Nohy som depilovala od zimy až skoro do leta, trochu to pomohlo, no cez leto, ako som prestala používať lumeu, narástli zase. Takže už som na to stratila nervy 😒 neviem, či má význam začať aj túto zimu depilovať nohy.

penn
2. nov 2015

@lejka314 hmm do kelu. No na tvar som sa nedostala este. Lebo stale som na slnku. Ale nohy mam celkom dobre, aj pazusky... asi len 4x som svietila. Rastu ale uplne riedko. Musela by som znova zasvietit, pozriem ktory mam model. Na nohas su riedko asi hmmm no neviem kazde 2-3 cm. Mozno. To je mizive. Ale tak uvidíme o rok.

lejka314
3. nov 2015

@penn tak to máš šťastie, ja sa idem pustiť do tých nôh už dnes a uvidím, potom zase napíšem 🙂 A ako často si svietila na nohy? Každé 2 týždne? A aký stupeň si si dávala?

lina1812
3. nov 2015

Ahojte baby co mate lumeu precision plus SC2008
Chcem sa spytat dostala som lumeu ako darcek a hlavny nastavec na telo je iny ako ostatne dva na tvar a bikiny..nema vnutri akokeby take to dalsie sklicko ako tie dva male nadstavce je to ok alebo je to chyba vyrobku?? Dakujem za odpoved.

anenka79
4. nov 2015

@lina1812 je to ok, ten na tvar je iny, je to vlastne iba akysi zmensovak ci co.

kacenas26
4. nov 2015

Ahojte tie sklička sú filtre ktoré by mali chrániť pokozku,a na telo nadstavec to nema.