icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

penn
5. nov 2015

@lejka314 nooo su castejsie tie chlpky. Ale fakt ostalo asi 10%. Je to dramaticky ubytok. Takmer ich nevidno. Svietila som max 3x... A s dlhdou prestavkou. Uz som to chcela ist reklamovat. Ale to asi dorastali...tie vypalene..ze potom vypadlo. Lebo kuknem, a zrazu ich nebolo. Nebala by som sa to vratit aj po pol roku lebo tak clovek uvidi ucinok.

Svietim 5kou. Mam uplne cierne chlpy, snehulienka.

lenka1199
12. nov 2015

Zienky a je nejaky rozdiel medzi tymi epilatormi Lumea?Ked su tam cenove rozdiely?

kacenas26
12. nov 2015

@lenka1199 ahoj tak aspoň čo ja viem tak niektoré sú napriamo do elektriny iné majú bateriu takže nabijes a nie si na kábly a zase je rozdiel ze niektoré nemajú nadstavce s ochranymi filtrami na bikiny a tvar a iné maju, takže to zalezi kde to chceš pouzivat či len nohy alebo aj tvar a či chceš mať kabel alebo nie,asi tolko čo ja viem.

leanice
25. nov 2015

Baby, a nezapaľuje alebo nedráždi vám to svetlo pokožku? Nič ste nespozorovali? Ani po dlhšom čase?

beecee
25. nov 2015

Babenky,zvazujem kupu,mate niekto skusenost konkretne i s Philips Lumeou 1995? Uz dlhsie mapujem vsetky aktualne dostupne modely,no viem ze isto chcem kablovu verziu aby som mohla pri jednom pouziti nerusene svietit (teda dlhsie nez by vydrzala len nabita baterka..) + ma zivotnost tusim az 200 000 zableskov..

anenka79
26. nov 2015

@leanice nezapaluje, iba na obzvlast citlivych miestach ked dam najvyssi stupen, tak mi to scervenie (akoby lahko popalene).

leanice
26. nov 2015

@anenka79 no ja mam dost bielu pokozku, tak presne toho sa bojim... Aj sa ti potom koza zlupe alebo nejak zošúcha podobne ako pri opaleni? A potom ti to vybledne?

anenka79
28. nov 2015

@leanice nie, vobec, len to zacervena a potom to ustupi.

amigosxxx
10. dec 2015

Ahojte baby som asi jediny ktory vam tu napise.
Dnes som si pozeral tu LUMEU a stoji 500e rad by som si to kupil...
Videl som vase reakcie a vecsina je pozitivnych ale kdo nevyskusa nevie
Chcem sa vad opytat chcem to vyslovene len na prefnu cadt tela.
Brucho prsa chcem sa opytat staci ked si zo strojcekom oholim hrud a hnet nato si to mozem rozdat s lumeou?dakujem za odpovefe Vas Amigos

kacenas26
10. dec 2015

@amigosxxx ahoj lumeu 2008/11 som kupovala pred 4mesiacmi za 500e a teraz ju majú v akcii v nay za 400e ak ti mozem poradit

petulatt
15. dec 2015

@amigosxxx
ahoj, nie so strojcekom, ale normalne ziletkou oholis a rozdas si to s nou 😀 predpokladam ze ak by to len kusok bolo vyrastene o to viac by to bolelo. ja som vzdy len na uplne hladku. vzdy som si len na intenzite 5 robila. niekto mi vravel ze ho to bolelo, zalezi od citlivosti cloveka.. pre mna v pohode. robila som aj intimne partie ale cim som bola nizsie uz sa to nedalo 😅

leanice
21. dec 2015

Ahojte baby, ked chcem mat v maji pekne nohy bez chlpkov, kedy by som mohla zacat s lumeou? Na jar staci?

leanice
7. jan 2016

@penn @anenka79 @kacenas26 @petulatt
Ahojte baby, ked chcem mat v maji pekne nohy bez chlpkov, kedy by som mohla zacat s lumeou? Na jar staci?

anenka79
7. jan 2016

@leanice potrebujes aspon 6 oziareni kazde dva tyzdne (lepsie 8), tak si to zrataj.

leanice
8. jan 2016

@anenka79 aha, tak už aby som pokukovala po kúpe... 🙂 takže sa to môže ožiarovať najviac raz za dva týždne? Častejšie nie, tak?

anenka79
8. jan 2016

@leanice ano. Castejsie to nema vyznam, lebo chlpky rastu v cykloch.

leanice
8. jan 2016

@anenka79 vdaka za info, pekny den 🙂

leanice
15. jan 2016

Sú tu aj nejakí chlapi, čo to skúšali? Aké máte skúsenosti? Fungovalo by to aj na chlapa, že? Hlavne, keď má tiež bledú pokožku a tmavé chlpy... 🙂 Hmm?

kubikovi
14. feb 2016

@leanice A ktorú si si kúpila ty, prosím ťa a kde si ju kupila?dakujem

ajabaja
15. feb 2016

udajne je dobre kazdych 10 dni. a ideal tiez nie, ked zacne slnmko silne svietit. takze asi najvyssi cas zacat...idem nabijat 🙂 no a pocet opakovani je tiez individualny... niektore osoby to maju v suchu po 3 rozoch..

inak, ako to mate, ked zmiznu chplky? treba opakovat aj potom po 10-14 dnoch na holej kozi?

vdaka.

leanice
15. feb 2016

@kubikovi ahojky... No stále váham... ale už je asi najvyšší čas, ako hovorí @ajabaja
Idem si kúpiť tú najnovšiu lumeu 2009, a neviem ešte kde, niekde cez internet, lebo pri tej cene už je doprava zadarmo. Tak podľa cien.
@kubikovi Ty si si ešte nekúpila? Tiež len ideš do toho? 🙂

No baby, aj mňa by zaujímalo, ako to mate, ked zmiznu chplky? treba opakovat aj potom po 10-14 dnoch na holej koži??? 🙂

kubikovi
15. feb 2016

@leanice ja som riadne z tych chlpov nestasná celkovo ma to otravuje sa depilovať voskom takže vážne zvazujem kúpú tohoto zázraku, len tá suma ma odrádza a čo potom s nou ak nám to pomože tak ju potom predáme, alebo si ju necháš ak by sa zase obnovil rast?A ci si to budem vedieť sama robiť a sama na celom tele???

leanice
15. feb 2016

@kubikovi Ved toto, tá cena, už trištvrte roka sa neviem odhodlať to kúpiť... Aj to ma pri tej lumei 2009 odrádza, že je na baterky, a baby písali, že im to po pol-trištvrte hodiny vypne... No asi pozriem nejakú s káblom, nech môžem svietiť koľko treba... Tipujem že to nie je navždy, čiže asi ju nepredám.. a keď budem tehotná, chlpky dorastú, tak ju potom budem používať znova. A tam kde nedotiahnem sama, priateľ pomôže 🙂

kubikovi
15. feb 2016

@leanice vidíš to máš pravdu s tým tehotenstvom...tak myslíš, že to nie je trvalé odstranenie ochlpenia?A aký iný zvažuješ, teraz som sa trošku sekla, lebo ja som chcela aj na baterky + kábel aká nie je aj aj?to je potom na nič ak má len baterky za toľké peniaze ☹

leanice
15. feb 2016

@kubikovi Noo, myslím, že to nie je na trvalo... Lebo aj baby písali, že ešte majú sem tam chlpy, čo dorastajú, a pri tehotenstve im zarástly chlpy naspäť... možno tie hormóny... Ale tiež som si predstavovala, že keď sa raz chlp zničí tým svetlom, tak už nemôže dorásť. Kto vie, možno kebyže sa ten chlp dlhodobo vypaľuje, tak raz úplne zahynie... To by museli povedať tie, čo to dlhodobo používajú... 🙂
No ved toto, že iba na baterky, to je dosť oničom. A ked som dobre pozerala, tak tá lumea 2009 je len na baterky. Asi pozriem ešte tie lumey (iné verzie), či majú kábel... Ty máš nejaký vyhliadnutý typ?

kubikovi
15. feb 2016

@leanice no ja som pozerala hlavne túto kvoli nadstavcom na tvár a na bikin zonu, a to mala myslím len táto, ale chcem určite s kablom...

kacenas26
15. feb 2016

Baby ja mam lumeu ona ma zabudovanu bateriu ktorú dobijate elektinou a mne vydrží na obe nohy, zo zaciatku som to používala pravidelne a potom sa mi nejak nechcelo ale keď mi narastli chlpky tak asi tak 20 na celej nohe dokopy takže aj po dvoch mesiacoch co bola prestavka tak je to super a to boli asi chlpky ktoré som nezasiahla asi lumeou.

leanice
16. feb 2016

@kubikovi Tak asi som si vybrala, lumea 1995, je to to isté ako 2009, akurát že nemá nadstavec na tvár, a luxusné puzdro 😀 Ale je na kabel. Ja som nadstavec na tvár ani nechcela, a postačí mi aj obyčajné puzdro namiesto luxusného. 😀 A je na kabel, takže super. 🙂 Tento týždeň to asi kúpim.

leanice
16. feb 2016

Baby, ešte mi napadlo... Dávate si po aplikácii lumey nejaký ošetrujúci krém? Niečo ako krém po opaľovaní?

kacenas26
17. feb 2016

No ja si nedávam nič a zatiaľ je vsetko ok,a ani sa mi chĺpky nezapaluju ako keď som si holila alebo depilovala.