icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

franka211
9. jan 2021

@viva6 ja som bola objednaná na laser, lenže tiež aspoň dva týždne netrhat pre laserom len holiť....ale bohužiaľ kvôli opatreniam vlády som sa tam nedostala tak som si povedala že skúsim lumeu
Presne, ja som aj zvažovala,že sa opýtam mojej gynekologicky,ale hanbila som sa. Ja mám problém aj s licnymi kosťami,ale tam sú chĺpky našťastie jemné a strhnem ich voskovymi pásikmi...

viva6
Autor odpoveď zmazal
viva6
10. jan 2021

@franka211 a ktoru lumeu si si objednala? Ja rozmyslam nad tou Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00 stoji do tych 300eur. Ked toto nepomoze tak ja uz neviem co budem robit 😩

viva6
10. jan 2021

@zuzlicek44 a klasiky epilator na tvar si neskusala? Rozmysla som aj nad braun face epilatorom len to musia byt chlpky asi 0,5cm dlhe 🙈 ci aj potom budu rast tvrde, lebo ked si to trham pinzetou tak to je ako keby som to holila 😥

zuzlicek44
10. jan 2021

@viva6 presne kôli tomu nie...ja si potrebujem každý deň trhať ( tiež pinzetou) a nemohla by som čakať aby mali chĺpky pol CM..mala som raz niečo podobné,ale to nič nepomáha to sú hlúposti 😊

franka211
10. jan 2021

@viva6 Philips Lumea Prestige BRI954/00
Je to cez Shell za kupóny z tankovania. S poštou vyšla cca 330 eur. Ja dúfam, že zaberie. Švagriná má lacnejšiu variantu, Babyliss...ona používa len na nohy a bikiny a vraj má niekoľko týždňov pokoj od holenia 🤷

franka211
10. jan 2021

@viva6 klasický epilator na tvár isto nie..mama ho používa na nohy, a presné, chĺpky musia byť dlhsie,aby ich zachytil a hrozí aj podráždenie pokožky. A sama vidím že trhanie nie je dobra cesta,lebo chĺpky hrubnu,aspoň u mňa....veľa chlpov už mám takých,že mi robia čierne bodky na pokožke...musím počkať kým dorastie a potom vytrhnúť.. 🤦

stanka_s
10. jan 2021

Ahojte, tento typ máte niekto? Philips Lumea Advanced IPL SC1997/00 Spokojnosť? Chcem na nohy a bikiny.

viva6
10. jan 2021

@franka211 no na nohy sem tam aj ja pouzivam..no tie bodky 🙈😫 ja mam tiez a si to pucim a potom mam celu bradu rozrytu 😥 ja to neviem nechat len tak vkuse si to sledujem, trham 🙈 no som pozerala na tu akciu tak uz len pozhanat karticky 😁 jednu uz mam 😅 a to dokedy maju tu akciu? Nevies?

viva6
10. jan 2021

@franka211 a lacnejsiu sa bojim kupit..co ak mi to nezaberie a ja si oholim bradu 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ po vacsine nemaju dobre recenzie 🤷‍♀️

viva6
10. jan 2021

@zuzlicek44 toto, ze ani ja si nedokazem netrhat 😥 max den som vydrzala..to strasne rychlo rastie neznasam ich 😤

franka211
10. jan 2021

@viva6 mne podarovali kódy baby na koňovi, vyskúšaj aj ty napísať...ja tiež trham každý deň,na brade ich nemám veľa ale sú hrubé, u.mna je problém horná pera... Ja som tiež lacnú nechcela,ani inú značku ako Philips....

zuzula777
10. jan 2021

Mala som IPL z Lidl, podarovala mi kamoška. Žiadny efekt a po troch blikaniach prestal blikať. Čiže tiež s potom povedala, že už idem len do top značiek. Aj braun si chvália.

franka211
Autor odpoveď zmazal
zuzlicek44
11. jan 2021

@viva6 týmto sa ti to tak oslabí kus...ja mám obyčajnú 1997 za 250euro.

franka211
12. jan 2021

Prošim vás,dnes som začala s lumeou. Včera som si miesta na tvári odepilovala voskom + pinzeta. Dnes oblikala lumeou. Blikať budem znova o dva týždne,vraj skoršie ošetrenie nemá vplyv na výsledok,aspoň tak píšu 🤷 medzi ďalším blikaním môžem dorastajuce chĺpky odstraňovať ako som zvyknutá (vosk,pinzeta)? Chápem tomu správne ?🤪

zanalab
12. jan 2021

@franka211 ked su vytrhne korienky tak neviem ci blikanie malo efekt.Citala som ze musi byt uz v nejakek rastovej faze chlpok aby ho oziarenie zlikvidovalo.Ale ja si blikam hoc kedy.Vobec to nepocitam.A veru na tvari enormne pomohlo

franka211
12. jan 2021

@zanalab áno,je tam písané, že tráva aby bol chlpok zachytený v rastovej fáze a že depilovat aspoň 24 hodín pred ošetrením 🤷 tvár sa bojím si oholiť...ak by to nezabralo,neviem ako by som vyzerala...

franka211
12. jan 2021

@zanalab ale ja už som v takom začarovanom kruhu s chĺpkami na tvári že trham každý deň, takže u mňa má vždy čo vypáliť 😂 dúfam, že aj u mňa bude vidieť časom výsledok...

zanalab
13. jan 2021

@franka211 jasne urcite bude.Ked vytrhnete depilujte az neskor.Tak o dva dni.Ale ako hovorite vzdy sa nieco najde co by mohol zachytit

zuzlicek44
13. jan 2021

@franka211 veľmi dobre.ja teraz banujem že som to denno denne trhala...nemala som byť sprostá a hneď som mohla oholiť to...za.2min hotovo,na dotyk žiadny chlpok...no ja som spokojná úplne...už len ten kkcky pocit že žena si holi krk...😏

franka211
13. jan 2021

@zuzlicek44 myslíš že môžem depilovat a trhať a potom blikať? Alebo len holit a blikať???

zanalab
13. jan 2021

@franka211 ja tam mam tiez preklep.Depilovat pockat a potom blikat.Tvar si holit by som sa bala ze budem mat este aj tie biele cierne 😁 Ale funguje to aj ked vytrhnete a s blikanim pockate lar dni.Najlepsie ked uz rastie.A musim povedat ze ja som mala v oblasti pod pupkom a tam som ani neholila a ani nedepilovala iba rovno blikala.Normalne odhoreli chlpy a vobec nerastu.Takze naozaj je osvedcena metoda blikat chlp,nie miesto po cerstvo vytrhnutom

franka211
13. jan 2021

@zanalab ďakujem za radu, nabudúce počkám pár dní po depilácii a až potom budem blikať. Tvar nemám odvahu si oholiť 🤪🤪 tiež chcem aj pod pupkom blikať,ale tieto miesta holim,tak som zvedavá či bude efekt lepší tam alebo na tvári 🤷sama som zvedavá

zuzlicek44
13. jan 2021

@franka211 toto mi nikdy jasné nebolo...aj v návode to bolo tak nejasné písané...asi len treba vyskúšať...ale ja ako som začala holiť,tak už nechcem trhať...takto som.rano pri tom.bola hodinu !! A takto 3minuty 👌👌

franka211
13. jan 2021

@zuzlicek44 holis len krk? A potom blikať? Koľko cca ti chĺpky potom nerastú?

zuzlicek44
14. jan 2021

@franka211 holim každý deň...aby som to mala úplne čisté a jemne 😂 a blikam raz za týždeň...cca🙂

intuition
14. jan 2021

Ahojte, moja vlastná skúsenosť je, že to funguje.. Mam ho asi 2 mesiace.. Zatiaľ som to skúšala na hornej pere.. A funguje na brade mam asi 4-5chlpkov tie ešte vybiehaju ale pera sa zredukovala.. Nohy sú asi najúspešnejšie tiež asi z 3 aplikácií viditeľné mapy.. Veľa diskusii a článkov je ze treba byť trpezlivý.. Niekedy aj viac mesiacov.. 1 krát som si skúsila aj podpazušie ale nakoľko som si dala 4 ako mi to vybralo trosku mi to na jednej spálilo.. Mam asi citlivejšiu pokozku tam, tak včera som si znížila stupeň na 3..Bikiny som si spravila teraz 1 krát tak tam to neviem posúdiť.. Ale chcela som hlavne nohy a tvar.. Ak sa podarí aj iné budem sa tešiť.. Inak ja som si Philips lumea prestige kúpila tu na MK Od jednej mamičky za polovičnú cenu a som veľmi spokojná..

monica_5
31. jan 2021

Dobrý večer, píšem úplne na poslednú chvíľku, keďže sa už len do dnes dá kúpiť na shell Lumea s kartičkami za výhodnú cenu. Nemáte niekto náhodou kartičky, ktoré nevyužijete?? Ďakujem za ochotu🙏

nnnuuunnn
14. mar 2021

Ahojte, je v poriadku, ked na tom najnovsom modeli nemam na nadstavci na telo sklicko?