Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
Baby čo ste depilovali pred pár rokmi, ostalo to? Alebo sa chĺpky vrátili?
@mtdk nezostane to... Ja som si nedepilovala necelý rok, ako som bola tehotná a chĺpky sa vrátili, ale nie úplne v takom rozsahu ako predtým...
@dorotka2013 ďakujem za odpoveď 🙂
Dievcata, ktore sa rozhodujete, chodte do toho, nevahajte, ak mate moznost vyskusajte na malom kusku. Ja mam tmavu pokozku aj chlpky a po 3 mesiacoch nemam chlpky skoro nikde. Najviac odolavaju tie na tvari, asi ich mam ale kvoli hormonom, lebo niektore prestali rast, ine zas stratili pigment, takze rastu tvrde biele, ale dost ich aj zostalo. Fuziky zmizli, ale mala som vela aj na brade a krku.
Ahojte, pripojím sa do diskusie. Je možné použiť Lumeu aj na intímne oblasti, na komplet? Možno hlúpa otázka, ale nemôže to svetlo poškodiť ženské orgány? A ako vyzerá pokožka po odstránení chĺpkov? Je hladká ako po holení alebo sú tam také bodky ako po depilácii? Ďakujem 😊
@baskustek ahoj, neviem, ale aj mna zaujima tvoja otázka 😊
@baskustek
@sebulinko1
Da sa pouzit na komplet 😀 jedine comu sa treba vyhnut su sliznice, tam logicky ani chlpy nerastu, ale teda treba tam okolo manipulovat opatrnejsie a dat pozor.
K poskodeniu organov sa neviem vyjadrit odborne, ale to svetlo podla mna ani neprenika tak hlboko, takze by som to ja osobne vobec neriesila.
Pokozka zostane hladka, u mna bol postup taky, ze zo zaciatku niektore chlpky nerastli uz vobec, ine rastli pomalsie (teda namiesto holenia kazdy den bolo nutne holi napr. kazdy treti den). Ale po tych, co uz nerastu, zostava pokozka hladka. Bodky su, ale malinke, male mnozstvo a necitit ich, pomaha na to peeling a postupne miznu aj tie
Ja len ľutujem, že som si ju nekúpila už dávno 😉 keby som vedela 🤷 V živote som nemala také hladké nohy ako mám teraz.
Žienky, je možné, že mi to nezabralo? 3x som len ošetrila... A teda v oblasti bikín žiadny účinok, podpazušie mapy a nohy tam tiež čiastočne zabralo. Môže sa používať lumea aj v lete pri opaľovaní?
@nnnuuunnn jeeej to ti nezabere hneď. Ved ta prvá fáza trvá niekoľko mesiacov a teda mne to nezabralo poriadne ani po tej prvej som si ju predlzovala a až potom zaberalo. Potom som prestala lebo som reklamovala ale teda chlpky začali rast ale s tým rozdielom ze ne rástli také husté. Na Bikini mi nezaberalo najviac tam som musela na najsilnejší stupeň aby zabralo treba vydržať a do udrzovacej fázy prejsť až keď si spokojná s účinkami. A Lumeu môžeš aj v lete ale tak podľa toho čo je v návode neopalovat pred ani po 48 hodín. Ja ju používam keď viem ze aspoň týždeň nepôjdem na slnko a na opalenu alebo spalenu pokožku čerstvo vobec
@petrica ahoj viem že je to už dávno ale nevieš mi povedať či ti to robilo na všetkých intenzitach? Mám presne tento problém po druhej aplikácii...idem zosaliet ako to svrbí mám pocit že som si dala vyššiu intenzitu a preto mi to takto "popalilo" lebo prvý krát v pohode. Ďakujem 🙂
@michaelacastle ahoj,ano na nohach mi to robi stale...ale bikiny,paze uplne ok..
@petrica och no to nerada počujem.....uvidím teda dúfam že to mám len popalene a keď znížim zase intenzitu bude to ok ..lebo na trojke mi to neurobili ale na päťke áno
@jahodka1633 ahoj píšem ti takto po rokoch. Ako si prosím dopadla s tými nohami? Ja mám presne ten istý problém ... Myslím si že normálna reakcia to nie je, lebo mne to teda do troch dní nezmizlo...použila som to tri krát z toho prvý krát nič a odvtedy toto a vyhodených 500 eur. Prosím poraď ak si na niečo prišla a môžeš ju používať ďakujem 🙂🙂🙂
@michaelacastle Ahoj, áno fungujem už úplne super. Keď si oholím nohy, nesmiem si ich ničím natrieť, aj keď sa osvietim, tiež ničím nenatierať. Najskôr až po 24 hodinách. To mi poradili, keď som volala do centra reklamácií a mne to teda naozaj pomohlo, vyskúšaj.
Ahojte. Ak by mala niektorá záujem, predám moju Lumeu. Nadstavec na telo, tvár a bikiny. Použitú len párkrát, som lenivá oblikávať 🙈
@jahodka1633
@michaelacastle
Baby prosím a ktorú si mám vybrat ktorú by ste odporučili je ich toľko že neviem ktorú vybrat
@lusinda1989 ja mám BRI958/00 Series 9000 🙂🙂
@jahodka1633 ja som znížila stupeň na 2 ale teda môžem sa svietiť až po cca 12 hodinách.....inak čím si teda holis nohy, lebo predpokladám že aj to môže robiť zle keď si nejakou penou holim
@michaelacastle
Ja mám aj Braun holiaci strojček elektrický na holenie na sucho.
Holím sa ale aj žiletkou a normálne sprcháčom, čo majú deti moje na telo. A dávaj pozor, keď znížiš na 2, aby to fungovalo. Čím tmavší chlp, tým vyšší stupeň potrebuješ.
@lusinda1989
Ja keby ešte raz kupujem, tak si vyberiem taký, ktorý by sa dal používať aj s káblom aj bez. Pretože mne keď sa vybije baterka, tak musím čakať, kým sa zase nabije. Nedá sa mi to používať s káblom. A pozeraj na najvyššie číslo zábleskov, aby ti dlho vydržal. A ja tie nástavce vôbec nepoužívam, všetko osvietim s tým hlavným.
@jahodka1633 vieš mi aj poradiť ktorý to je?
@michaelacastle mám na vás otázku- po tom pipaleni vám zostali fĺaky? Ja som po pár dnoch mala tmavé škvrny a teraz tam mám biele obdĺžniky. Dúfam, že to časom zmizne...
Ahojte, mám takú hlúpu otázku, tie, ktoré si robíte intímne partie, ťaháte to až "dozadu - kompletka"? 😂 v letáku je toho dosť zakázaného

@nnnuuunnn ano, jedine ten je bez sklicka 😉