icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

nnnuuunnn
2. jan 2022

Baby, nie je to škodlivé? Mám ju doma, zaucinkovala mi tak, že len niekde som chĺpky nemala, o dokonalom hladkom tele nemôže byť reč.

aki100
3. jan 2022

@nnnuuunnn nie nie je to škodlivé. Neblika ti to hlboko len na korienky chĺpkov. A keď ti to zaucinkovalo takto tak treba blikať ďalej tam kde máš ešte chĺpky ja som nepočúvala tie rady v appke keď sú chĺpky blikam ďalej. Ale ja sa teda priznám ze asi polroka Neblikam vôbec mala som nejaké zdravotné problémy, ale napr. Na nohách mi chlpky rastu minimálne oproti tomu ako to bolo predtým... A keď použijem tak zas rastu o dosť pomalšie. Ja som veľmi spokojna

kvetinka2017
10. jan 2022

Dievčatá, holenie je možné na ♦️mokro ziletkou alebo aj na sucho strojčekom?♦️ Ide mi o to ze na sucho to není tak hladko ako so ziletkou. Ci to vadí?
A je to veľký problém ak sa nejaký chlp predsa len pritrafi? V návode píše že musí byť tip top oholene

aki100
10. jan 2022

@kvetinka2017 tak malo by to byt do hladka lebo to bude bolet na chĺpky stipat a budeš cítiť smrad spaleniny a zaspíni sa ti aj sklíčko čiže keď lumeovat tak dohladka. Ale samozrejme ze sa mi pritrafí nie je to nikdy tip top ale tak dá sa to vydrzat

gabyyygabriela
19. jan 2022

Ahojte ste tu niektora ktora ma tento pristroj na ostranenie chlpkov a uziva ho dlhsie?
Zaujimalo by ma, ako sa dari pristoju - zije? :D
A taktiez by ma zaujimalo, ako su na to chlpy? Ako casto sa blikate po dlhsom case??? VDAKA

anaba1
7. feb 2022

@petrica ahoj.. ako si poriesila tie vyrazky a svrbenie? Mne sa to tiez objavilo po 3. blikani na nohach. Od kolien nizsie som to vzdala,lebo ich kvoli chrastam,co som sa skrabala, ani oholit nemozem. Tak som dala na 4. blikanie stehna a ruky, ale teraz to uz mam aj na rukach. Pokracovala si,ci radsej nie?

aki100
8. feb 2022

@anaba1 používaš po holení nejaký krém?

anaba1
8. feb 2022

@aki100 nie, oholim a hned blikam

petrica
9. feb 2022

@anaba1 ahoj,nie nohy si s tym nerobim,lebo to bolo peklo...ale sem tam vyskusam malu plochu a raz svrbi a raz nie....

zipsy
10. feb 2022

@gabyyygabriela ahoj, ja som ho dostala minule vianoce, a blikala poctivo podla aplikacie, cize cca do jari, chlpky vacsina krasne zmizli, a vydrzalo to tak az do jesene cca, potom zacali pomaly zas pribudat, kedze som neblikala a doteraz som nezacala, strasne sa mi nechce... a nohy mam asi tak 1/2 chlpov co kedysi... takze musim znova zacat, aby bol v lete klud 🙂 pristroj som dlho nezapla, ale tak je v zaruke, tak snad funguje 🙂

zuzula777
10. feb 2022

@zipsy tiez mam rovnakú skúsenosť a tiež sa teraz neviem prinútiť znova blikať 😂

aki100
24. feb 2022

@anaba1 hned akože hned po oholení?

anaba1
24. feb 2022

@aki100 asi po 10 hodinach.. ale sranda,ze az na 3. blikanie na nohach a na 4. blikanie na rukach...

miiichaelaaa
24. feb 2022

@lucka243 to zaujíma aj mňa 🤔😄😄

aki100
25. feb 2022

@anaba1 lebo píšu ze 24 hodín by si nemala blikať ja to dodrzujem a nikdy nic

anaba1
25. feb 2022

@aki100 tato info v mojom navode nebola... dakujem..pockam teda po oholeni 24 hodin a este raz to skusim..

jasminkaj
9. mar 2022

@aki100 Ahoj.. zaujal ma tvoj príspevok o čiernych bodkách na hlavnom sklíčku (na tej pevnej časti, nie na nadstavci). Nejde mi to s ničím dole. Podarilo sa ti ich s niečim odstrániť?

aki100
9. mar 2022

@jasminkaj ak to máš zvonku tak normálne aj nějakou dezinfekciou alebo drhnut vodou, avšak ja som to mala zvnútra Lumei pri tom svetle, nebolo to zvonka. Lumeu mi reklamovali

ivana2123
17. mar 2022

Ahoj , je tu niekto kto bliká častejšie ako je v návode ? Ja teraz blikám každý týžden. Nemám žiadne nežiadúce účinky. Niekde som blikala aj častejšie :D chcem sa zbaviť chlpov do leta 🙂

gabyyygabriela
17. mar 2022

@ivana2123 nema to vyznam blikat tak casto, chlpky maju urcitu rastovu fazu a tym, ze ich blikas kazdy tyzden a niekde aj viac x do tyzdna to ziadny vyznam nema. Jedine, ze si skorej "vyblikáš" Lumeu 🙂

miiichaelaaa
17. mar 2022

Ja som si lumeu kúpila pred mesiacom. Zatiaľ som si blikala 2x. Na nohách a v podpazuší vidno rozdiel, čo som bola príjemne prekvapená. Chĺpky rastú oveľa pomalšie. Myslím, že do leta to vystihnem a nôžky budú tip top 😁😁

janka_mh
20. mar 2022

Baby čo to používate. Chcem to použiť aj na bikiny ale som po sekcii, viem že v návode je nepoužívať na jazvy ale zaujíma ma reálne či ste niektorá v takomto prípade použila a či to bolo v pohode. Ďakujem 🙏☺️

gabyyygabriela
20. mar 2022

@janka_mh použila, nic sa nestalo.

nikuska315
20. mar 2022

@aki100 ahoj, čítala som tvoj príspevok ohľadom reklamácie, kvôli spinavemu sklicku. Bolo to niečo takéto? Vyčistiť to nejde a neviem, ci je to takto ok, či to reklamovať, či to vrátiť v rámci 90 dňovej akcie na vrátenie..

aki100
20. mar 2022

@nikuska315 toto mi príde ze to máš na tom sklicku zvonka. Cítiš na tom niečo? Alebo to máš hladké? Skúšala si to aj nejakým. Alkoholom očistiť? Silnejšie mechanické trenie. Vyzerá to jak zapečené chlpki a niekedy mi to trvalo dosť dlho drhnut. Ak ti to nepôjde tak reklamuj

aki100
20. mar 2022

@janka_mh tak závisí akú máš jazvu ci už len zahojenu alebo stále červenú. Ja by som to na červenú určite nepoužívala.ja som po operácii maternice jazva ako po sekcii a ja si to teda na jazvu netrúfam, stačí ze mňa to stupne keď som nejaká pozerána alebo niečo a nie ešte na jazvu. Ja blikám okolo

aki100
20. mar 2022

*štipne

jasminkaj
21. mar 2022

@nikuska315 toto máš zvonku. Treba vyčistiť 100% alkoholom. Mne na to účinkuje krbový čistič 🙈

janka_mh
21. mar 2022

@gabyyygabriela a koľko po sekcii si to použila? Ďakujem ☺️

gabyyygabriela
22. mar 2022

@janka_mh 2 roky, jazva uz vyblednuta. Urcite to nepoužívaj na čerstvú jazvu.