Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea
Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL
@tinika tak to mam aj ja ale tak ja to nechávam dýchať co najviac ale odkedy som tam používala Lumeu tak prestali aj vyrážky všetko. Mne toto robí keď nemám novú ziletku. Ja používam gilette venus a tie podobne sú drahšie ale brutálne oholia a nedráždi mi až tak pokožka... Klasické jednorazovky nepoužívam a oholi mňa do hladka aj mne rýchlo rastú tam chĺpky, ale tak ak blikám hneď ďalší deň čo najskôr tak to nestihne vyrast
Ja od začiatku používam stupeň 5 na začiatku to bolelo ale potom už nie smelo si napr podpazušie prebehnem 2x a chlpky nerastú, už po prvom použití rastú pomalšie dajme tomu že na 3 deň mi vydelo už také ako keby strnisko ale po lumee na 5 deň a postupne sa to oddaľuje
Ahojte dnes na 4 nohy nejako skoro je to horuce, zvyčajne stíham pazuchy, bikiny a 1 nohu, moze to byt tym ze to mam v predlzovacke? Zda aa mi ze niekde pisalo, ze by nemalo ist cez predlzovacku
Môže sa pouzit aj depilacny krém na odstránenie chĺpkov napr. Veet?
Ahojte, je tu niektora, ktora by vedela porovnat ipl od philips a braun?
Ahojte dievcata...uz 5 krat sdvojtyzdnovou prestavkou som pouzivala Lumeu. Zabrala, ale skor tak mapovite, nie uplne vsade...mozem este v pohode pokracovat s dvojtyzdnovymi intervalmi? Urcite sa to tu preberalo, ale este som nepresla celu diskusiu 🙂 .
baby, to máte fajn, ja som od Nového roka až po júl pravidelne každé 2 týždne, a tiež mapy a musím dolaďovať inými spôsobmi, hlavne teraz na leto..a to musím povedať, že som nikdy nebola nejak moc ochlpená a aj z tej trochy mi iba málinko ubudlo :D
@tinika ja som si na zaciatku chlpky strhla s voskovymi pasikmi, no potom uz nic ani som neholila len tie par hrube na brade som vytrhla pinzetou a tak blikala. A super skoro vobec nerastu iba svetlucke jemne chlpky a ked sem tam nejaky vykukne vytrhnem pinzetou, cca raz za mesiac/dva blikam. A hornu peru vobec neholim ani nedepilujem rastu mi tam jemne chlpky sem tam bliknem a pohoda 🙏😁 keby boli tmave tak ich vytrhnem voskovymi pasikmi, no su svetle.. ziletku som nikdy nepouzila.
tak dumem ze čo z toh ze v zime nemam chlpy ked v lete narastu a ked chodim na slnko nemozem blikat :(

@tinika tak to nie je taký rýchly proces. To závisí od hrúbky chĺpkov. To máš brutálne ze po 2 týždňoch si na nohách už nemala chlpy mne to trvalo aj 2 mesiace. Čiže len vydržať aj na bikinach