icon

Domáca epilácia IPL prístrojom Philips Lumea

bleee
28. dec 2013

Ježiško mi doniesol tento prístroj a dnes som ho vyskúšala. Na môj typ pokožky mi odporúčali intezitu svetla 4-5, dnes som zvládla ruky na stupni 3, občas 4 a podpazušie len na stupni 3, potom to už pálilo. Myslíte, že bude mať epilácia efekt aj pri nižšom stupni? Nie je to len strata času? Aké sú vaše skúsenosti? Poprosím písať len tie, ktoré majú skúsenosti s IPL

aki100
23. apr 2022

@tinika tak to nie je taký rýchly proces. To závisí od hrúbky chĺpkov. To máš brutálne ze po 2 týždňoch si na nohách už nemala chlpy mne to trvalo aj 2 mesiace. Čiže len vydržať aj na bikinach

tinika
23. apr 2022

@aki100 nie ze neboli sle som ss 2 tyzdne neholila a ledvs vysli co je duper, bikiny su na tom horšie strssns ma reze prádlo ked sa oholim, hned mam virazky jeeidne blikst hned sko oholim sj to asi nie vsetko dokonae oholene

aki100
24. apr 2022

@tinika tak to mam aj ja ale tak ja to nechávam dýchať co najviac ale odkedy som tam používala Lumeu tak prestali aj vyrážky všetko. Mne toto robí keď nemám novú ziletku. Ja používam gilette venus a tie podobne sú drahšie ale brutálne oholia a nedráždi mi až tak pokožka... Klasické jednorazovky nepoužívam a oholi mňa do hladka aj mne rýchlo rastú tam chĺpky, ale tak ak blikám hneď ďalší deň čo najskôr tak to nestihne vyrast

tinika
24. apr 2022

@aki100 ja pouzivam esselte ale čakam an novy strojček lebo ten čo som mala uz nedrzi ziletku takze tentokrat jednorazovka a bolo to horsie ako pred mesiacom :( tak tomu dam este nadej ale celkovo sa mi v tej časti dost blbo blika neviem to urobit poriadne

july0
24. apr 2022

Ja od začiatku používam stupeň 5 na začiatku to bolelo ale potom už nie smelo si napr podpazušie prebehnem 2x a chlpky nerastú, už po prvom použití rastú pomalšie dajme tomu že na 3 deň mi vydelo už také ako keby strnisko ale po lumee na 5 deň a postupne sa to oddaľuje

tinika
22. máj 2022

Ahojte dnes na 4 nohy nejako skoro je to horuce, zvyčajne stíham pazuchy, bikiny a 1 nohu, moze to byt tym ze to mam v predlzovacke? Zda aa mi ze niekde pisalo, ze by nemalo ist cez predlzovacku

aki100
22. máj 2022

@tinika tak možno aj preto ze je teplo.

tinika
24. máj 2022

@aki100 nebolo u nas tak hoc v sobotu ale tak je to mozne ze je teplejsie tak preto

nnnuuunnn
4. jún 2022

Môže sa pouzit aj depilacny krém na odstránenie chĺpkov napr. Veet?

tinika
Autor odpoveď zmazal
tani03
16. jún 2022

Ahojte, je tu niektora, ktora by vedela porovnat ipl od philips a braun?

tinika
20. jún 2022

@nnnuuunnn áno, ale deň vopred

miskaska
18. júl 2022

Ahojte dievcata...uz 5 krat sdvojtyzdnovou prestavkou som pouzivala Lumeu. Zabrala, ale skor tak mapovite, nie uplne vsade...mozem este v pohode pokracovat s dvojtyzdnovymi intervalmi? Urcite sa to tu preberalo, ale este som nepresla celu diskusiu 🙂 .

aki100
18. júl 2022

@miskaska je aj v návode písané že ak nie si spokojná s výsledkami kľudne pokračuj ja som tak aj vyše 3 mesiacov

lucka243
19. júl 2022

baby, to máte fajn, ja som od Nového roka až po júl pravidelne každé 2 týždne, a tiež mapy a musím dolaďovať inými spôsobmi, hlavne teraz na leto..a to musím povedať, že som nikdy nebola nejak moc ochlpená a aj z tej trochy mi iba málinko ubudlo :D

viva6
27. júl 2022

@tinika mne lumea na bradu velmi pomohla.. lutujem, ze som ju skor nekupila..

viva6
27. júl 2022

@tinika ja som si na zaciatku chlpky strhla s voskovymi pasikmi, no potom uz nic ani som neholila len tie par hrube na brade som vytrhla pinzetou a tak blikala. A super skoro vobec nerastu iba svetlucke jemne chlpky a ked sem tam nejaky vykukne vytrhnem pinzetou, cca raz za mesiac/dva blikam. A hornu peru vobec neholim ani nedepilujem rastu mi tam jemne chlpky sem tam bliknem a pohoda 🙏😁 keby boli tmave tak ich vytrhnem voskovymi pasikmi, no su svetle.. ziletku som nikdy nepouzila.

tinika
31. júl 2022

@viva6 mne sa nad perou urobili akoby pigmentové škvrny, neviem z čoho. Ci od slnka ci lumei, vyzerá to akoby som mala. Fuzy

lucka243
1. aug 2022

@tinika aj mne sa urobili flaky po tvari, presne na miestach, kde som dávala lumeu a trochu aj po tele

zipsy
1. aug 2022

@tinika
@lucka243 aj mneeee :/

detki
1. aug 2022

@zipsy baby teraz v letných mesiacoch sa neodporúča používať lumeu práve kvôli tomu, že častejšie sa výskytujú pigmentové škvrny ...

detki
Autor odpoveď zmazal
detki
1. aug 2022
lucka243
2. aug 2022

@detki ja ju cez leto vôbec nepoužívam, na telo naposledy v júni, na tvár v marci a aj tak mi hned vybehli

tinika
2. aug 2022

@detki no ja som v juli začala nad hornou perou bo nejako som furt predtym nemala čas ist depilovat, hadam to zmizne lebo ma urve :(

tinika
2. aug 2022

@lucka243 hej mne by teraz trebalo o dva dni ale neviem či dobry napad akoze teraz nechodim na slnko sme uz po dovolenke ale uz na nej mi vyliezali a to osm bola este na depilaciu, ale kedze som blikala tak ich nebolo vela von tak vela sa nevydepilovalo :D vysli tie čo spali :D D:

tinika
2. aug 2022

@detki to je sice pekne ale neverim ze cele leto vydrzime bez toho aby sme sa museli potom aspon holit :(

detki
2. aug 2022

@tinika ja cez letné mesiace lumeu vôbec nepoužívam, a holím si nohy 1x za dva týždne

tinika
16. sep 2022

tak dumem ze čo z toh ze v zime nemam chlpy ked v lete narastu a ked chodim na slnko nemozem blikat :(

8611
11. okt 2022

@anulik12 ahoj ,prosim ta naozaj philips lumea zabera?mozes mi odfotit aky presne mas?dakujem