Domáca lekárnička. Do čoho to všetko uložiť?
Určite to tiež poznáte, jedna krabica v nej všetky tabletky, kvapky, mastičky, obväzy, leukoplasty. Aj keď obsah vždy zodpovedne uložím, stačia 2 "rýchle" prehrábávania sa a je v nej zasa taký mrdník, že nič neviem nájsť. Už ma to fakt hnevá.
Minulý týždeň sme som potreboval rýchlo, naozaj veľmi rýchlo nájsť diazepam, lebo malý dostal febrilné kŕče. No a samozrejme kým som ho našla, bola to večnosť.......
Máte nejaké typy na lekárničkové krabice? Doma spravené, kúpené????
Budem vďačná za každé foto, každú inšpiráciu 😵
@fleuerette ahoj, táto je fajn http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/products/2458...
a takto vazerá otvorená, zatiaľ máme v šuflíku na kľúč, ale plánujeme túto, takto vyzerá zvnútra
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/pernikova_c...
miesto aj na dvierkach 😉
no tiez by som rada vedela.. osobne mam na lieky celu jednu najvrchnejsiu policu v kupelni
Ja mám takú priesvitnú plytkú krabicu z IKEA . .celkom dobre sa v tom drží poriadok a všetky lieky hneď vidno 😀
vacsia plastova krabica je dobry napad. ved nemusi to byt akurat, lepsie nech je tam priestor na hrabanie a prehlad. 😀 alebo skrinka s policami ako vo filmoch a vsetko prehladne postavene a tematicky vytriedene. otoris dvierka a hned vidis, co kde je. staci len vziat do ruky a pouzit. 🙂

@fleurette:
Existuju aj specialne uzamykatelne skrinky, aj s takym peknym cervenym krizom, ako si pridala. Lenze, do tych sa da ulozit akurat tak par veci, ktore potrebuje jeden zdravy(!) dospely clovek. Ak su dvaja, a nebodaj maju dieta, konec. Su tak 30x30x10cm, co je fakt akurat na leukoplast, aspirin a bepanthen, nejaky fenistil, coldrex a vitaminy ☹
My mame velku priesvitnu krabicu, asi 40x30x30cm. Mame ju vo vyske asi 150cm v spajzi, a je strasne tazka. Dufam, ze sa k nej syn nedostane. Manzelove lieky na srdce su este vyssie...
Sirup proti horucke a bepanthen pre syna mam na policke, kde mam prebalovacie potreby. Ostatne hrabem ako kura, ked to potrebujem ☹
Ked je niekto z nas chory, napr. nadchu, kasel, tak tie lieky, ktore potrebujeme, vyberiem a su po ruke v policke v kupelni. Potom ich odlozim spiatky. Ked sa mi zda syn chorlavy, dam si nureflex sirup k posteli, aby som nemusela v noci chodit a hladat...
Tiez nas este neosvietilo, vyrobili by sme pripadne aj sami, ale skrinku na stenu nemozme, lebo nemame volnu stenu, a spravit uzatvaratelnu krabicu neriesi problem hrabania a hladania. To by bolo iba terajsie riesenie s deklom...