Domáce sexuálne zneužívanie detí: Prečo to treba riešiť?
Ženy dajte si pozor nie len na dcéry aj na synov.
Chcela by som len povedať rodičom, dávajte si pozor na svoje deti. Táto doba sa tak neskutočne posunula dopredu a nikto nás na to nepripravil. Ja samozrejme vidím nástrahy už všade. Je toho čoraz viac. Rozprávajte sa so svojimi deťmi viac a viac. Viem, že doba je zlá. Každý potrebujeme peniaze a do práce musíme chodiť, ale pozrite sa, ako som ja doplatila na to, že som potrebovala zabezpečiť rodinu. Pol roka zneužíval vlastný bratranec svoju 5-ročnú sesternicu bez toho, žeby na to niekto prišiel. Veď koho by to napadlo? Že je toho schopný? Nie nemyslela som si, že by zašiel až do takýchto extrémov,”
@ktochytavzite Ktorému politikovi na Slovensku niečo dokázali? Ešte aj Kollár, ktorý sa priamo priznal k úchylným správam pre 15 ročnú, obišiel akoby sa nič nestalo.
@ktochytavzite chytili ho s veľkým obnosom peňazí a prezervatími keď išiel cestou zo zariadenia. Tuším mal nehodu a našlo sa mu to v nemocnici pri veciach. Nič z toho nepoprel že mal pri sebe. Plus nejaké výpovede a jeho konanie tomu nasvedčovali.
Raz mala Adela Vinceová vo svojej talk show mladú ženu, ktorá študovala v Holandsku sexuálnu výchovu malych detí a hovorila velmi múdro o tom, ako sa práve v krajinach kde sexuálna vychova sa vyučuje znížilo riziko zneužitia detí. Take deti vedia povedať keď sa ich niekto nevhodne dotkne. Ona vyučuje už malé deti vhodným spôsobom. Opakujem: Vhodným spôsobom. Pre každý vek je iný spôsob podania.
@petrao2 ich adoptívneho deda? Či to boli súrodenci a ich deda? Ježiši na nebi.
Baby kuknite knihu o výchove deti k určeniu hraníc:
https://www.martinus.sk/114297-pusinky-nie-su-n...
Dedo bol ich vlastny z otcovej strany
Sudom mali urcene stretavanie kazdy druhy vikend
@petrao2 a teda všetko sa vysvetlilo, prečo zrejme biologicky otec zlyhal a deti skončili v decáku. Aj na ňom asi deduško (jeho otec) skúšal praktiky. Chúdence deti. Rozdelili ich, alebo ako to riešili? Dúfam, že deduško skončil v tepľúčku.
Decka nerozdelili
Bola im urcena kolizna
Pravidelna kontrola zo socialky
"Dedusko" skončil tam kde patril
Nam ked to teta vykladala ostali sme s otvorenymi ustami
Normalny clovek tazko pochopi
Toto sa deje už dávno. Viem to preto, lebo sa to stalo aj mne a zďaleka nie som jediná. Otras, hnus a des.
Aj keď je to strašné, to 5 ročné dievčatko dopadlo celkom dobre. Niekto sa jej zastal a riešil to, aj keď neúspešne. Nenechali ju v tom samu.

pozor! Väčšina pedofilov dieťa nezneužije, pretože o svojej uchylke vie a vie že by to nebolo v poriadku. Problém sú agresívni ľudia, ktorí sa nevedia. Potrebujú si svoju agresivitu na niekom vybiť, na niekom, kto je slabší.
https://plus7dni.pluska.sk/domov/sokujuca-pravd...