icon

Donna hair a Dixi brezový šampón

anonymka11
6. apr 2018

Ahojte chcela by som sa opýtať či máte niektorá skúsenosti s tabletkami Donna hair a či vám zabrali na rýchlejší rast vlasov? A taktiež na dixi brezovy šampón rástli vám po ňom rýchlejšie vlasy? Nemali ste ich suché po tomto šampóne? Ja mám melír a nechcem aby sa mi vlasy vysusovali kvôli tomu aby sa potom nestiepili a neboli ako slama. Mám vlasy jemné a nie moc dlhé a hľadám niečo čo mi zaberie na rast a objem ďakujem za skusenosti

lorela
•
6. apr 2018

@anonymka11 Pomerne veľa tabletiek na vlasy spôsobuje žalúdočné problémy - a Donna hair je jedným z nich. Aspoň u mňa. Ale určite sa nájdu aj takí, ktorým tento výživový doplnok vyhovuje 🙂.
Dixi šampón, áno, vysušuje a podľa zloženia, pravdupovediac, nič moc... V lekárni sú oveľa oveľa lepšie šampóny, prípadne aj v sieťach parfumérií a kaderníctvach.

lilyianka
•
6. apr 2018

@anonymka11 ja myslim, ze ziadny sampon alebo tabletky neurychlia rast vlasov..proste niekomu rastu rychlejsie a niekomu pomalsie...mne osobne rastu rychlo a nikdy som nic nepouzivala

anonymka11
autor
•
6. apr 2018

@lorela a aky šampón by si mi poradila? Ja som teda skúšala už všelijaké a nič mi zatiaľ nezabralo a čítala som recenzie na tento dixi a teda ženy si ho chválili tak ja už neviem kúpila som ho umyla som si hlavu a vlasy vyzerajú fajn není sú suché zatiaľ ale ja teda používam aj olej na vlasy aby sa nevysusovali

stanulienkat
•
6. apr 2018

brezovy sampon?? Ten brezu ani nevidel. Dixi je uplna spodina co sa samponov tyka. Skus Revalid, ten je dobry na vlasy.

sporitelnicka
•
6. apr 2018

ja pouzivam od Alpy brezovy, a na striedacku zihlavovy..podla mna je to najlepsi sampon...umyvame si nim vlasy cela rodina...vratane 8rocneho syna...a stoji 2 ecka 🙂 nie vsetko z reklamy je najlepsie 🙂

proximaa
•
6. apr 2018

čo tak skúsiť ozajstnú brezovú vodu. O pár dní začne z briez tiecť, stačí jemne narezať konárik, uviazať malú fľašku a na druhý deň je plná. Pomáha aj proti vypadávaniu vlasov

lilifi
•
6. apr 2018

Tiez mi vlasy rastu pomaly casto vypadavaju, krepovateju....no nic moc, sampon mi sadol head&shouders repar&care, vlasova voducka od kadernicky biohar. A dostala sa ku mne prirodna farba na vlasy hena a ricinovy olej, shikaki zabal na vlasy a dost sa mi zlepsila kvalita vlasov. Len je to dobre davat dlhsiu dobu a vysledky sa dostavia. Aspon u mna sa dostavili , inak by som asi bola plesiva :D

anonymka11
autor
•
6. apr 2018

@sporitelnicka veď práve pretoto som ho vyslala lebo ja som fakt skúšala už všetky šampóny a keď som hľadala nejaké rady tak často sa zrovna spomínal tento dixi brezovy a keď je u tak dlho na trhu tak hádam na ňom niečo bude

jachin
•
6. apr 2018

Tak donna hair ( dostala som ako darček), absolútne žiadny účinok, ja by som za to peniaze nedala.Zato dixi šampón používame, striedame brezový a žihľavový, celá rodina a vlasy nemáme vysušené, mne sa veľmi pozdáva. Ale žeby rýchlejšie vlasy rástli po nom, to nie. šampón nie je zázračný, to máš dané.

lorela
•
6. apr 2018

@anonymka11 Napríklad Ducray, Biosilk a novinka vo Fann Revuelle keratínový šampón, kondicionér a sérum sú skvelé a za výbornú cenu.

eni216
•
6. apr 2018

@anonymka11 no, moja mama je kaderníčka, ja som tiež vyštudovala vlasovú kozmetiku a niečo už máme odskúšané - vitamíny áno, ale fakt že zmenu dĺžky vlasov som dosiahla používaním žihľavového šampónu (ako bez srandy).

simik238
•
6. apr 2018

@anonymka11 mne sa osvedčil riczinovy olej 🙂 mne vlasy straaasne pomaly rástli odkedy používam ten olej vlasy mi rastu rýchlejšie a menej vypadávajú

zuzkamargit
•
6. apr 2018

tak u mna zabral na rychlejsi rast vlasov methionin tbl. a proti vypadavaniu emulzia od JUSTu

ciaobella
•
7. apr 2018

Skúste skôr bezsulfatovy šampón....v lekárni sú dosť drahé cca 15€ a vyššie ale našla som od Kallos-u volá sa to LAB35
Neviem či podporuje rast ale nevymyva vlasový keratín https://www.google.sk/search?q=lab35+bezsulfato...
Čo sa týka rastu tak mne pekne podrástli keď som používala z LIDL šampón a kondicionér každý cca 1€ dokonca vyhral aj dTest https://www.google.sk/url?sa=t&source=web&rct=j...