Dostali ste dôkaz, že váš blízky dáva po smrti na vás pozor?
20. feb 2021
Umrel mi ocko dnes rano. Velmi som bola nanho naviazana a odkedy bol chory,tak este viac.
Mate skusenost s tym ze vam dal blizky znamenie, ze je po smrti v poriadku a ze proste existuje nieco dalej?
Nechcem ziadne svedectva z ameriky, len povzbudive nadejne skusenosti zienok z modreho konika.
Predošlá
Strana
z2
Prosím váz zomrela nám pred tiznom. Babka len hcel bisom radiu nenhnevali mé sa ani nič a bojím sa chodíd sám po dome v noci a tak divni pocit čo to je prosím.
Pisal som tu a neviem ci am prišlo prosím o radu ďakujem vám
Predošlá
Strana
z2

Ahoj, mne sa takto snivalo s mojou starkou, ked zomrela. Mala som ju velmi rada a ona ki tiez raz povedala, ze ma ma z vnucat najradsej, casto som ju navstevovala aj sme si telefonovali. Rok bojovala s rakovinou. Ked zomrela, v tu noc sa mi s nou snivalo - bola cela utrapena a velmi sa mi ospravedlnovala, ze zomrela. Ja som jej povedala, ze je to v poriadku, ze to bol velmi tazky boj a kebyze zije, cakalo by ju dalsie utrpebie s otaznym vysledkom. O 2 dni sa mi s nou snivalo znova - bola spokojna, stastna, usmiata - povedala mi, ze sa so mnou prisla rozlucit. Nikdy viac sa mi s nou nesnivalo.