icon

Dotazník na tému Vplyv literatúry na mládež

kika_9
29. nov 2019

Ahojte mamičky, moja dcéra píše do školy SOČ na tému vplyv literatúry na mládež (11-19 rokov). Nevieme si stým poradiť ak by ste mohli vyplniť dotazník prípadne niečo napísať čo by nám pomohlo s touto témou. Ďakujem za všetky odpovede.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSJD-...

Strana
z2
xjakubikovak
30. nov 2019

@kika_9 ja tiez nechcem rýpať ani nic ale dotaznik mi príde uplne zle zostaveny... z takéhoto množstva otvorených otazok tazko spravite nejaky schopny zaver, myslím že by bolo lepsie dat viac zatvorených otazok ako jednu otvorenú

h2
30. nov 2019

@kittykat22 Tak áno, je rozdiel medzi knihami pre zábavu a tými, z ktorých sa niečo naučíme. Ale aby ma kniha vyslovene ovplyvnila spôsobom, že napríklad čítam o lekároch a kvôli tomu sa stanem lekárkou, tak také sa mi nestalo.

evalin88
30. nov 2019

@oslo1 mne sa najviac páčila Drobec..( v češtine Blaze) anglicky názov neviem, priateľ čítal od neho jiekoľko kníh nemecky

montemotherone
30. nov 2019

@kika_9 myslím že kritika bola myslená skôr smerom k tvojej prílišnej angažovanosti. V dnešnej dobe dieťa nemusí stáť na ulici. Kľudne to hodí na FB a dá verejné zdielanie. Poprípade osloví ľudí v rôznych komunitách, skupinách ktoré sa danej problematike venujú. Ja tiež plánujem pomôcť so zdielanim dcerinho dotazníka, inak ale pracuje úplne sama, bez pomoci pedagógov, bez kopirovania práce. Práve samostatná práca na SOČke je cieľom. Nie známka, nie úspech v súťaži... Ale zbieranie informácií, analýza, následná synteza poznatkov...

kittykat22
30. nov 2019

@h2 ok. chapem. Ale z tych knih ktore ste tam mali ziadne nemalo tak silnu osobnost, ktora by ovplyvnila citatela niecim sa stat, ci? Samozrejme okrem Harryho Pottera, kedy 90% ludi na planete chce mat kuzelnicku palicku, skolu plnu zazrakov a mat najsamfasa riaditela na celej planete aj mimo nej 😅

Strana
z2