Dotkne sa nás vojna v Izraeli?
Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?
@freepalestine áno. Preklep
@elmivelmi Ak si si nevšimla vraždia Hamas. Židia sa bránia
Už sa ne nechajú tak vyvražďovať ako počas vojny fašistickými Slovákmi alebo fašistickými Nemcami
@chodec15 alebo Izrael zanikol,book zniceny a neboli ho schopni znova dobyt.Vsetky ostatne statu co si spominal boli schopne si zalozit stat svoj,kde ostali,zidom sa to nepodarilo,kebyze si ho dobyju ok,lenze oni ho ukradli a to palestincanom,kt tam zili generacie po zidoch a ostali tam,cize logicke ze im mali vytvorit stat Palestina a tych 10% zidov by tam nali take prava ako terajsi palestincania.
Nie tak ze sa tak zvlacia z celeho sveta,oni chudaci-lebo holokaust a oni co robia 70r-to iste!
@gabrielkaa okay, takze ked poupravim gaza na izrael:
“ A podľa túto logiky niektorých že hoci masaker v (izraeli) neschvaľujú ale dá sa pochopiť, tak by sa dalo pochopiť keby židia vraždili nase deti a ďalších potomkov, za to čo sme urobili v druhej svetovej vojne. Vivat takej morálke.”
Takze vravis, ze je zle vinit potomkov za ciny ich pradedkov.
Ale zaroven pises, ze kvoli cinom nasich pradedkov si nesmieme zastavat tych, ktori su vrazdeni.
@gabrielkaa ano ?Tak ze ich krituzuje uz aj wosington a tak ze ten ich mudry premier chce zhodu ta gazu atomovu nombu?To je pekne branenie,pocas ich branenia zabili viacej ludi ako hamas utokom.
@elmivelmi suhlasim, no bol to jeden z ministrov, co to o atomovej bombe povedal
@elmivelmi Israel sa lepšie bráni. S tým nič nenarobíš. A nerobí si z ľudí živé štíty. Ako Hamas
@chodec15 lenze v 1948 sa uz nedobyjalo,terqz to robi Rusko a vsetci su z toho zhnuseni.Chapes,nie?
Proste zidia prespali dobu a ked sa spamatali uz bolo neskoro,preto to urobili podlo a lisiacky,a hlavne kvoli tomu!!!- sa tak vrazdia 70r lebo je lovicke ze ludom co tam zili generacie sa nebude pacit ze im tam chazarski zidia zaberaju uzemie pod zamienkou zidovskeho statu.A je jedno ze "akoze neexistoval pravne ci papierovo ten stat" aOn existoval ,zil a mozno kebyze ho zidia neobsadia bola by to palestina uz uznana.
@gabrielkaa a teda stale bude hamas zly hoci zidia viacej vrazdia
Pisal si, ze mi vysvetlis kazdy bod kde si protirecis, 3 priklady/komentare som ti napisala a ani na jeden nedostala vysvetlenie.
@gabrielkaa
Preco tiez (ako @chodec15 ) nevysvetlis svoje protirecenia o zodpovednosti potomkov za ciny (generacie) pradedkov?
@freepalestine nerozumiem co mam vysvetlovat?
@elmivelmi viem, ze je to nad tvoje pochopenie, ale Zidia vedu defenzivnu vojnu, ano som to tu uz 100x pisala. takze sa brania. Ked zautoci hamas, zautocia aj oni. (pre lepsze pochopenie)
@chodec15 dookola
to iste.Inak neviem ako si mojol napisat taku hlupost ze toho historika co som ti poslala foto napise ze vyprodukovali nacistiSand,ten sa narodil po 2sv ojne takze akou konspiraciou si dospel k takemuto zaveru?Ja by som si take nieco nedovilila tvrdit.
A uz nebudem na teba reagovat,nebavi ma to ako keby som hrach na stenu hadzala.
Snad si aspon pekny sarmanty a sexy🙂
@gabrielkaa ved aj atabi sa len brania ,a to voadom ked im obsadili v 1948 uzemie.A pochopila si uz?
@gabrielkaa dvojity meter:
Takze vravis, ze je zle vinit potomkov za ciny ich pradedkov.
Ale zaroven pises, ze kvoli cinom nasich pradedkov si nesmieme zastavat tych, ktori su vrazdeni.
@elmivelmi arabi utocia. Mas to pomýlené
@freepalestine kde píšem že je zle viniť potomkov? Okrem iného aj tvoji potomkovia spôsobili to že štát Izrael vznikol tým že pokradli územia Židom, ich domovy, povraždili deti. To čo tu teraz filozofujes o Palestíne
@gabrielkaa dievka moja, sustred sa
“ “ A podľa túto logiky niektorých že hoci masaker v (izraeli) neschvaľujú ale dá sa pochopiť, tak by sa dalo pochopiť keby židia vraždili nase deti a ďalších potomkov, za to čo sme urobili v druhej svetovej vojne. Vivat takej morálke.”
Toto hore je kde v podstate odsudzujes vinenie potomkov.
A toto dole tiez:
“
gabrielkaa
•
Dnes o 13:33
@freepalestine kde píšem že je zle viniť potomkov? Okrem iného aj tvoji potomkovia spôsobili to že štát Izrael vznikol tým že pokradli územia Židom, ich domovy, povraždili deti. To čo tu teraz filozofujes o Palestíne”
Inak, moji potomkovia hranim sa s legom sposobili najvatsiu ujmu zidovskemu narodu 😂
@freepalestine to bolo myslené kontroverzne. Vy ste tvrdili že sa dá pochopiť že Hamas vraždil deti. Keby toto isté robí Židia znamenalo by to že by vraždili naše deti Slovenské , pretože my predkovia sme sa podieľali na vraždení ich
@freepalestine tvoji predkovia spôsobil ujmu. A podľa moslimskej filozofie by mali teraz trpieť ich potomkovia… Tak ako popravovali deti , čo s tým majú teraz izraelské deti? Či nechápem o čom hovoríš
To vraždenie potomkov to neni moja logika, to je logika tých ktorých sa zastávate
@elmivelmi ja chápem veľmi dobre. Ty si im obsadila územia. Tvoji predkovia. Čo teraz filozofujes
@freepalestine pomýlila som sa. Keď sa chytáš len preklepov tak je to ozaj zmysluplne.

@gabrielkaa a teraz mozu za to zidia vrazdit palestincanov,lebo sa o nim nastahovali nepozvane?