icon

Dotkne sa nás vojna v Izraeli?

8. okt 2023

Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
6. nov 2023

@chodec15
chodec15

Dnes o 16:38

@freepalestine Kto zaruci, ze je to pravda? Tieto fejky dnes vyrabaju vsade (v Irane,...) na beziacom pase,... patri to k hybridnej vojne. Stacila mi titulka na video Zionist soldier.

chodec15

Dnes o 16:40

@freepalestine Dam ti radu. Starostlivo rozmyslaj, kym dnes uveris nejakemu "100% pravemu" videu z propagandy, lebo dnes klame KAZDY

Ten dokument https://www.csfd.cz/film/1130869-tantura/oceneni/ je od Izraelskeho rezisera.

Kazdy kto ukazuje na zverstva a krivdy pachane izraelom je pre teba debil, a kazdy dokaz fake. 🤦🏼‍♀️

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
6. nov 2023

@chodec15 pises: “ A ked nemas dost silnu armadu, tak o to viac musis improvizovat a klamat, aby si rozhadala protivnika.” Palestincania nemaju ziadnu armadu, lebo nemaju ziaden slobodny stat.
!!!!
Toto nie je vojna armady s armadou, a statu proti statu.
Toto je vojna medzi okupujucov armadou a resistenciou okupovaneho naroda.
!!!!

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
6. nov 2023

@chodec15

chodec15

Dnes o 16:50

@freepalestine a nauc sa gramatiku. Ako moze niekto ovladat dejiny, historiu, ked nezvladol poriadne citanie a pisanie preboha.

okupujucov armadou a resistenciou ??? dve hrubky v troch slovach? To je uz skutocne umenie to dokazat. By som sa hanbil takto pisat na verejnom fore a nie presviedcat dookola este ludi, ze dejiny sa stali uplne inak. Jedna, aj druha.

Dosiel ti argument, tak sa chytas gramatiky.
Prosim, opravuj moje fakticke chyby a nie gramatiku.

Ked tak, .. a nie este dookola presviedcat ludi.. a nie “a nie dookola presviedcat este ludi…”
Ked tak, dve chyby a nie “dve hrubky” kedze gramaticke chyby nemaju nic s i/y

chodec15
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
6. nov 2023

@elmivelmi neviem kto z nás tu točí furt to iste dookola. Tuto už s tebou ta debata nikomu neprinesie nič. Nebudem už na teba reagovať.

gabrielkaa
6. nov 2023

@freepalestine nepozrela som si videá. To je pravda, ale len z jedného dôvodu , na každé “pro” existuje aj “contra” . Ja komunikujem s konkrétnymi ľuďmi .

freepalestine
6. nov 2023

@gabrielkaa Pozri si par, prosim. Len chcem aby si videla co palestincania zazivaju denne (pred 7 okt), a ze izrael nie vobec nevinny..
este na okraj len info, ze v izraeli je povinna vojenska sluzba pre vsetky zidovske “deti” od 18 rokov (aj pre zeny) a nutia ich ist do bojov a okupovania. Pre @chodec15 , ze nik nepise, ze ten 16r bol niekym poslany/nuteny..

gabrielkaa
6. nov 2023

@freepalestine pozriem

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
6. nov 2023

@chodec15 nielen arabi, celkovo moslimovia sú problematickí. Česť výnimkám.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
6. nov 2023

@chodec15 citujes twitter IDF a pritom pises, ze “ Ja sa snazim neverit uplne ani jedne strane, citat rozne a nezavisle zdroje, ktore nemaju dovod klamat. Preto nepozeram izraelske a ani arabske (ani ruske) media.”
Dalsi protiklad do zbierky

freepalestine
6. nov 2023

@chodec15 obvinil si ma bez dokazov z nenavisti, a pritom… citaj si toto po sebe:

chodec15

Dnes o 21:58

https://twitter.com/WinfieldSmart/status/172160...
K..vy spinave moslimske. V Hamburgu utocia na policajtov a vyvreskuju Allah Akbar. Vypadnite svine domov vyvreskovat spat do svojej do prasivej puste. Aspon to, ze ten co siel kopat do policajta, dostal tak cez hubu, ze skoro zahryzol zubami do chodnika. Nemci uz rokuju, ze zacnu deportovat najvacsich islamskych debilov spat, ze toto uz nie je normalne. Napustali sme lenive agresivne hovada do europy.

Xenofob, islamofob a jednoducho zmyslajuci clovek si.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
6. nov 2023

@chodec15
“ Ty tu siris hejt, lebo nespominas kolko ludi povrazdil Hamas Izraelu, hovoris iba kolko ludi zomrelo, ked sa zacali branit proti utoku.”

Toto je hejt a nenavist podla teba?

Tvoja inteligencia je na urovni cloveka, co sa ide hadat, ze slnko je mensie ako dlan, lebo to tak zo svojej prespektivy vidi, a ziaden dokaz.. nech aj samotny vylet na slnko ak by mozny bol by ho nepresvedcil.

Pises, ze “Ty sama si antisemita a xenofob” ale nemas ani jeden jediny padny dovod ma tak nazyvat.

Uz si mi tu do nacistov vynadal, gramatiku kritizoval..

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
6. nov 2023

@chodec15 a pre teba asi kazdy kto kritizuje izrael antisemitista 🤷🏼‍♀️
Nechapem ako mam az tak hroznu gramatiku.. ale okay.. radsej mat dve-tri gramaticke chyby v pisomnom prejave, ako absolutny gulas vo faktoch.

Ako som vyssie pisala, si velmi zly diskuter.

Nech to s tebou uzavriem a k teme sa vratim.

Tato vojna je medzi okupujucim Izraelom a okupovanymi Palestincanmi (vid oficialny nazov uzemia Occupied Palestinian Territories). Toto je zaklad, ktory si treba uvedomit.
Nie dve slobodne krajiny s armadami sa biju, ale okupujuca armada s okupovanymi ludmi, z ktorych si cast vytvorila militantnu skupinu, ktora bojuje za slobodu svojich ludi.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
7. nov 2023

@chodec15 dokazeme sa zhodnut na tomto:
Tato vojna je medzi okupujucim Izraelom a okupovanymi Palestincanmi.
?
Nechce sa mi diskutovat od temy a obhajovat sa kazdemu tvojmu vymyslu, z ktoreho ma obvinujes. Pohnime sa dalej, alebo sa rozidme v pokoji.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
7. nov 2023

@chodec15 ty mas nazory na veci, o ktorych nic nevies a nenechas si povedat.
Presne ako slniecko mensie ako dlan:
“ Nemam dojem, ze Izrael vladne v Gaze, ani na Zapadnom Brehu.”

Pridavam sa k “poslednej frajerke”, pretoze ani ja sa s takym hlupym clovekom nedohodnem.

✌️ 🇵🇸