icon

Dotkne sa nás vojna v Izraeli?

8. okt 2023

Dotkne sa / môže sa nás dotknúť vojna Izrael s Hamasom?

freepalestine
7. nov 2023

3/3

elmivelmi
7. nov 2023

@freepalestine uz si si vypocul to video<
to je hrozne presne ako pisem minorita chce zalozit stat za pomoci migrantov z europy,
A co si myslis ze Arabom sa to malo pacit<}:@? ked mensina si narokuje na stat pretoze uverili myslienke sionizmu?
idem citovat z videa--inak zidia v palestine zijucu tiez zalozi teroristicku skupinu s cielom vytvorit izaraelsky stat,briti migrantov vracali naspat co sa domovym zidom nepacilo.Skupina povstalcov zautocila na britsky mandat,prislo o zivot 90 ludi.
Aby sionisticky vodca ben vysiel z patovej situacie,kedze briti migrujucich zidov posielali napsat a yatvarali ich, prisiel s tym nezabrat cele uzemie palestiny ale len jej cast.
Arabove-tento jeho tah dzamal husein protestoval behom 30 rokov k nam pricahdaju cudi imigranti a teray tito imigranti kt su v mensine a teraz tito imigranti ziadaju v naasej zemi vytvorit stat v a su v nej minoritou,,a teray bz sme sa my v nasej zemi mali sat minoritou my

AKOZE HLAVA MI TO NEBERIE A PERSNE MOJE SLOVA MOINORITA SI ANROKOVALA NA CELU ZEM, TO BY SA NIKDE, INDE NEMOHLO STAT.bOHUZOAL BRITANII KONFLIKT PRERASTOL CEZ HLAVUA TAK POZIADALA OSN ABY TO VYRIESIL..

UPLNA NEPRAVOST SA STALA PALESTINCANOM A VY TO ETE OBHAJUJETE TAKUTO LOZ A LUPEZ UZEMIA.

A DUFAM ZE BUDES TY TAKY OHLADUPLNY K MIGRANTM A LASKAVO IM PRISPEVAJ PRETOZE U ZIDOCH TI TO NEVADILO ALE INE NARODY TI VADIA FARIZEJSTVO UPLNE

elmivelmi
7. nov 2023

@vevesh no tazko s chodocom diskuovat vobec ked nepozna ako to skutocne bolo ale si len domysla a obhajuje v podstate zlodejov,skoda reci s nim

elmivelmi
7. nov 2023

@veveh dokonca aj stalinovi doslo vhod cos a robilo na strednom vychode ,

freepalestine
Autor odpoveď zmazal
elmivelmi
7. nov 2023

@chodec15uz si si vypocul to video<
to je hrozne presne ako pisem minorita chce zalozit stat za pomoci migrantov z europy,
A co si myslis ze Arabom sa to malo pacit<}:@? ked mensina si narokuje na stat pretoze uverili myslienke sionizmu?
idem citovat z videa--inak zidia v palestine zijucu tiez zalozi teroristicku skupinu s cielom vytvorit izaraelsky stat,briti migrantov vracali naspat co sa domovym zidom nepacilo.Skupina povstalcov zautocila na britsky mandat,prislo o zivot 90 ludi.
Aby sionisticky vodca ben vysiel z patovej situacie,kedze briti migrujucich zidov posielali napsat a yatvarali ich, prisiel s tym nezabrat cele uzemie palestiny ale len jej cast.
Arabove-tento jeho tah dzamal husein protestoval behom 30 rokov k nam pricahdaju cudi imigranti a teray tito imigranti kt su v mensine a teraz tito imigranti ziadaju v naasej zemi vytvorit stat v a su v nej minoritou,,a teray bz sme sa my v nasej zemi mali sat minoritou my

AKOZE HLAVA MI TO NEBERIE A PERSNE MOJE SLOVA MOINORITA SI ANROKOVALA NA CELU ZEM, TO BY SA NIKDE, INDE NEMOHLO STAT.bOHUZOAL BRITANII KONFLIKT PRERASTOL CEZ HLAVUA TAK POZIADALA OSN ABY TO VYRIESIL..

UPLNA NEPRAVOST SA STALA PALESTINCANOM A VY TO ETE OBHAJUJETE TAKUTO LOZ A LUPEZ UZEMIA.

A DUFAM ZE BUDES TY TAKY OHLADUPLNY K MIGRANTM A LASKAVO IM PRISPEVAJ PRETOZE U ZIDOCH TI TO NEVADILO ALE INE NARODY TI VADIA FARIZEJSTVO UPLNE

elmivelmi
7. nov 2023

@freepalestine dakujem

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
7. nov 2023

@chodec15
Toto je tema, na ktoru sa tu ma diskutovat. Nie o Ceskoslovensku a Sudane.
Tebe ale dosli vsetky argumenty na tuto temu, a tak sa snazis tenisovou raketou futbal vyhrat.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
7. nov 2023

@chodec15 historia vzniku izraela suvisi s temou viac ako sudan, ktory si sem zamotal.

A prosim ta.. mozes sa na chvilku pozriet na diskusiu z pohladu tretej osoby a vidiet, ze tu dokolecka vinis ludi za UKONCENU historiu?

Nepriznas si chybu v nazore ked ti ho niekto vyvrati..

Tvrdohlavejsieho a zadubenejsieho cloveka som (vdaka Bohu) este nestretla.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
7. nov 2023

@chodec15
Suvislosti nevidis??

freepalestine
7. nov 2023

@chodec15 ceskoslovensko a sudeti sa uz nebiju a neutlacaju = ukoncena historia
Izrael je okupacna sila na palestinskych uzemiach (gaza a west bank) = pokracujuca historia

chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
7. nov 2023

@chodec15 priznavam. Som pro Israel a vzdy som bola a budem.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
freepalestine
7. nov 2023

@chodec15
@gabrielkaa
@andromeda818
@vevesh
@elmivelmi

Podme sa zhodnut, ze sa nezhodneme.
Gabrielkaa uznala, ze vzdy bude za Izrael a chodec15 to svojimi prospevkami tiez dokazal.
Preto, ani vsetky svetove organizacie, samotny byvali vojaci izraela a vobec nie my styri (ano, pan ani do styri napocitat nevie) nezmenime ich zmyslanie ani o chlp.

Zivot pre nas ide dalej, pre vsetky obete tohto konfliktu uz vyhasol.

✌️ 🇵🇸

gabrielkaa
7. nov 2023

@freepalestine múdro. Sú témy, ktoré polarizujú spoločnosť a tým sa šíri nenávisť medzi ľuďmi. Zbytočne. Pretože to mŕtvych nevzkriesi a konflikty nevyrieši. Nech už to dopadne akokoľvek, prajem si aby bolo čo najmenej mŕtvych a aby sa konečne nastolil mier ….

chodec15
Autor odpoveď zmazal
chodec15
Odpoveď bola odstránená
elmivelmi
7. nov 2023

@chodec15 boze aka propaganda ja ti davam overeme fakty a sa ri lenivi ich vypocut.Mas tak historiu a tu nic stale len konspirujes a motas vsetko dookola.
Co si myslis ze ludom z palestiny sa pacila propaganda okolo vzniku izraela na ich uzemi a fanatizmus sionskuch chazarov? Najhorsie zeludia z koncentrakov na tom boli najhorsie lebo si ich podavali ako horuci zemiak kvoli oar sioniatickych fanatikov.
A takze som zvedava kolkym migrantom ty pomozes ked si taky obetavy a prijimas migrantov teda schvalujes ich .Lebo aj zidia boli oen migranti,nic ine.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
elmivelmi
7. nov 2023

@chodec15 chlapce zlaty ja nemam twiter.Vidno ze ty si este take neskusene muzatko.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
gabrielkaa
7. nov 2023

@chodec15 😂😂 kde sme sa to dopracovali v Izraelsko-Palestinskom konflikte.

chodec15
Odpoveď bola odstránená