Doviezli ste si auto z Nemecka?
Zdravim, doviezli ste si niekto auto z Nemecka alebo rozmýšľali ste nad tým ? Ak áno, ste spokojný? Zvládli ste si vybaviť všetko samostatne ? Ak nie- čo vás odradilo? S muzom sa nevieme dohodnúť on je za ja sa obavám.. Ďakujem
Doviezli sme pred x rokmi zo Švajciarska a ano da sa to zvladnut.Samozrejme odporucam kupit niekde z autosalonu a nie od turka alebo albanca.
Stocenky sa predavaju vsade.
Da sa kupit dobre auto aj na Slovensku,len potrebujes na to vela casu.Dôlezite je sa neunahlit,pretoze po ceste je clovek unaveny a potom sa môze zle rozhodnut.
Sledujem tohoto pana a celkom zaujimave veci sa niekedy clovek dozvie.Drzim palce.
Ja som zaplatil 300€ typkovi, ktory po to auto siel a aj vsetko vybavil, kym sa riesil dopravny urad, ci co tocje za chmara, co trva mesiac, tak mi nechal docasne znacky, aby som mohol jazdit. Sam by som si to nevybavoval, treba tam iks veci riesit
Pred dvoma rokmi, velmi spokojna. Nechala som si ho doviest a dotycny mi vybavil vsetky veci a papiere.
@tundra stocenky su v nemecku zakonom zakazane a mas pravo na nahradu skody+ mozes kedykolvek vratit auto, ak na to prides-aj o rok. (A to nehovorim o treste pre danu osobu). Paradoxne, najviac stoceniek je v bazaroch a aj v autosalonoch (ak su vlastnene franchisingom).
Autorka- najidealnejsie auto je kupit od starych nemcov s nizkymi km so servisnou knizkou a garazovane. A servisna knizka dokazuje, ze km neboli stocene (inac ti to dokaze kazdy mechanik zistit pripojenim auta na pocitac- aspon u mercedesov a bmw mame take akusenosti).
My sme si nechali takto doviezt auto z Nemecka,u nas v bazari takto chlapik dovaza auta.povies mu o ake auto mas zaujem,on najde,dohodnete sa,dovezie ho,vsetko vybavi,.ak ho nechces,ponukne ho v bazari.vacsinou ma vsetko max 3r auta,my mame po starsej Nemke,auto ako nove,bez skrabanca,na zadnych sedackach ani nikto nesedel (pani tam mala stale igelit🙈).
Takze za mna urcite spokojnost a oplati sa to
My viackrat aj nove, aj jazdene
@mk1111111111 ahoj, mozem poprosit cez koho alebo cez aku firmu? dakujem
@simona92101 ahoj, mozem aj teba poprosit cez koho konretne aky bazar? je na zapdnom slovensku?
.
@miskalevica sami sme si nasli, aj priviezli

Ano, skoro vsetko som vybavila sama ale mala som to jednoduchsie, pretoze som ho doviezla na DE znackach vybavila na nich kontroly a potom ich vratila predajcovi … s autom som spokojna uz ma o 100 TKm viac ako som kupila. Jediny Problem robila DE banka pretoze zo SvK Uctu bolo mozne previest 14999€ naraz v 1 den a v DE prijat len 9999 … takze banka zablokovala vsetky prevody a ja som nemala ako zaplatit … nakoniec dala banka prislub, ze peniaze uvolni … auto uz bolo 3 dni na Svk ked prisli peniaze 🙈prihlasenie stalo okolo 1200-1400€