icon

Dovolíte deťom jesť pečivo počas nákupu?

23. jan 2024

Ahojte. Ako to mate vy, ked ste so svojimi detmi v potravinach, kupujete pecivo a ony si ho chcu dat uz v obchode este nezaplatene? Dovolite im ho jest pocas nakupu alebo im vysvetlite, ze musia tych par minut vydrzat?

Strana
z5
lucia147852
25. jan 2024

@ahoj0 presne som to chcela napísať 😀😀 ako moja staršia chodila zahryznuta v nákupnom vozíku 😂😂😂😂a dokonca ani chorá z toho nebola

sonicka19983
25. jan 2024

@martinkatinka princíp zostava rovnaký... hodnota je irelevantná... nemáš to ešte kúpené/zaplatené ale plánuješ čiže si to nesmieš zobrať... čo je teda blbosť... čiže každý ako mu vyhovuje...PS a ak si niekto myslí že omrvinky v obchode nás majú trápiť tak potom nech nejde do obchodu po záverečnej... čo tam vylieza z kútov 👍👍👍 hlavne v lete 🤔🤔

elanor
25. jan 2024

@zuzubb007 nie, nerobia to len take deti. A nie len take, co im rodic cokolvek zakaze. Bezne v obchode vrestia babatka co om hrdlo staci a deti do 1.roka, ktorym nevysvetlis, ze teraz potrebujes nakupit, oni sa jednoducho nudia, je im teplo alebo sa boja cudzieho prostredia, alebo cokolvek ine.
Ty mas stastie, ze si to so svojimi nezala, to ale neznamena, ze ti co to zazivaju su zli rodicia a nezvadaju vychovu.
Ty vidis v tom obchode ako zakaznik mozno 5-10 minutovy vysput, ale nie vzdy vidis a pocujes aj preco. Ale uz hadzes vsetkych do jedneho vreca, ze ide o rozmaznane decko, a neschopneho rodica. Zato, ze ty nieco nepoznas, este neznamena, ze to neexistuje, alebo ze s niecim nesuhlasis, tiez neznamena, ze to nemoze byt bezne a normalne.
Keby sa kazdy staral o seba, o vsetkych by bolo postarane. .

tinus89
25. jan 2024

Hlavne keď vselijaki ľudia chytajú tie košíky, potom dieťa pekne v košíku všetko pochyta a šup do úst s tým🤮🤢 môj pekne počká, dá na pás čo si vybral,že tete zaplatiť..a hej, bolo by ľahšie mu strčiť niečo do úst aby som si v kľude nakúpila, lebo neraz som ho po potravinách naháňala,ale nie neurobím to, riskovať zdravie dieťaťa pre svoje pohodlie.. akurát som čítala,že jedno dieťa chytilo z košíku salmonelozu..

wolf_
Autor odpoveď zmazal
kathhii
25. jan 2024

Malej 2r som dovolila, väčšinou chodím najdlhší nákup, takže inak by som asi nenakupila....Dám jej polku rožka, druhá polka je v sáčku... Košík predtým dezinfikujem...
Už sa mi stalo, že som sa musela napiť aj v obchode, len som odpila, lebo mi bolo na odpadnutie... V obchode nás poznajú...

andy_sixx24
25. jan 2024

Dovolím prečo nie. To neznamená že keď dovolím že mi deti doma hladujú 🤣 bože niektoré ste tu fakt dobre mimo...

viestta
25. jan 2024

@wolf_ este si nebola v stave, ze naozaj ti bolo zle z horucavy, vsak? Ja ano. Tak som si kupila mineralku, medzi regalmi som ju otvorila a napila sa, pri pokladni som ju zaplatila. Tej flasi je uplne jedno ci ju otvorim pred alebo az za pokladnou, aj tomu obchodnemu retazcu bolo jedno ci par hltov mineralky prejde cez pokladnu vo flasi alebo v mojom zaludku. Len mne uz vtedy nebolo vsetko jedno. Akurat som mala uplne u prdele co si kto okolo mysli.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
princezna_bosorka
25. jan 2024

@cyberk ojoj, ty musis byt straaaasne mudra, ked tak rada odsudzujes. Nehodis sem adresu? Pridem ti domov skritizovat domacnost a vychovu, nech vies, aky je to pocit.

ps: zatial som to nemusela riesit, ale pri malom dietati by som dovolila, ak by som na nom videla, ze nevydrzi (ze je hladny alebo potrebuje nieco na zabavenie napr. pri dlhsom cakani pri pokladni). Nevidim na tom nic tragicke. U starsieho dietata / dospeleho to beriem ok, ak ma na to vazny dovod (napr. cukrovkar), inak mi to pride divne.

viestta
25. jan 2024

@wolf_ tak ja som si vybrala to nepredstavitelne hanebne spravanie pred kolapsom.

laurika999
28. jan 2024

Ak má niekto napr. cukrovku a príde mu nevoľno, tak beriem a pochopím, že sa potrebuje napiť, alebo dať na rýchlo niečo do úst.
Ale inak nie. Každý by mal najprv zaplatiť.

weronika171717
28. jan 2024

@cyberk nezvláda výchovu? Robíš zo seba ďalšiu "dokonalú" mater... a pritom tvoje dieťa možno bude neskôr horšie ako deti žien, ktoré ten rožok v obchode dovolili jesť. 🤭

bambulka1105
30. jan 2024

@wolf_ vies co., ja som to napisala uz vyssie., a ano vypila som flasku 0,5l mineralky este pred zaplatenim.,,a pochopim aj deuhych ., nebudem
Ich tu odsudzovat, ked neviem preco., kedze som bola tehotna a ponahlala som sa z domu zabudla som., tak co som tam mala odpadnut a ohrozit dieta aj seba??.a ano bohuzial stalo sa a co teraz??., som sa napila-vypila.,, ked sa mi stane, ze zabudnem a som hoci aj v cakarni u lekara, kniznici., poprosim niekoho-opytam sa, ved sme ludia mame si pomahat., a tak isto, ked som sla platit nakup som vysvetlila a ospravedlnila sa nech sa nehnevaju., ze som tak spravila.,, a vies co-vobec ta predavacka to pochopila, usmiala sa a povedala
., nevadi poriadku, aj nabuduce!!

wolf_
Autor odpoveď zmazal
viestta
31. jan 2024

@wolf_ nuz nie vsetci sme taki dokonali ako ty. Aj pre nas slnko svieti

wolf_
Autor odpoveď zmazal
Strana
z5