Dr. Ludsky. Pozeráte tento seriál?
Pozerávete ?Ako sa vám? páči!Mne veľmi a som prekvapená že niečo takéto natočili u nás.A samozrejme ako Bratislavčanka som rada že ukazujú zábery z Bratislavy.Je to taký americký štýl no zatial ma diely nesklamali-zaujímavé pripady,životy aktérov.
Genialny serial 🙂
Zatial som videla len vcerajsi diel, predchadzajuce musim najst na nete az ich ma JOJka v archive..
Najprv som sa bala ze to bude len parodia na House MD ale ako sledujem, je to dobre 🙂
Aj my sme pozerali, najprv sme si pozreli v piatok co davali reprizu poobede, ked malinky spinkal a v sobotu prvu epizodu z archivu jojky a vcera sme sa nevedeli dockat, kedy skonci panelak...niektore hlasky tam stoja za to...hrasok do whisky a pod. velmi sa nam paci 🙂 a takisto sme ostali prekvapení, že natočili nieco take na Slovensku, konecne nieco co ma uroven 🙂 tesim sa z toho 🙂
niektore pasaze mi pridu dost trapne a v praxi nerealne. ako minule ked policajti chceli vojst do budovy, ze maju dovodne podozrenie...
dalej, vcera to odprosovanie na kolenach, myslim, ze ziaden lekar by sa k takemuto pocinu neznizil, a tusim v kazdej casti dostane cez hubu...
takze pre mna iba ako zvukova kulisa. 😀
Aj ja som prekvapena-pozitivne.Jasne chybičky sa najdu,ale na nase pomery je to fakt dobre.Bavi ma to viac ako tie kriminalky Las Vegas a pod.
🙂 maca vsak jasne ze niektore pasaze su za vlasy,no nato že sa to robilo u nas ako píse kaja lepsie ako csi a pod.Ja nase programy malokedy pozeravam nemam cas a radsej si zapnem spektrum,alebo tv papriku-no na tomto zatial vydržím
ved prave, keby to poriadne zrealnili, ale vzdy tam supnu nieco, co v reale neexistuje ci uz z pravnej alebo lekarskej praxe.
mne sa napr. velmi pacil serial keby bolo keby. 112 som nemala rada, lebo robili vyjazdy na 80% k ludom opitym - to som radsej sledovala 112 na nove, ta bola super. na panelaku mi vadila pasaz, ked domca postrelila toho chlapa a dnes ako ho natlacili do krabice - hovadina ako mraky. ale ako da sa, pozeram, resp. ide mi to tu popri kompe. len ja som asi frflos 😀 .
a nesiahajte mi na CSI 😀 rada to pozeram.
Ja som sklamana☹ Obsadenie super, ale tie sceny a dej:-P Skutocne mi to pripada ako lacna parodia na Housa.
maca 😀 ved aj ja milujem Horacia 😀 len uz som tieto diely videla tak ich na jojke nepozeram,
Horácio je aj moja krvná skupina,ale z doktora Ludského som videla iba jeden diel (tento týždeň dopozerám z archívu) a páčil sa mi. 😅 Myslím,že je to niečo iné ako kleopatra z Turca ☹ ☹
ahoj...pridam sa k vam, celkom sa mi paci tento serial 🙂 ...tie zabery na mesto su vyborne... aj akcnost , len nechapem, preco skoro v kazdom diele Dr. Ludsky dostane bitku 😅 😝 ...
dostane bitku ale aj dosť pije v každom diely,nie? inak sa mi tem seriál dosť páči,ale podľa mňa boli najlepšie Odsúdené🙂 škoda,že už skončili:(
kleopatru treba sledovat tym sposobom, ze budete bojkotovat vsetky relacie kde ucinkuje. ja som zacala pozerat farmara, ale nedopozerala som vsetky diely a odvtedy nesledujem nic, kde je martinka. ako nic proti nej, zije si svojim jednoduchym zivotom, ale to ako s nou naraba jojka je pre mna nepozeratelne.
odsudene som sledovala, ze najviac 😉
odsudene boli najsuper-serial 😉
Ludsky ma taký styl že ho hned zmangľujú 🙂 ale serial fakt dobrý až ma stve že ma len 10 dielov
fuu vcera to bolo des lebo im tam umrela jedna kočka po porode,mne tak pred dvomi rokmi umrela kamaratka som to orevala ☹ no tu nebola chyba lekara ale zbil ju frajer ☹
@titkovamiriam ani nehovor, idem rodit za 2-3 tyzdne 😒 . ale sekciou, tak snad budem mat viac stastia.
to už bolo finále tohto seriálu??? škoda, aj mňa veľmi bavil ☹ ... joj-ka má dobré seriály 🙂