icon

Dr. Ludsky. Pozeráte tento seriál?

titkovamiriam
23. feb 2011

Pozerávete ?Ako sa vám? páči!Mne veľmi a som prekvapená že niečo takéto natočili u nás.A samozrejme ako Bratislavčanka som rada že ukazujú zábery z Bratislavy.Je to taký americký štýl no zatial ma diely nesklamali-zaujímavé pripady,životy aktérov.

titkovamiriam
autor
Odpoveď bola odstránená
terrs
23. feb 2011

Genialny serial 🙂
Zatial som videla len vcerajsi diel, predchadzajuce musim najst na nete az ich ma JOJka v archive..
Najprv som sa bala ze to bude len parodia na House MD ale ako sledujem, je to dobre 🙂

traktor
23. feb 2011

vcerajsi diel sa mi pacil..bolo to dobreeeee 🙂

ivana82
23. feb 2011

Aj my sme pozerali, najprv sme si pozreli v piatok co davali reprizu poobede, ked malinky spinkal a v sobotu prvu epizodu z archivu jojky a vcera sme sa nevedeli dockat, kedy skonci panelak...niektore hlasky tam stoja za to...hrasok do whisky a pod. velmi sa nam paci 🙂 a takisto sme ostali prekvapení, že natočili nieco take na Slovensku, konecne nieco co ma uroven 🙂 tesim sa z toho 🙂

maca_p
23. feb 2011

niektore pasaze mi pridu dost trapne a v praxi nerealne. ako minule ked policajti chceli vojst do budovy, ze maju dovodne podozrenie...
dalej, vcera to odprosovanie na kolenach, myslim, ze ziaden lekar by sa k takemuto pocinu neznizil, a tusim v kazdej casti dostane cez hubu...
takze pre mna iba ako zvukova kulisa. 😀

kaja73
23. feb 2011

Aj ja som prekvapena-pozitivne.Jasne chybičky sa najdu,ale na nase pomery je to fakt dobre.Bavi ma to viac ako tie kriminalky Las Vegas a pod.

titkovamiriam
autor
23. feb 2011

🙂 maca vsak jasne ze niektore pasaze su za vlasy,no nato že sa to robilo u nas ako píse kaja lepsie ako csi a pod.Ja nase programy malokedy pozeravam nemam cas a radsej si zapnem spektrum,alebo tv papriku-no na tomto zatial vydržím

maca_p
23. feb 2011

ved prave, keby to poriadne zrealnili, ale vzdy tam supnu nieco, co v reale neexistuje ci uz z pravnej alebo lekarskej praxe.
mne sa napr. velmi pacil serial keby bolo keby. 112 som nemala rada, lebo robili vyjazdy na 80% k ludom opitym - to som radsej sledovala 112 na nove, ta bola super. na panelaku mi vadila pasaz, ked domca postrelila toho chlapa a dnes ako ho natlacili do krabice - hovadina ako mraky. ale ako da sa, pozeram, resp. ide mi to tu popri kompe. len ja som asi frflos 😀 .
a nesiahajte mi na CSI 😀 rada to pozeram.

pia22
24. feb 2011

Ja som sklamana☹ Obsadenie super, ale tie sceny a dej:-P Skutocne mi to pripada ako lacna parodia na Housa.

titkovamiriam
autor
24. feb 2011

maca 😀 ved aj ja milujem Horacia 😀 len uz som tieto diely videla tak ich na jojke nepozeram,

kocurik16
27. feb 2011

Horácio je aj moja krvná skupina,ale z doktora Ludského som videla iba jeden diel (tento týždeň dopozerám z archívu) a páčil sa mi. 😅 Myslím,že je to niečo iné ako kleopatra z Turca ☹ ☹

titkovamiriam
autor
28. feb 2011

kocurik nespominaj kleopatru ved to sa hanbím za nu 😲 😲 😀 😀

ivett1
2. mar 2011

ahoj...pridam sa k vam, celkom sa mi paci tento serial 🙂 ...tie zabery na mesto su vyborne... aj akcnost , len nechapem, preco skoro v kazdom diele Dr. Ludsky dostane bitku 😅 😝 ...

katushka16
3. mar 2011

dostane bitku ale aj dosť pije v každom diely,nie? inak sa mi tem seriál dosť páči,ale podľa mňa boli najlepšie Odsúdené🙂 škoda,že už skončili:(

maca_p
3. mar 2011

kleopatru treba sledovat tym sposobom, ze budete bojkotovat vsetky relacie kde ucinkuje. ja som zacala pozerat farmara, ale nedopozerala som vsetky diely a odvtedy nesledujem nic, kde je martinka. ako nic proti nej, zije si svojim jednoduchym zivotom, ale to ako s nou naraba jojka je pre mna nepozeratelne.

odsudene som sledovala, ze najviac 😉

titkovamiriam
autor
3. mar 2011

odsudene boli najsuper-serial 😉
Ludsky ma taký styl že ho hned zmangľujú 🙂 ale serial fakt dobrý až ma stve že ma len 10 dielov

maca_p
3. mar 2011

rychlo k telke, zacina to VEXom!!

ivett1
4. mar 2011

Sakra, vcerajsi diel som zmeskala... 😝

titkovamiriam
autor
4. mar 2011

fuu vcera to bolo des lebo im tam umrela jedna kočka po porode,mne tak pred dvomi rokmi umrela kamaratka som to orevala ☹ no tu nebola chyba lekara ale zbil ju frajer ☹

maca_p
4. mar 2011

@titkovamiriam ani nehovor, idem rodit za 2-3 tyzdne 😒 . ale sekciou, tak snad budem mat viac stastia.

titkovamiriam
autor
4. mar 2011

jemine maca-p neboj urcite,na ine ani nemysli ako na krasne babatko

maryah
18. mar 2011

to už bolo finále tohto seriálu??? škoda, aj mňa veľmi bavil ☹ ... joj-ka má dobré seriály 🙂

titkovamiriam
autor
18. mar 2011

tak dufam že budu aj dalsie 🙂

monika15
4. dec 2012

super super super 🙂))) uz sice je to dr dokonaly ale aj tak super !!!!!!!!!!!