icon

Dráčik - status

28. okt 2022

Prosím o čo ide v tomto statuse? Absolútne tomu nechápem

Dráčik - status
autor
28. okt 2022

@dadis
@zoro9836 no tak dik za objasnenie. Mne to absolútne nedáva zmysel. Ja som si uz minule všimla vyjadrenie k situácii Ukrajina-rusko. Len proste nechápem čo tým chceli dosiahnuť, resp. vyjadriť. Ešte chápem, že mier ale keby zmenili napr. sortiment (vylúčili zbrane z ponuky...). A už vôbec nie v lbgt...

natalala
28. okt 2022

@diewcatqoo ja som aj vdacna, ze takto akoze vyjadril svoj postoj, aspon viem kde uz nikdy nic nekupim.

rillwen
28. okt 2022

Dámy, majiteľ dráčika má za sebou úspešný biznis, nie je jednoduché vybudovať a prevádzkovať takú veľkú sieť hračkárstiev. Akosi to nezapadá do obrazu tradičného nevzdelaného a jednoduchého dezoláta🤔 Tiež mi pripadá divné zverejňovať tieto správy na stránke ale čo už, je to jeho právo za úspech ktorý dosiahol 🤷

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
bloger
28. okt 2022

Nechápem ale či LGBTI odmieta alebo ako tomu rozumieť. Hlavne to ale nesúvisí s predajom hračiek. Je pravda ale, že to dosť polarizuje spoločnosť.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
28. okt 2022

@zoro9836 isto nie som platená reklama. Len som zachytila pár nenávistných statusov ohľadom dráčika. A teda, ak by sa vyjadril k mieru a pokoju, prečo tie nenávistné statusy? Ak by sa vyjadril za alebo proti LGBT, tak by som chápala, že buď jedna alebo druhá strana si hodí ten status. Ale proste, ak sa vyjadruje za pokoj v spoločnosti, je na mieste tam napr.prestat nakupovať? Za vyjadrenie, že nechytá ani jednu stranu?

lianka123
28. okt 2022

No v podstate si povedal svoj nazor tak ako ta lgbt komunita. Osobne mi je jedno, ci teply/pekny/skaredy/hetero, ucim decka ze dolezite je, aby bol clovek dobry.
Na margo tych pochodov tak to je uplne mimo moju vychovu- mna rodicia neucili kricat, ze som hetero, nerozumiem, preco ma niekto potrebu o tom rozpravat... a tak ako mi je neprijemne ked sa olizuje predo mnou muz so zenou, tak mi je to neprijemne aj pri dvoch rovnakych pohlaviach. Skor by mali zacat pochody za normalne a slusne spravanie, ale tam by nikto neprisiel, lebo byt normalny sa uz nenosi.

zuzinka888
28. okt 2022

A pre tieto statusy aj minule uz nikdy do dracika nepojdem nakupovat.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
fotoarch
28. okt 2022

Nemozme sa nato pozriet tak, ze pan XY si vybudoval mocny biznis, nakupujeme tam vsetci sem tam a on chce vo svojom podnikani nechat aj pecat svojho ja ? Aj Bata sa nevenoval len topankam ale aj politike, osvete, vychove ... Pan majitel ma nejaky politicky nazor a kedze je sloboda prejavu a praca nas ma bavit, tak si to spojil . nemusime suhlasit, vsak sme roznorodi ..

dadis
28. okt 2022

@zoro9836 Ja viem, ze sa citis mudrejsi, nez my..necham ta v tom, zi si svoj zivot a uz ma prosim neoznacuj. Ja som sa ta velakrat zastavala, ale tvoje myslenie sa ubera zvlastnym smerom a nemam zaujem ist s tebou do konfrontacie a oberat sa o cas a energiu..pekny den

bullinka
28. okt 2022

@zoro9836 tak ako je na strane mieru v prípade Rusko verz. Ukrajina. Môžeš si domyslieť, ktorej strane fandí...

zuzinka888
28. okt 2022

Nie ani tam taky obchod tu nemene. Len mi vadi, ako si akoze dracik pretlaca nazory. Pan majitel ma asi dost penazi na to aby si natlacil samostatne letaciky a tie posuval so schranok. A nie takto. Moje deti poctivo studuju letaky hlavne teraz pred Vianocami hladju inspiraciu a dobru cenu. A nepaci sa mi , ze im je takto vtlacany nazor. Este si nevedia urobit vlastny. A kedze to pisal dracik tak je to pravda. Presne je to tak aj so starymi ludmi. Oni zazili dobu ked spravy boli pravdive a co sa pisali v novinach bola pravda. Uz som sa stretla s nazorom ved v televore vraveli( telesoping a reklama....)a ani za ....sa nedali prehovorit ,ze fakt nepotrebuju tie blbosti a su to nekvalitne smejdy. Vratane zivotneho poistenia co bezi v telke.

autor
28. okt 2022

@zuzinka888 a aký je názor konkrétne z tohoto statusu vrazany tvojim deťom?

cubo2
28. okt 2022

@dadis toto som si vsimol uz davno, zoro je ucebnicovy dezole :D proti ockovaniu, "liberalny fasizmus", zla EU, zla Amerika, zle NATO, dobry tradicny ochranca Putin, dobry Orban, co sa stara o ludi, este ma aj sentiment za socializmom, v ekonomickych temach vyplakava, ako bolo za minuleho rezimu dobre.. vobec by som sa necudoval, keby mal tak 50 - 60 rokov (mam pocit, ze je tam najvyssi vyskyt dezole)

mapa
28. okt 2022

@rillwen majitel vybudoval tento biznis mafianskym likvidovanim malych hrackarstiev v 90tych rokoch. Je to presne taky uspech, ako obdivuje u ruSSka -nasilim okupovat a brat z pozicie najsilnejsieho a s propagandou ze robi tu najmoralnejsiu misiu... sluzbami sa tiez zasekol niekde v minulom storoci, dlho tam uz nenakupujeme.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
28. okt 2022

Jedno je zaujímavé, že na svojich českých stránkach pan majiteľ svoje "morálne apely k národu" nezverejňuje. Kto vie prečo?

zuzinka888
28. okt 2022

Nemyslim konkretne tento ale vsetky zacali to uz davnejsie pocas covidu, ked zacala vojna...

cubo2
28. okt 2022

Zoro pozri, toto je fotka presne pre teba - normalny clovek tam vidi gulicky do zachoda, ty tam vidis .. modru a zltu farbu - to nemoze byt nahoda.. to je vsadepritomna skryta ukrajinska propaganda!!

liljana
28. okt 2022

Je kopec obchodov, konkurencia je velka a kazdy si moze slobodne ist nakupit, kam chce. Ked si nejaky majitel obchodu riesi nejaku svoju frustraciu cez statusy a ma dojem, ze moze "skolit" svojho zakaznika v dobrom "vychovani" na jeho sposob, moze sa stat, ze coskoro bude mat iny problem. Bankrot. Ze k nemu znechuteni zakaznici prestanu chodit, pojdu inam a dotycny skrachuje. Dnes je problem pre obchodnika prezit a pritiahnut zakaznika. A idiot si ich zacne odhanat politikou a trapnymi statusmi.

mapa
28. okt 2022

@cubo2 a modre maju tvar virusu covidu... slovami klasika: "vy to tam nevidíte?!"

autor
28. okt 2022

@zuzinka888 no, ale píšeš, konkrétne o vianociach. A teda, konkretne o tomto. Veľa ľudí sa vyjadruje,ale keď sa priamo opýtam, nech povedia, aký konkrétny názor im týmto statusom podsúva, pomaly nikto sa už vyjadriť nevie. A vidím, že ani ty...

liljana
28. okt 2022

Na kazdy pad je ten oznam urazlivy, ked hovori ze LGBT a pod su nezmysly a dakuje zakaznikom, ze nas uz prestanete s tymto obtazovat. Ja Dracika nebudem obtazovat uz ani svojou pritomnostou. Uplne zbytocny a skodlivy status pre biznis. Mozno sa zle vyjadrili a cele to domotali a vtedy plati, ze drzat hubu v biznise je lepsie, ako vydavat zbytocne a divne oznamy, ktore vacsina zle pochopi.

viestta
28. okt 2022

Milá autorka, nie prvoplanovo nepodsuva žiaden názor. Toto už má pán vymakane, aby ho priamo z ničoho obviniť nemohli. Ale...
(Kto čítal jeho predchádzajúce deklarácie k národu, presne vie odkiaľ vietor fúka)

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
28. okt 2022

@zoro9836 liberalny fasizmus???🙄🤔🤔🤔
Rozmyslas, ked tieto pic..iny pises? Alebo len kopirujes ceckateho Kokotlebu?
Ty to mas dobre v hlave vymetene.