icon

Dráčik - status

28. okt 2022

Prosím o čo ide v tomto statuse? Absolútne tomu nechápem

Dráčik - status
Strana
z3
mimi3008
28. okt 2022
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
28. okt 2022

@fotoarch to je v poriadku, ze pan podnikatel ma politicke nazory. Avsak porovnavat ho s PANOM Batom je cez ciaru. Pan Bata vystaval mesto, dal ludom pracu, byvanie a popritom nebluznil o diktature, potlacani ludskych prav a nevelebil zaostale Rusko. Kdezto tento dezole velebi principy, na zaklade ktorych by nemohol podnikat, nemohol by mat vlastny nazor a v Rusku by skapal od hladu. Zaujimave, ze vsetci dezole chodia na dovolenky na zapad, kupuju zapadny tovat a maju zapadne auta.🤔🤔🤔🤔

autor
28. okt 2022

Mne to príde skôr v zmysle, každá reklama je reklama. Či už pozitivna alebo negatívna

katkine_terapie
28. okt 2022

@mimi3008 konkretizuj tvoju otázku, prosím, neviem na čo sa ma pýtaš.

dadis
28. okt 2022

@autorka na tejto stranke najdes sumar toho, co pan majitel zdiela na svojom eshope https://dajte-im-vediet.sk/ Uz vela ludi ich bojkotuje. Pana osobne nepoznam, ale pripada mi ako novy Matovic (so svojimi novinami do schranok) v hnedom kabate...cisty ludsky odpad

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
28. okt 2022

@zoro9836 no však presne tak to robia teraz v Rusku s "nepriateľom režimu"

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
28. okt 2022

No tak ked si zakaznik nekupi šarkana alebo pokladnicku v Dračiku pre nejake statusy, s kt.som ani do kontaktu neprišla, tiež nebude ako to vy nazyvate najostrejšia ceruzka v peračniku.To ma musi obchod inač nasrat, aby som tam prestala chodit a nie, že niekto neschvaluje lgbt alebo nepodporuje vojnu

autor
28. okt 2022

@dadis dik, pozriem

katkine_terapie
28. okt 2022

@karolinakr su ludia, ktorým nevadí filozofia firmy kde nakupujú a sú ľudia, ktorým záleží nielen čo nakupujú, ale i od koho. Závisí od toho, ako veľmi si na rôzne veci v živote/vo svojom okolí/vo svete citlivá, ako veľmi to v tebe vyvoláva nepríjemné pocity. Mňa napríklad nemusí niekto/niečo "ináč nasrať", aby som sa s ním nestretávala, nevyhľadávala, nenakupovala... Mne stačí, že sa napríklad správa nerešpektujúco k iným alebo k životnému prostrediu atď. A keďže dnes si môžeme čo sa týka (nielen)obchodov vybrať, tak jasné, že nakúpim tam, kde mi je to ľudsky bližšie. Za mňa teda takto.

mimi3008
28. okt 2022

@katkine_terapie ze preco tam 2 roky nenakupujes

katkine_terapie
28. okt 2022

@mimi3008 pretože mi nevyhovuje filozofia firmy a keďže je kamenných hračkárstiev (a aj tých online) dostatok volím radšej iné, pre mňa vhodnejšie.

liljana
10. nov 2022

Dracika si vsimli uz aj v cz. Hor sa podporovatelky Dracika presviedcat do Ceska, aki su sprosti, ze Dracik je normalny obchod a ze propaganda o antivaxeroch a Lbgti a detske hracky idu dokopy. 🙂 Mozno si tam uz lego nekupite ...
https://www.lidovky.cz/domov/slovenske-hrackars...

Hračkářství šíří nenávist ke gayům a zpochybňuje očkování. „Ježíšek letos nakoupí jinde,“ vzkazují Piráti

Slovenský prodejce hraček Dráčik pobouřil své zákazníky, a dokonce i známého výrobce stavebnic LEGO. Hračkářství totiž na slovenském a od října i českém webu zveřejňuje články, které se netýkají hraček ani dětí, ale reagují na různá aktuální témata. Mezi nimi byla například kritika LGBT komunity nebo opatření proti covidu-19 včetně očkování.
Lidé, kteří vám dva roky vymývali mozek koronou, úplně ti samí vám nyní budou řezat uši s něčím jiným. Lecčím. Něco si najdou, aby lidi mohli šikanovat,“ stojí na stránkách českého i slovenského e-shopu hračkářství Dráčik, které má v České republice desítky prodejen.
Slovenská společnost vlastněná podnikatelem Dušanem Víglaským už několik měsíců zveřejňuje na svých stránkách kontroverzní výroky, které reflektují aktuální dění. Před článkem s názvem Co jsou zač a k čemu jsou? A co jsme my?, které kriticky hodnotí koronavirus a očkování proti němu, zveřejnil Víglaský baner s podtónem nenávisti k LGBT

liljana
10. nov 2022

https://www.mediaklik.sk/marketing/clanok/64637...

V texte o obrannej dohode USA s USA sa písalo o tom, že „za judášske groše predávame našu suverenitu.“ Po vypuknutí vojny na Ukrajinu pribúdali ďalšie manipulatívne vyjadrenia ako „miesto priateľa vytvárame nepriateľa“. V texte, ktorý mapuje politický vývoj na Slovensku, sa hovorí aj o tom, že „do paláca sa nebadane vkradla Macocha“.
„Rozprávať v hračkárstve o vojne, koncentračných táboroch či satanoch je absolútne nevhodná komunikácia. Nadávajú na USA, obhajujú Rusko, ale nevadí im, že väčšinu ich katalógu tvoria západne značky. V iných článkoch sa snažia šíriť duchovno, nadávajú na materializmus, a pritom sa živia predajom hračiek. Absurdné,“ uviedol odborník na komunikáciu Filip Kuna.

Strana
z3