Drobnosti, ktoré vás dnes potešili
Ráno svojich 9,5 km na páse, vonku krásne sviežo, ticho a pokoj a potom Kofila bez výčitiek.
Boli sme v jednej reštike prvýkrát na denne menu. Polievka bola totálne otrasná, zvladla som len 2 lyžice, druhé sa celkom dalo, ale robia tam úžasnú pizzu, ktorú si tam dávame pravidelne, a tak som sa obsluhy opýtala, či to menu vari niekto iný a pizzu pečie niekto iný. Bolo mi povedané, že áno, sú to dve rôzne osoby a ako ospravedlnenie mi doniesli dve šišky. Akože ani som sa nesťažovala, ani nič, iba som sa zo zvedavosti opýtala, o to viac ma to potešilo. 🙂
ja som na skusku na 2 dni mamou 6 deti 😆
Deti maju 3stretnutie v škole s 2 priatelskymi skolami a ubytovali sme 4 deti, plus 2 nase samozrejme. Mala som z toho trosku stres ale sme aj s muzom ok - hlavne ma znepokojovala ranna a večerná hygiena, ale deti su úplne super, fakt zrejme najlepsie.Ja uz rodit znova by som urcite nechcela (aj kvoli veku a dvom cisarskym) ale velku rodinu som vzdy chcela...tak aspoň na 2 dni 😉 Zajtra drzte palce, budem robit palacinky pre nas všetkých na ranajky 😍
Pustili nas skor z prace 😁 kvoli teplotam...
Nádherné počasie,teplo,ranná káva na dvore,ranné polievanie rastlín,darček od návštevy,darček návšteve,veľa smiechu s mojím mužom,jedlo.Zivot je krasny
prve jahody
Ráno,zo 4roch sliepočiek som našla 5 vajíčok (jednej sa darí o čosi viac),v potravinách,pani brala posledných 10 rožkov,podelila sa,nechala mi 5.Na obed došiel chlap domov, mal cestu okolo a doniesol mi melón,(večer som spomínala,že mám chuť na melón) 🤭.
Dnes sme vo firme uzatvárali projekt "do práce na bicykli" a zistili sme s kolegyňou, že sme namotivovali ca. polovicu firmy, na začiatku sme boli tri 😁. Tak to mi spravilo deň. A celý týždeň sme mali okolo toho dosť veľa zábavy, keď sme kreslili mapky (a vysvetľovali kolegovcom) a snažili sme sa kolektívne pochopiť, ako to vlastne celé funguje a zostavovali tímy atď. Celkovo neplánujeme nejak víťaziť, ale interne vzniká z toho veľa smiechu a tém na diskusiu, tak celý týždeň je dobrá nálada a small talky v office, keď riešime kto ako chodí a nechodí do práce a čo sa ráta a neráta a pozeráme tie štatistiky a porovnávame si čísla koľko CO2 sme ušetrili a či je vhodnejšie ísť mhd, bicyklom/kolobežkou alebo peši a tak. Takže celý týždeň dobrá nálada z takej blbosti 🤪.
Zachranili sme s detmi vtacika
Strašne ma potešilo, že mám voľný víkend a zajtra konečne nepotrebujem budík.. aj keď sa zobudim o 4tej ako vždy aspoň reálne môžem lezat a nemusím ísť nikam a nemusím robiť desiatu..
a tiež ma veľmi potešil pocit, keď som si uvedomila, že sa blížia prázdniny.. ja sice prázdniny nemám, aj tak sa na ten pocit konca školy teším ako malé dieťa (a to som mala aj keď som nemala deti 😆 každé leto sa strašne tesim, viac ako na Vianoce)
dneska mám pohodičku.Som doma,nič nemusím.Prišiel mi velký balík kozmetiky z Hebe tak som pomaličky vybalovala🙂 mačka mi doniesla domov jaštericu tak som ju trochu ponáhaňala takže bol aj pohyb🙂 spravila som si dobrý zapečený chleba so slaninkou a syrom.Potom pôjdem na kávu a sladké.Mňa každý deň niečo poteší
Žiadne veľké konflikty. Príjemný deň. Večer ma čaká prechádzka s kamoskou. ^^
Konecne piatok! Po praci na bicykel, vecer pobalit a skoro rano odchod na vikendovy vylet do Polska s partiou kamosiek..
Mam novu zakazku, o prijem teda postarane, a z dcerinej povinnej praxe sa vyklul job na leto, kedze s nou boli spokojni😊
Dnes ma potešilo to, že na linke, kde som pracovala, bola dobrá skupina ľudí. Kartón ovocia a zeleniny z práce môjho muža. Môžem niečo dobré upiecť 🥰 A čínska ruža, ktorá dnes rozkvitla 🌺
Dnes som narazovo splatila poslednych 300€ z uveru 😇
Moje drobnosti kazdy den ako aj dnes, kavicka na teraske v meste, fajny obedik, cvicenie ale dnes idem prvy x na piletes so steniatkami a tesim sa na to ako male dieta 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
konecne zapli leto
...dvaja ľudia povedali, že som šarmantná a mám dobre srdce😄🤭.. potešilo ma to, čoby nie..nebudem klamať...hlavne vo veku, keď mládi v prdeli a duchod ďaleko...😆no a tiež tá Kofola...dva ks 🤭🤷
Že som sa nestratila za volantom v Brne...a že sme vsetci stihli dobehnuť na loď na priehradu...7 dosp.a 2 deti...ze nas lodnici minùtku počkali
Tri najnepríjemnejšie kolegyne neprišli do práce, pustili nás skôr a mali sme preplatok na plyne 😁
Môj muž bol nakúpiť a kúpil nové príchute zvolenských jogurtov.. akože blbosť ale ja som bola veľmi šťastna 😅 jaj a doniesol aj jahody ☺️
Mña dnes hned po zobudeni potesil krasny sen, co sa mi snival..... Ale detaily si necham pre seba😊
Dnes som ráno otvorila oči a bol piatok. Paráda. A pred nami predĺžený víkend. Ešte lepšie. Úplne mi to staci, aby som mala pekný deň.
Podaril sa na urobiť výborný jahodový džem z vlastnoručne nazbieraných jahôd, doporučenie od súčasnej študentky jej známej, čiže pribudne ďalšia študentka.
Drobnosti, ktoré potešia a urobia deň krajším.
Mna dnes vynimocne nic a je mi smutno. Preto ma vase pribehy aspon troska pohladili na srdci. Nejako sa neviem v poslednej dobe z nicoho tesit, snad to prejde. Pekny vikend zelam! 🙂
(V utorok idem na pedikuru, tak aspon tam sa tesim)
A najma velmi velmi sa potesim, ked sa nasej malej tu na MK sledovanej Dorotke konecne polepsi. Velmi jej drzim palce a myslievam na nu. 🍀
Mna dnes vynimocne nic a je mi smutno. Preto ma vase pribehy aspon troska pohladili na srdci. Nejako sa neviem v poslednej dobe z nicoho tesit, snad to prejde. Pekny vikend zelam! 🙂
A najma velmi velmi sa potesim, ked sa nasej malej tu na MK sledovanej Dorotke konecne polepsi. Velmi jej drzim palce a myslievam na nu. 🍀
@heidi4 💙

@heidi4 tak ťa potešíme aspoň takto, maličkostou a virtuálnym objatím ❤️❤️❤️ 🤗 ...sú aj také dni, ktoré mávame asi každý,isto to prejde. Pekný dník aj tebe.
@heidi4 tak ťa potešíme aspoň takto, maličkostou a virtuálnym objatím ❤️❤️❤️ 🤗 ...sú aj také dni, ktoré mávame asi každý,isto to prejde. Pekný dník aj tebe.
@miskakyska ❤️❤️❤️ dakujem vam velmi pekne. Vzdy som sa dokazala tesit aj z blbosti, az moc, ale keby dnes nie som v praci, asi doma revem, tu sa drzim. 😂🤦 Nepomaha ani kava, ani slnko, ani dazd, ani jedlo, ani spanok, tak snad to raz prejde. Dakujem vam naozaj a tesim sa tu z pribehov, ktore pisete. Konecne pozitivna tema.
❤️❤️❤️🤗
@zuzanita1609

Môj 2 ročný syn konečne nerobí scény keď mi dám šiltovku 🤣 Môj muzik má pozval na obed.