icon

Drobnosti, ktoré vás dnes potešili

6. jún 2025

Ráno svojich 9,5 km na páse, vonku krásne sviežo, ticho a pokoj a potom Kofila bez výčitiek.

Strana
z2
miskakyska
6. jún 2025
@heidi4

@miskakyska ❤️❤️❤️ dakujem vam velmi pekne. Vzdy som sa dokazala tesit aj z blbosti, az moc, ale keby dnes nie som v praci, asi doma revem, tu sa drzim. 😂🤦 Nepomaha ani kava, ani slnko, ani dazd, ani jedlo, ani spanok, tak snad to raz prejde. Dakujem vam naozaj a tesim sa tu z pribehov, ktore pisete. Konecne pozitivna tema.
❤️❤️❤️🤗
@zuzanita1609

@heidi4 to nič..na každého prídu raz za čas také chvíle... tiež mávam také dni, keď si idem aj sama sebe na nervy😆

danniiee8
6. jún 2025

Šteniatko, ktoré mám 3 dni sa dnes prvý krát vypýtalo vyvenčiť von, tak nám ostalo všetko čisté a hneď si vonku našlo aj nového kamaráta - šteniatko od susedov 😊

slniecko39
6. jún 2025
@danniiee8

Šteniatko, ktoré mám 3 dni sa dnes prvý krát vypýtalo vyvenčiť von, tak nám ostalo všetko čisté a hneď si vonku našlo aj nového kamaráta - šteniatko od susedov 😊

@danniiee8 jeej to je krásne, mňa dnes potešilo, že moja 12 ročná fenka sa bola očkovať a všetko bolo v poriadku (klop klop), aj sme si posedeli vonku v tieni a vyzerala opäť ako šteniatko ❤️

kvetinka_2
6. jún 2025

Schválili zákon o práve mať pri sebe v nemocnici rodiča❤️toto mi dnes urobilo radosť

brankovamama
6. jún 2025

Zistili mi HIT. Po prvotnom šoku a plači som si uvedomila, že som dostala odpoveď na všetky zdravotné problémy. A že stačí "iba" dodržiavať diétu a bude to oukej. Žiadne ožarovanie, žiadna chemo, že som vlastne zdravá a mám byť preto šťastná 🍀

cukroska
6. jún 2025

Mňa potešilo, že prišiel na obed môj starší syn, že môžeš tráviť čas s mojou mamou,deťmi aj mužom. Že im môžem uvariť čo majú radi a stihla urobiť 3 várku bazového sirupu.A ze je každý deň krásny slnečný letný deň.

annyejnji123
6. jún 2025

dostala som posudok od oponenta (záverečná práca) na Ačko a otázky, ktoré mi dal na obhajobu sú primitívne, odpísala mi pre mňa asi najdôležitejšia osoba s ktorou sme sa veľmi nepekne pohádali, že má záujem si prehovoriť a nové lieky, ktorých som sa bála, že ich nebudem môcť brať na mňa účinkujú celkom dobre zatiaľ 🙂

cimage
6. jún 2025

Videli sme s detmi vevericku a jezka. Bola som sa korculovat s dcerou. Syn urobil guacamole na ranajky, atd. Muz mi kupil oblubeny jogurt. Je vela krasnych veci co sa deju kazdy den, len si ich ani neuvedomujeme.

danculka25
6. jún 2025

Ja som tiež dnes mala príjemný deň.Ráno krásne teplé počasie,potom som cvičila,podarilo sa mi obliecť si košeľu,ktorá mi bola ešte pred mesiacom malá,doma ma pochválili,že mi pristane,po obede 12km na bicykli ,a pomohla som mamičke s dieťaťom,ktorá narazila bicyklom do auta (na parkovisku).

kvietok2012
7. jún 2025

Mne dnes pán (pracujem na úrade) povedal, ze takú usmiatu a milú úradnícku už dávno nestretol...
A ešte ma potešilo, ze synov tím na florbale vyhral zápas -syn je brankar...❤️

natalka13
7. jún 2025

Srnky v lese, a novy automat na napoje-studena kofola, kedze bufet v lese bol zatvoreny.

1sally12
7. jún 2025

(Včera) Prázdna kancelária a ešte prázdnejšia budova🤗🤗🤗radosť pracovať

libusak
7. jún 2025

Ze som zaparkovala a uz nemusela nikam ist. Tolko blaznov po kope, co som stretla...
Inak ja mam krasny kazdy den. Kazde ranko mi priatel doma popraje krasny dnik a povie mi, ze ma velmi lubi ☺️

Strana
z2