icon

Držíte sa s manželom či partnerom za ruky na prechádzke, resp. keď niekam idete?

1. sep 2022
minenkas
1. sep 2022

Áno, pri každej príležitosti a moja dcéra to zas nemá rada, tá s priateľom chodia vedľa seba

akinomel
1. sep 2022

Áno a páči sa mi to

ivangeline
1. sep 2022

Obcas.

avanka
1. sep 2022

Malí? Veď to je prejav toho,že sa dvaja majú radi, že patria k sebe.

autor
1. sep 2022

@avanka ja si to myslím tiež. Ale on je taký vo viacerých veciach. Taký odmeranejší. Vidím na ňom, že nás má rád, len ako keby mu to bolo divné. Pripisujem to tomu, že jeho otec od nich odišiel, keď mal rok, a otčim tiež nebol bohvieaký vzor. Inak nemôžem povedať ani pol slova. Len mi chýba tá blízkosť, alebo ako to povedať, že idem okolo a sťuchnem druhého alebo tak.

zuzinabila
1. sep 2022

Ano,na 90%,resp.ked ideme spolu dvaja,tak skoro vzdy,ked ideme cela rodina,tak samozrejme,moze byt,ze sa rozpravame kazdy s inym dietatom a ideme za sebou🙂neviem si velmi predstavit,ze kracame vedla seba len tak bok po boku bez drzania,jedine pri zlej nalade🙃.sme štyridsiatnici,manzelia 17rokov

54tinka54
1. sep 2022

Zvyčajne áno. Niekedy sa držíme za ruky aj keď zaspávame. 😀

csipcsip000
1. sep 2022

@melanta to je tak pekne co si napisala ze rodicia 70nici sa drzia za ruky 😊❤

lucmirka124
1. sep 2022

Dnes 9 rokov spolu❤️, ano drzime sa za ruky,, moji rodicia 42 rokov spolu, ano drzia sa za ruky,,

svokrinjazykmonika
1. sep 2022

Väčšinou áno. Sme spolu 9 rokov, ja mám 30, on 38. Ale nie je to o veku. Skôr tak sme proste zvyknutý za tie roky. Niekto sa proste drží, niekto nie. To ale nie je žiadna vyzitka vo vzťahu, aj tí čo sa nevodia za ručičky sa môžu ľúbiť ako kone.

miskakyska
1. sep 2022

Aj na posteli, keď si poobede dáme šlofika🙈🤣
Držím sa ho,ako kliešť,"aby som nespadla z postele"..a to v októbri budeme zosobášení 25 rokov

nikaeli
1. sep 2022

Väčšinou áno, pokiaľ medzi nami necupitá syn.. a nie som žiadna mladucha, ako to tu niekto spomínal (mám niečo po 40). Aj moji rodičia chodia zásadne na prechádzkach za ruky - čo si ja pamätám odjakživa a to im už ťahá na 70 💗

jakoma
1. sep 2022

Vacsinou ano, len vynimocne nie:D

alexka89
1. sep 2022

Keď sme boli sami áno.... teraz pri deťoch držím ich aby mi neutiekli pod auto alebo na hlavu nedrisli

liloastitch
1. sep 2022

Nie, ale len z praktického hľadiska. Ak by som ho chcela držať tak musím mať ruku do hora zdvihnutú a to je naozaj nepohodlné.

lucinka1988
1. sep 2022

keď ideme sami na rande, vždy..keď sme a deťmi, takmer nikdy, keďže sú obidve malé a je to prakticky nemožné..radi by sme aj vtedy, ale nedá sa☺️

mergimar
1. sep 2022

Áno, vždy. Obaja máme po 45 a manželia sme 19 rokov. Jedine vtedy nie, keď sme pohádaní. Aj v posteli sa zvykneme držať za ruky. Aj v aute, alebo keď niekde sedíme vedľa seba. Ale tiež mám známych, čo to nerobia, ale viem že sa ľúbia.

nekonecna_katastrofa
1. sep 2022

Väčšinou už nie, málokedy sme bez detí - ja tlačím kočík, on drží staršieho. Ale keď ideme raz za čas na nákup sami, tak sa držíme, pokiaľ nevojdeme do obchodu, potom už začnem odbiehať k regálom 😂 Kým sme boli bezdetní, držali sme sa. Ešte aj v noci v posteli sme zaspávali držiac sa za ruky, teraz spíme každý so "svojím" dietkom.

babydesire
3. sep 2022

Niekedy,,,malokedy..je nam tak chodza nepohodlna,,ale pocas chodze sa dotykame 🙂

mjk40
3. sep 2022

Nie veľmi často chodíme spolu von, ale ak už, tak spravidla áno, držíme sa za ruky.

sisaka
3. sep 2022

Zvyčajne áno, mame pomaly 50 a sme spolu 30 rokov, takže nemá to nič spoločné s vekom, ani dĺžkou vzťahu

natalala
3. sep 2022

Ano drzime sa stale za ruku ak jeden z nas neuteka za malou dcerou 🙂 aj kocik som ja alebo muz tlacievali vacsinou jednou rukou a druhou sme sa drzali. Mne to pride pekne a intimne, mame radi svoj dotyk.

zuzuliatko18
3. sep 2022

Momentalne malokedy, mame maleho spolocnika na cesty a zvycajne ked sa chytime za ruky, ma.potrebu chytit sa nas oboch on😁 za ruky sa bezne drzia aj moji rodicia co svokrovci.

jahodka11
3. sep 2022

Ano

janka0702
3. sep 2022

@nevenka my sa držíme vždy a môj manžel má 190 a ja 155 tak sme na to podobne

simona_letova_b
3. sep 2022

Hlásim, že mňa osobne poteší, keď manžel príde a vezme ma za ruku🙂 Je takých chvíľ málo,lebo väčšinou sú s nami nonstop deti a on ma ruky len dve a jasne, že obe deti chcu ísť s tatikom😅 Takých chvíľ, že len ja a on je málo a o to viac si ich ceníme.. Sme spolu o pár dní už 12 rokov.

1alzbetka1
3. sep 2022

Máme 55 a 65, sme spolu 37 rokov a ak sme na nejakej akcii či výlete, tak bežne 🙂

ankare
3. sep 2022

Ano

heymissg
3. sep 2022

Áno, pokiaľ ma nenasrdil😁

sofinka1301
3. sep 2022

Momentálne keď sa dá tak ano. No žiaľ sa nedá stále keďže mame malé dve deti