Držíte sa s manželom či partnerom za ruky na prechádzke, resp. keď niekam idete?
Nie. Nepotrebujem nikomu nic ukazovat, moj neznasa prejavy naklonosti na verejnosti. Chrani si sukromie.
A ja tiez. A ani nejak osobne, nemam taku potrebu.
No pozerám že samé áno ja nie mám 44 muž 50 inak toľko áno a ozaj málokedy vidím sa v meste držať záruky pár teraz nepočítam pubertiakov a mladé páry pred a po svadbe...moja triedna bývalá už ma kolo 70 sa stále drží aj držala za ruku plus keď mala deti v puberte jedno držalo otca jedno matku a takto chodili stále zaberali celý chodník vyzeralo to teda smiesne
S manželom sa poznám viac ako 20rokov, spolu sme 17.. nikdy sme neboli kontaktni ľudia a už pred deťmi sme sa za ruky držali málokedy.. teraz sa nedrziavame vôbec a nemá to absolútne žiadnu výpovednú hodnotu aký vzťah máme..
Držíme a to mám 40 +, držanie nie je len mladých. V mojom okolí vidím bežne aj 50 aj 60 plus.
Áno samozrejme a držia sa aj naši rodičia, vždy keď to vidím len sa usmievam, je to úprimne láskyplné 🙂
@kiwi3 ja mám 28, priateľ 40 a držíme sa stále za ruky. Podľa mňa to nie je vec veku
@malinovka333 áno, väčšinou ideme vedľa seba len tak, každý má ten vzťah nastavený inak,tak ako mu vyhovuje, poznám dvojice, ktoré sa podvádzajú,vadia, možno aj tlčú ale po ulici za ručičky
Ja mám 37 a manžel 47...a držíme sa aj v aute a aj na verejnosti..mne to príde úplne normálne...
@malinovka333 Ano ideme vedla seba. S kolegynou ked ides na obed, tiez ju chytis za ruku? Alebo idete vedla seba "len tak"?
@beata_k kolegyna je tvoja manzelka?to ozaj ides pirovnacat muza /partnera s kolegynou?
@malinovka333 Tebe je ozaj tak extremne nepochopitelne, ze dvaja ludia idu vedla seba?
@malinovka333 A ty co sa tak hlupo pytas, ci idu len tak vedla seba? Nikdy v zivote si nevidela ist vedla seba muza a zenu?
@beata_k a co ta to rozculuje co sa ja pytam?chod sa vyventilovat na niekom inom ked ti vadia moje otazky tak necitaj a staraj sa laskavo o seba.takeho cloveka by som ani ja nechytila za ruku ako si ty.
@malinovka333 Ja sa nerozulujem. Odpovedala som na tvoju otazku, ktoru si polozila v diskusnom fore a zaroven som sa ta nieco opytala. Jedina rozculena si tu ty.
@beata_k si rozculena a riadne. velmi ta moja otazka rozculila.skoda ze si ju ozaj tak extremne nepochopitela ako bola myslena.normalne som sa spytala ci idu vedla seba a ty tu ides za toto vyskakovat??viac ma tu neotravuj odpal niekam
@malinovka333 A co som ti odpovedala? Ze ano ideme vedla seba.
Ale svoje odpovede si po sebe precitaj este raz. Co mam za problem? Mam sa ist ventilovat. A slovo rozculena mas v 3 prispevkoch zo 4. A vraj ja som rozculena. Tak ti prajem pekny den.
@malinovka333 ty kokos...len tak nie...rozprávame sa napr...lizeme zmrzlinu...držím dieťa...alebo muž...mne to príde detinské držať sa s chlapom za ruky🙂 pre mňa....druhých neriešim...aj keď vidím dvojicu ako sa držia za ruky tak nekomentujem

Ano, aj po viac ako 20 rokoch manzelstva sa vonku takmer vzdy drzime za ruky.