Držíte sa s manželom či partnerom za ruky na prechádzke, resp. keď niekam idete?
@cucoriedkacucoriedka samozrejme,že áno. My máme krásny harmonický vzťah a toto jednoducho patrí k tomu. U nás. Ja manžela aj v spánku držím za ruku, resp keď zaspávam a zobudím sa, alebo aj na sedačke,keď pozeráme film, v kine, som kontaktný človek a potrebujem to.
@avanka aj my máme harmonicky vzťah 😉 držím prsty nech vám to vydrží. Veď je to pekné.to áno...len mne to nechýba🙂 aj my sa navzájom dotýkanie a tiež pusinkujeme ale odtiaľ potiaľ🙂
@avanka k harmonickému vzťahu nepatrí držanie sa za ruky.. niekto to rád má, niekto nie, nedokazuje to nič..
@jana_eyre_2 veď som napísala,že u nás🙂 nech každý robí,ako uzná za vhodné, pre nás je to samozrejmosť
Ano drzime, ale teraz s dietatom chodime na prechadky malokedy vsetci spolu... skoda. Chyba mi to ale na druhej strani mi dobre padne ze mam cas pre seba, ked je muz na prechadzke so synom.
Mne sa tiez paci ked sa zena zakvaci do muzovho ramena.
Áno, držíme sa vždy. A vždy sa mi páčilo aj to,keď sa starší držali za ruky. Taká láska šla z toho😍
Po 18 tich rokoch co sme spolu (z toho 14 manzelia) sa drzime za ruky, ked je to vhodne - ideme viletnim krokom, nikam neponahlame, sme na prechadzke. Nedrzime sa ked to nie je uplne prakticke - potrebujeme sa ponahlat a pod.
Zalezi na cloveku. My sa povacsine drzime. Ale keby ho ja nechytim bud ho to napadne po par minutach alebo vobec 😀 urcite to nie je ako niektore pisu ze sa hned hladame rukami.
V aute duplom to ma chytil asi 3x sam od seba.
Ja som strasny tulkac a on skor taky “chladnejsi”. Ked ma nechyti on chytim ho ja a hotovo, ale zase jemu to nie je blbe ako ty pises. V kazdom vztahu su veci co by jeden chcel tak a druhy tak, alebo co tomi druhemu chyba. Pokial to neni nosny stlp vztahu pre teba a vies sa nad to povzniest lebo okrem tohto je to super chlap by som to neriesila
O vasej laske a vztahu to nevypoveda nic ci sa drzite ci nie.

@mon29 to už by som brala ako obmedzovanie mojej slobody🤣🤣🤣🤣 zo žartu to myslím...každému ako vyhovuje samozrejme