Duch v bábike. Je to reálne?
Myslíte si že to je reálne?
Duch nemá dôvod byť v bábike. Voľne sa pohybuje.
@lindusss2016 od kedy som potratila najprv som mala pocit ze je tu len duša v byte áno hocikedy niečo spadlo,haprovalo svetlo, chodili po mne zimomriavky keď som sa v duchu opýtala ci je tu (to dieťa)... Ale potom to prestalo mam jednu bábiku vyzerá ako živá ale je iná ako inokedy, keď sa jej dotknem je teplá nedáva mi to logiku vždy bola studená a preca nemá krv ani organy aby ju malo co zohriať, snívalo sa mi ako ožila a pod... Nemajte ma za blázna, z toho ze som potratila som sa už psychicky dostala ale toto mi príde divne veľakrát mam pocit akoby žila ale potom ti prejde,tak neviem co si o tom myslieť
ziadny duch v babike nie je. A ty by si mala vyhladat psychologa.
@kittykat22 ach teraz neviem ci to myslíš vážne alebo ironicky 😁.. Ale nie ona vyzerá ako živé bábätko je to akoby novorodenec ale je zvláštna divná taky zvláštny pocit pri nej mam úplne iný ako inokedy občas sa jej až bojím inokedy k nej cítim láska co je tiež divne,neviem ci je to len psychika ale počula som už veľa takých prípadov
ja som to radsej zmazala ako som si precitala co sa ti stalo. Jasne ze ironicky. Myslis na hluposti prosim ta.
Ano vyhladaj pomoc , duchovia neexistuju, jedine v tvojej hlave
@kittykat22 nepotrebujem psychológa zo stratou dieťata som sa vyrovnala proste to tak malo byt ale cítim sa divne a tiež nie som blázon aby som si niečo také namyslala,len ma zaujímalo ci s tým niekto z vás nemá skúsenosť
@barbara_lux ako myslíš, ale energie a duše zosnulých existujú aj paranormálne javy, ale tak každý to mame inak všakže
Tak co nevyhodis tu babiku ked mas taketo stavy?
@ninusa221 lebo bola dráha 😅nechcem ju vyhadzovať mne to je jedno aj keby v nej niečo bolo nereálne ale ma to fakt zaujímalo ci to niekto tiež zažil,je to zaujímavé 😅
Ak.si myslis ze do babiky sa vie usidlit duch a tato meni teplotu tak blazon si v podstate, teda ak nemas tak do 10 rokov
@barbara_lux nemení teplotu len je taka divná,ina ako inokedy ale to by ste museli zažiť inak ma takto budete mat za sialenu 🤷♀️
Ber to cisto zo srandy, ale podla mna je blazon kazdy, kto si kupuje tie reborn babiky 😂 za prve, nie som decko, aby som si kupovala taketo hracky, za druhe vyzeraju strasidelne a ja na tie duchariny ani nie som 🤷♀️
Aj keby stoji 1000€ tak ju bud predam a idem radšej k moru 😃a nie byt psychicky v pi.. z dakej bábiky nič v zlom mam 21 a všetky hračky som dala deťom do škôlky 😃
@ninusa221 toto je zberateľská bábika nie hračka
Toto co pocitujes uz je na konzultaciu s psychologom. Minimalne z nej pocitujes strach ale vyhodit ju nechces. Draha ci nie, ak by som toto prezivala letela by. A ak by taketo zvlastne stavy pretrvavali radsej by som sa dala vysetrit nech to zhodnotia odbornici. Na skole nam vyucujuci vravel, ze schizofrenia je napr. v kazdom z nas. A napr. extremny stres (napr. potrat ju moze spustit). Nevravim, ze sa ti spusta prave schiza ale ok nie si. Mozno sa ti nespusta nic a ty to dieta hladas v tej babike prave preto, ze v skutocnosti s tym vobec nie si vyrovnana. Ja by som za psychologom urcite sla. A, ze je babika teplejsia? Vysokopravdepodobne je, ze mas ty studensie prsty ako si mavala predtym. Moj manzel za 17 rokov nemaval nikdy studene ruky. A teraz ako sa mu rozbehli tazkosti s crevami ich ma studene uz niekolko mesiacov v kuse. U teba to mozu sposobovat stresy po potrate.
@lindusss2016 no o tom potom nato ma každý svoj názor podľa mňa je to umenie niekto maľuje bábiku niekto obraz,je to zberateľský kúsok
@pehavcek ako som čakala preboha nie som chorá aby som v gume hľadala dieťa 🤦♀️🤦♀️ok beriem späť ale zažila som už nadprirodzené javy aj moja rodina a kamarátky preto by som sa nečudovala ani tomuto
Zrejme si sa zo straty dieťatka ešte nedostala. Neber to v zlom ale treba pozerať menej hororov na tematiku anabell a podobne. Nie je v nej duch určite ... ale ty by si mala vyhladať aspoň psychológa.
@pehavcek a nemám vôbec stres, potratila som v 5tt takže som sa s tým vyrovnala ľahšie akoby to bolo vo väčšom štádiu aj keď to bolo ťažké nič sa s tým nedá robiť prostr osud ale nie aby som hľadala v bábike dieťa niesom psychopatka
Ako ja verím na paranormálne javy... Niečo som aj prežila(preto si nemyslím, že si blázon😉) , ale ja by som sa jej zbavila... Nemohla by som bývať s niečím takým 🤔nedáš sem foto tej bábiky? Veľmi ma zaujíma ako vypadá.
Ako myslis, ja vacsinou vidim na fb predaj tychto babik, ktore nakupia na aliexprese a dotycne ich len domaluju 🤷♀️ ako ja nevravim, ze to je jednoduche, urcite im to da pracu a sikovnost je nutna, ale za mna je to proste cudne 😬 nevidim v tom krasu umenia, vyzera to ako mrtve dieta, nemozem si pomoct 😥 ale ak to vidis ako zberatelsky kusok, tak budis...
Ahoj. Precitaj si knihu: Anjeli v mojich vlasoch.. Je to o žene, čo skutočne videla anjelov a píše v nej o tom, že keď stratíš dieťatko, jeho duch je s Tebou dovtedy, kým Ti je smutno a nevyrovnás sa s tým.. (co sa podľa mňa ani nedá.. Takže so mnou asi navždy). Alebo kým sa Ti nenarodi iné.. Skus si ju zohnať. Vieš, ja Ti to verím, ved sa aj vraví, že každý kram má svojho ducha, staré príslovie. Ja mam bábiku z Ruska, takú veľkú, od malička a hocikedy cítim, akoby žila a takú uctu k nej aj prechovavam... Veľmi Ti držím palce, aby si mala ďalšie dieťatko, vtedy Ťa to už tak veľmi nebude bolieť..
Nik ta neoznacuje za psychopatku. Skus si to co si napisala po sebe precitat. A ak fakt nevidis, co z toho prispevku srsi tak proste nieco v sebe popieras. Este raz. Ak mam pocit, ze mam v byte babiku, ktora ma dostava do nepohody tak samu seba netyram a zbavim sa jej. Ak mam pocit, ze je ina, teplejsia a pod. tak je to varovny prst, ze sa nieco so mnou deje. Pisem ti to v dobrom. Nie utocne. Pytas na nazor.
Inak drviva ludi, ktora potrebuje psychologa hovori, ze ho nepotrebuje. Psycholog nie je psychiater. A ani ludia, ktory ku nemu chodia nie su psychopati. Ked boli zub clovek ide k zubarovi, ked boli brucho, hlava, ruka... a neprestava takclovek ide k lekarovi. Ale ked boli dusa tak len preboha nie k psychologovi ved nie som blazon. Inak aj potrat v 5tom tyzdni so zenou moze riadne zamavat. Ale este raz, ja ti nic nevnucujem len davam moj pohlad na to co si napisala.
@janamakva tu knihu mam a ďakujem ti ze aspoň ty mi veríš
@castlelake zlá energia "duša" môže, zlé bytosti majú moc sa prevteliť do plyšaka, človeka, bábiky, zvieraťa...
@ivanalik je podobná týmto

Co konkretne?