Duch v bábike. Je to reálne?
Myslíte si že to je reálne?
To sú bábiky? Tak vypadáju úplne ako bábätká... Ešte som o nich nepočula🤔
Určite nie si blázon, mne zomrel brat pred dvoma rokmi, a po jeho smrti som zažila taktiež nezvyčajné zážitky, len som o nich nikomu radšej nehovorila a nezdôverovala sa. Práve preto, aby ma nemali za blázna.
@barbara_lux prečo že neexistujú? Lebo si nikdy nič také nezažila? Neboj ak zažiješ budeš sa báť aj zaspať 😉
@skarli dospela zena ktora tvrdi, ze jej babika ma ludsku teplotu atd. ... ok tak.si uplne normalna ako myslis. Tak neviem na co tu teda vobec nieco riesis na konovi
Ahoj, je mi ľúto, že si potratila. Neverím, že v bábike je duch. Ale pri pohľade na tie bábiky, čo si sem dala, sa vôbec nečudujem, že máš z nej zlý pocit. Veď vyzerá, ako živé bábätko! Keď sa jej nechceš zbaviť, skús ju niekam odložiť, aby si ju nemala na očiach.
Nemám ťa za blázna ale potrat si nespracovala tak ako tvrdíš.
Aby si viac neprišla o babatko, daj si vyšetrit zražanlivost krvi, na hematologii. Veľká čast populácie to ma, napr. trombofiliu, že si nachylna na krv. zrazeniny. Vtedy sa musí od počatia riediť krv. A do nosíš. A, samozrejme, veľký pozor na dvíhanie ťažkých veci, co i len kosa s bielizňou ci ťažšieho hrnca. Budeš sa šetriť, a bude aj babatinko. Z celej duše Ti to želám..
Ahoj neviem ti konkrétne poradit ale na SK existujú skupiny čo sa tým zaoberaju Slovak Ghost Hunter {SGH} alebo Paranormal Project skus im napísať možno ti budú vedieť poradiť.
sorry, ale keby taku babiku zbadam u niekoho na navsteve, tak vyskocim aspon pol metra do vysky vydesena, nieto mat zamerne take nieco doma ... moj nazor, brrr
@antoniatonka tiez ma tie babiky desia 🙂
Ja na také veci verím nemám ťa za blázna videla som raz video ako sa dievčatko hralo s dva barbienami a jedna otočila hlavou o 365°C
Môžte mi prosím poslať do správy fotku tej bábiky za blázna vás nemám
Ak dokážu obyčajné bábiky, cikať, plakať a grgať, tak takáto reálne vyzerajúca bábika môže kľudne meniť teplotu 😏 Inak ma to tiež desí také niečo mať doma 😳
Je mi luto ze si potratila. Je to velmi smutne ale moj nazor je ze tie babiky su hrozne!😨 Preco by niekto chcel taku babiku? Ved by to tam len lezalo v postielke ako mrtve dieta. Ak chces dieta, tak si pockaj na skutocne dieta. Ak dieta mat nemozes, tak nahradzat ho takouto babikou je urcite chore.
Vobec sa necudujem ze sa ti zda ze je ina, alebo ze je tepla... a ja verim v duchov aj v to ze duch sa moze dat do babiky ale nastastie som nemala ziadnu skusenost a dufam ze nikdy ani mat nebudem.
Dufam ze uz coskoro budes mat vlastne babatko a tejto creepy babiky sa zbavis.
Nedostala...hľadáte “náhradu”. Vyrovnajte sa s tým a snažte sa myslieť na niečo iné. Aspoň snažte.
@asia83 preboha vy tu vážne zo mňa robíte nejakú psychopaticku kravu, vážne si myslite ze keby si nahrádzam dieťa babikou tak by to so mnou partner vydržal teda stále bol určite nie lebo by si o mne pomyslel svoje a keby si nahrádzam dieťa babikou tak by som sa o ňu starala a v noci stavala ako chorá na hlavu... Určite si nič a ničím nenahrádzam ale je to divne zvláštne sa pri nej cítim, nemáme vysvetený byt a už tu strašilo takže by som sa nečudovala ani tomuto ale čakala som takú reakciu že mám navštíviť psychológa a nahrádzam si babikou dieťa 😅🤦♀️🤷♀️.............
Ja síce tiež poznám ľudí, ktorí dokážu "vidieť viac". Ale neviem o tom, že by sa nejaká zblúdilá duša usalašila v bábike. Veď tie duše, energie.. sú nehmotné. Navyše že to by vyžadovalo veľkú silu, aby čo i len niečim dokázali pohnúť. Nieto ešte ovládnuť celú bábiku.
Ale ako vravia tí ľudia (čo vidia viac), to, čo ľudia často označujú za paranormálne javy, je poväčšine hra nášho mozgu. Že veci vyhodnotí inak, než sú.
Tiež sa mi inak hentie "živé bábiky" (keďže to vyzerá ako živé bábätko) nejak nepozdávajú a tiež by som sa toho veruže bála. Nie kvôli strachu, že by tam bol nejaký duch, ale seriózne to vyzerá, ako mŕtve dieťa.
Potrebujes psychiatra
No neviem, hneď by som ju predala a keď nie dala niekde preč mimo bytu... Len aby ti nepreplo z tohto.
Tá bábika je strašne škaredá toto by som doma nechcela mať 🤮
Blbé komentáre si nevšímaj kto niečo podobné zažije pochopí ako sa cítiš
@skarli nie. vec sa da nabit negativnou energiou. ale duse sa tam neusadzaju
Ahoj uz som tu to písala na Slovensku existujú skupiny čo sa tým zaoberaju Slovak Ghost Hunter (SGH) alebo Paranormal Project skus im napísať možno ti budú vedieť pomôcť.
@zuzadielko4 skúsim ďakujem
Za málo ak mozem pomozem s takým vecami tiez mam zazitok a neje to ziadna sranda
@littlefiona napíš nám o Tom viac. ☺️

@kittykat22 ak nieje vysvätený byt môže tam byť nejaká zlá energia