icon

Duch v byte, ktorý sa vrátil po 10 dňoch

17. nov 2021

Ahojte nedávno som písala o duchovi alebo tá vec ktorá sa u mna usídlila. Nerobí nic zle iba otvára skryne, sufle, zhasína svetla, pohybuje sa po byte, desí naše drobce a večer vyklopava na dvere. Možno Vám to príde smiešne ale bohužiaľ sa to nabaľuje. Keď som doma ležala s covidom som dala vysvätit byt a tých 10 dni čo som bola doma sa nedialo nic tak som myslela, že to bolo úspešne no neni tomu tak. Dnes som našla mierne privreté dvere a určite som ich otvorila dokorán lebo neznášam keď nie sú otvorené až k stene a v noci ked som šla na wc z ničoho nic sa spustil kohútik a prúdom isla voda. A dnes ráno som našla v chodbe blatovu stopu od topánky. A blato nebolo navyše topánky schovávame kvôli drobcom a počujem zvuky nedajú sa identifikovať. Už neviem čo robit. Byt bol vysvätený ale nepomohlo.

Strana
z2
lenkakravcova
18. nov 2021

@any_soj Stretla som sa s tým, že daná bytosť odišla, len keď ľudia odstránili tie predmety ako píšeš. Kadejaké a úlety, tarotove karty, vestiace predmety, ale dokonca aj rôzne suveníry z dovolenky (také modré oko, používa sa ako talizman), kyticky z byliniek s versami niečoho neznámeho...) a tiež sošky (napr 10 sosiek panny..). Ako píšeš, všetko čo môže súvisieť s modlosluzbou.

mironka
18. nov 2021

@zuzka565 chcem sa len spytat,vobec si neviem predstavit,ze niekoho vidite a ten niekto na Vas pozera a je priehladny? Ved ja by som asi vrestala od strachu...mate moj obdiv..no fakt...

zuzka565
18. nov 2021

@mironka nebola priehľadná. Riadne som ju videla ako keby stala predo mnou. Tak zľakla som sa poriadne. Ale už sa nebojím takých veci

ls85
18. nov 2021

Ano dlho byvate v tom byte? Deje sacto od zaciatku? Poznam jeden podobny pripad, nakoniec sa byt musel predat. Bolo aj v noci pocut sepot, buchnutie akoby pästou po nocnom stoliku…

mironka
18. nov 2021

@zuzka565 jemine...normalne mam dost...a to potom akoze zmizlo...

zuzka565
18. nov 2021

@mironka áno potom zmyzla.

autor
18. nov 2021

Bývam tam skoro 3 roky a toto sa deje od marca. A nemam v byte nic ako vedtecke veci a ani kvety kvôli micke

lenkakravcova
18. nov 2021

A také ako sošky zvierat nemáš? Niektorí ľudia zvyknú mať sošky mačiek a podobne. To môže byť pre nich tiež lákadlo.

autor
18. nov 2021

@lenkakravcova nie nemam ja take veci neudržím iba vonné sviecky

monka105
20. nov 2021

Ako sa cítiš, keď sa dejú tieto veci? Ak cítiš iba zvláštny chlad, ale vyslovene ťa tieto situácie nedesia, môže to byť naozaj iba nejaká zablúdená duša, ktorú tu niečo drží a vybrala si ťa, aby si jej pomohla. Ak sa bojíš a si paralyzovaná hrôzou, potom by to mohlo byť aj niečo horšie. Každopádne, komunikovať ,,s druhou stranou” je vždy veľmi nebezpečné, lebo nikdy nevieš čo stade prejde do nášho sveta. Vyhľadala by som farára. Tak či tak tomu netreba nechávať priestor a venovať tomu toľko pozornosti.

energo222
17. mar 2023

Pekný deň, ak Váš problém ešte pretrváva, dajte mi vedieť, mám s týmto skúsenosti a pokúsim sa Vám pomôcť.

energo222
17. mar 2023

@lenkakravcova Ono to nieje vždy o predmetoch prinesených domov aj keď je to častý jav, nakoľko laždá vec má svoji energiu, ako aj ľudia, zvieratá, rastliny a všetko ostatné.. všetko je totiž energia. Niekedy sa začnú diať veci zrazu, inokedy sa len po dlhom čase zintenzívnia a sú vnímateľne aj na fyz. úrovni. Všetko má svoj pôvod a aj riešenie, tak ako prišlo môže aj odísť. Už niekoľko rokov riešim takéto veci, niektoré sú banality no iné zas dosť nebezpečné, hlavne ak sa entit (energia) prisajje a znepríjemnuje život najmä malým deťom.

energo222
17. mar 2023

Je to veľmi nepríjemná situácia, ale dá sa riešiť..

draculla
27. mar 2023

@verkaveverka bud rada, ze si take nezazila. Ja mam skusenosti az az. Nebolo mi vsetko jedni, ked syn hral skryvacku s duchom, kyval mu a smial sa. A to je len zlomok toho co som zazila. Mna to prenasleduje od otcovej nahlej smrti, cize to bude on a hraje sa s vnukmi. Aj ked viem, ze je to moj otec, mam z toho strach. Vsetko to prestalo ked som sa rozviedla s exmanzelom. Asi vedel, ze ex nie je pre mna nic pozitivne 🤣

dodko1342
14. apr 2023

Podobné veci v byte sa dejú aj nám,ako v prvom prípade.Byt mi kúpili starí rodičia ako svadobný dar.Bývalo v ňom viacej vlastníkov pred nami,ktorí sa odtiaľ po krátkej dobe aj odsťahovali.Prvá nájomkyňa bola židovka,ktorej deti odišli do Ameriky,potom za deťmi odišiel aj jej manžel v 70 rokoch.Pani ostala roky sama,mala zdravotné problémy a starobu.Túto prvú nájomkyňu našli doma v lete mrtvu v izbe na posteli.Susedia sa sťažovali na mrtvolný zápach,ktorý sa šíril až po chodbách schodiska bytovky.Tieto veci nám povedali po čase susedia.V byte počujeme v noci rôzne zvuky,premiestňujú sa nám veci,občas cítime pach spáleného,padajú predmety,kazí sa nám elektronika,pár krát sme videli tiene a iné,silná únavačastý nepokoj.Najviac som sa zľakla,keď som pri šporáku v kuchyni varila a niečo studené prešlo okolo mňa,kde som zacítila obter nejakých šiat.Otočila som sa a okná všade boli pozatvárané.Stalo sa nám pár krát,že v noci sme mali vchodové dvere do bytu dokorán otvorené.Vždy pred spaním kontrolujeme,či voda v kúpelni nekvapká,či je všade zhasnuté,dvere pozatvárané a iné.Zo začiatku nasťahovania to bolo chvíľu v poriadku,postupne sa to zhoršovalo.Aj my by sme sa radi tohto bytu zbavili.

energo222
14. apr 2023

@dodko1342 Netreba sa zbaviť bytu, ale tej pani, ktorá Vám v ňom zostala. Jej duša sa trápila kvôli rodine, ktorá ju opustila a nezostalo jej nič, len ten byt.Teraz sa snaží z neho vysáčkovať každého, kto tam býva, aby zostal prázdny a našla v ňom kľud. Toto sa dá riešiť.

ludka59
29. dec 2024

Stala sa mi taká vec ráno som vstala a bola som na chrbte poškriabaná a ja ani priateľ sme to neboli čo to môžte byť poraďte mi

energo222
29. dec 2024

@ludka59 Stalo sa to prvýkrát a predtym ste nemala žiadne zvláštne pocity? Prípadne nevysvetlené udalosti v dome?

lapersefona
29. dec 2024

Treba ist za kňazom a porušiť o vystuženie svätej omše v byte

predajcake
11. apr 2025

Ako to dopadlo? Keď klope tak niečo chce.

Strana
z2