Duchovia v byte
Ahojte. Prosim aby odpovedali len tie ktore vedia pomocť alebo sa z niečim podobnym stretli. Ďakujem
-Minule som zaspavala otočena k stene. Počula som hlas ktorí povedal AHOJ, myslela som si že je to manžel otočila som sa a tam nikto. Muž bol ešte v práci
-Druhy pribeh. Muž si išiel v noci pre vodu do kuchyne. Mame take male lampicky. Zapalil v chode a v kuchyni . Ako sa vracal. Lampička zapalena len v chodbe vydel postavu ako ide oproti nemu .
- kedže vieme že v byte nikto nezomrel. Môžeme si niekoho doniest napriklad z práce ?myslim ducha. Ďakujem
@koniarova prosim trapne komentare si nechaj pre seba .
Nestretla som sa veru ale až mráz mi behal po chrbte. Neskúšali ste dať vysvetit byt?
tu ta vysmeju. Pridaj sa do tejto skupiny https://www.modrykonik.sk/group/8294/
Náhodou, duch ako zamestnanecký benefit je revolučná myšlienka.
@bessie12 Nekaz zábavu.
@matullienka zatial nie ale potom co mi povedal manzel nad tym uvazujem
@aurelia2000 tak pre teba to mozno je zabava, ale pre tych co zazili nieco podobne, tak to zabavne nie je.
@bessie12 sa potom ľudia dosmeju keď zažijú niečo podobné, tím ľuďom naozaj do smiechu nie je
@ckocka pracujem v odveti kde zomieraju ludia . Tak preco by to nebolo mozne ? Ak neveriš tak nekomentuj . Dakujem .
@matullienka presne tak. Na tom nic smiesne nie je.
Škoda, že sa nedá napísať sukromne. Skuste dat do rohu v miestnosti na 24h pohar so slanou vodou.. Pripadne vydymit s bielou salviou, vysvatit byt.. V nasom byte tiež zomrela jedna pani. Vnimala som ju tu..
@fialova36 ďakujem pekne. Vyskusam ten pohar . A je jedno do akej miestnosti ?
Urcite dat vysvatit byt, hlavne ak mas taku rizikovu pracu v tomto smere. Clovek nikdy nevie, ja si z toho srandu nerobim, zazila som svoje v rodicovskom dome a moj ex tam tiez zazil taku vec, ze odvtedy tam ani chodit nechcel. Cize dat vysvatit dom je taky prvy krok a dalej sa bavit asi s knazom , co su dalsie kroky.
Ludia zomierajú všade, výskyt duchov v mojom okolí to nijako neovplyvňuje. Tebe sa teda dá odporučiť len zmena zamestnania, ak si nechceš vydržiavať exorcistu.
Vysvätit byt, vydymit salviou, zmena zamestnania...uvidíš potom či nastane zmena
ano môže to byť ,aj ludia čo natáčajú videa alebo proste vyhladavajú duchov si ich velakrát donesu domov a nie je to ozaj sranda aj my sme zažili podobnú situáciu len u nás tu žil,normálne boli u nás vyhnať ho ,poznám aj jednu babu ak by bolo treba by sa vedela na to pozrieť ale treba vyskúšať najskôr rozumné rady čo tu baby dali😉
Skuste tam, kde ste sa s ním stretli.. Kľudne aj do viacerých miestnosti naraz. Pohar dajte do niektoreho rohu miestnosti. Ma byt ciry. Voda, soľ a ocot. Nechajte 24h,potom vodu vylejte, pohar umyte a skuste znova zopakovat.
Počula som tiež,že sa da priniest aj domov.Určite vydymit šalviou.
a preco vlastne ma ducha odohnat slana voda s octom a dym zo salvie? 🤔
@veronika_sk000 Pretože obetovať kozu je dnes zložité a potenciálne to može byť dovod presunúť postihnutého duchom na psychiatriu.
@aurelia2000
aj moja kamoska bola zaryty neverec, realista, neuverila by ani keby ju mucenim nutili. Az pokial nezazila doslova na vlastnej kozi 🤣 Odvtedy sa uz nikomu nevysmievala.
to "ahoj" mohlo byť tak ako aj u mňa, uz som bola v polospankuba snivalo sa mi to..stava sa mi to obcas, ze pocujem ako niekto ku mne hovori ale potom sa zobudim z plytkeho spanku a zistim, ze sa mi to snivalo. ale ta silueta, to netusim..skus si kupit santalove drevo a vydymit obydlie.. ale vysvetiť. nemusis z prace priniest domov (neviem kde pracujes, mozno nemocnica) dusa sa na teba môže prilepiť hocikedy..Neviažu sa na miesto ale na cloveka, takze je to manzel alebi ty.
Áno môžte si doniesť domov ducha. U nás doma tiež často ,,strasilo ". Ja som ich cítila a aj videla . Mám taký dar že ich vidím. Skúste si ísť vypýtať do kostola sv. Vodu a pokvapkať všetky kúty v byte. Ale bielou salviou vydymit. Ja som si na všetky parapety potom nasypala soľ to slúži ako ochrana aby sa nevrátili. A najlepšie je zakvacit si na balkón zvonkohru oni nemajú radi ten zvuk u nás to funguje ako mám zvonkohru tak už nechodia na neželané návštevy.
Tak nejde o to či tam niekto zomrel. Stačí len že bytovka, alebo dom je postavený na starom cintoríne, alebo niekto zomrel na tom pozemku predtým, alebo v jeho bezprostrednej blízkosti. Keď tak skúste salviou vydymit a uvidíte.
Ja si pamätám z detstva mala som 12 rokov keď zomrel ocinovej sestre muž po pohrebe bolo pár dni keď jeho švagriná ráno povedala, že v noci bol u nich asi chcel kávu. Že tak strašne u nich hrkotal pribornik, že to ešte nezažila, večer spravila kávu a nechala na stole tak ako ju mal rád a počuli buchnúť vchodové dvere, nikde nikto. Do teraz si to pamätám ako to hovorila už to bude 27 rokov a na to sa nedá zabudnúť

Akurát tak Ducha Svätého.