icon

Duchovia v byte

27. mar 2023

Ahojte. Prosim aby odpovedali len tie ktore vedia pomocť alebo sa z niečim podobnym stretli. Ďakujem
-Minule som zaspavala otočena k stene. Počula som hlas ktorí povedal AHOJ, myslela som si že je to manžel otočila som sa a tam nikto. Muž bol ešte v práci
-Druhy pribeh. Muž si išiel v noci pre vodu do kuchyne. Mame take male lampicky. Zapalil v chode a v kuchyni . Ako sa vracal. Lampička zapalena len v chodbe vydel postavu ako ide oproti nemu .
- kedže vieme že v byte nikto nezomrel. Môžeme si niekoho doniest napriklad z práce ?myslim ducha. Ďakujem

Strana
z2
bucko555
28. mar 2023

U našich doma sestra stále.videla dievčatko v noci sa zobudila a dievčatko stalo nad ňou mne to povedala lebo ja som to zažila tiež ale nejak veľmi sme sa o Tom nebavili .....dva mesiace sme u našich bývali keď sme prerabali dom muža vtedy boleli zuby sedel dole v obývačke a videl ju tiež......na ďalší deň ju sestre opísal teda opisovali ju spolu a presne sa zhodli na výzore pritom nikdy sa nebavili ako vyzerá

lulua15
28. mar 2023

Duchovia tu sú ako niekto ich dokáže vidieť cítiť niekto nie vysmievať sa z toho je dosť mimo ..je potrebné zavolať kňaza alebo aspoň sami posvatit si dom svätenou vodou.

danielinaa
28. mar 2023

Nebola si u veštice, alebo ľudovej liečiteľky, liečiteľa? Nakoľko u týchto ľudí je bežné, že u nich straší, najmä u vestic, keďže sa zahravaju s ohňom, ale verejne sa o tom nehovorí. To by potom k nim nikto nechodil, všakže.

danielinaa
28. mar 2023

Pripadne reiky, východné náboženstva, nedonieslq si si do domu sochu Budhu alebo niečo podobné z dovolenky. Bohužiaľ aj po prineseni týchto predmetov, začne niekedy v dome strašiť, kňazi exorcisti, by ti vedeli narozpravat kopu story.

anjelaa
28. mar 2023

Ste veriaci? Ak áno, treba posilniť vieru. Ak nie, zmeniť svoj život vo viere. Potom to odíde samo. Lebo v takom prostredí sa “neuživí”. Osobná skúsenosť aj po rozhovore s exorcistom.

majcinka212
28. mar 2023

@matullienka aj u nas bol dedko vecer si pozriet správy vo svojej posteli 😔

zvieratko31
31. mar 2023

Autorka napíš mi správu, tiež som zažila takú hrôzu, poradím Ti úplne jednoduchú vec

ghost253
Autor odpoveď zmazal
didip
2. apr 2023

Nám zomrel dedko v dome v ktorom teraz bývame, viac krát som cítila jeho prítomnosť a strašne veľa sa mi o ňom snívalo. Nebála som sa ho ale dom som posvätila aj tak, odvtedy sa nič také nedeje, iba teraz ako som mala narodeniny nám padol obraz. 😅

lilinka7778
5. júl 2024

myslím si do každej izby😊 a aj do kuchyni pre ochranu😊❤️

simmaj15
16. nov 2025

Skus zavesiť krížik niekde na stenu, najlepšie bude keď by si zavolala farára. Ale taky domáci návod je taky ze všetky zrkadlá (ak máš) tak ich otočiť tak aby sklenená časť bola k stene a skus povedať otcenas pred každým spaním a 3 sa prezehnat. Záleží v akej práci pracuješ keď pracuješ ako poštárka ťažko ale keď napríklad v nemocnici tak ano.

Strana
z2