Dvojročný syn ma nespoznal na fotke. Toto ma pobavilo
Som na materskej uz pomaly 2 roky... Ano, chodim doma, ako matoha, mamickovsky drdol na hlave, no makeup, teplaky. To je teraz moje. Ukazovala som synovi fotky z leta, kde som bola vyparadena (vynimocne), a hovori, na mna, ze teta. Ja ze nieee, to je mama. On neee, teta. 😄😄😄
Asi sa budem musiet viac malovat, ked ma syn nespozna. 😅
Ja som mala čierne vlasy pred pôrodom, bola som chudá, pekná, namaľovaná a deti má spoznali. Aj teraz sa maľujem, ale postava a vlasy úplne iné.
xD ...mna tiez spoznaju na kazdej foto...ci mam 15 ci 25..zelene vlasy,85kg,50kg,cierne vlasy... proste stale.
Tak moj zase ked vidi na hocijakej fotke, napr. na billboarde, nejaku zenu s podobnymi vlasmi, ako mam ja, tak je to maminka 🙂 A to ma 3 roky uz. Tak tiez neviem, ci si ma uz zapamatal 🙂
@marianarem zlaty. Na obycajnych fotkach, kde som neupravena, videach, ktore robime, tak na nich som mama. 😅 Akurat som sa smiala s muzom, ze mozno by ma nespoznal ani mobil, keby somndala odblokovat tvarou. 😅🤦🏻♀️
Sestrinemu malemu ukazali moju fotku starsiu kde sa ksichtim a zahlasil: ,,co to je s tetu?,, 😂😂😂
Mna si dcera naopak idealizuje 😅 videla v telke svadbu Meghan Markle s Harrym a pozera na nevestu, ze aha maminka 😆 ale vobec sa teda na nu nepodobam. Ona mala take obdobie, ze vsetky nevesty v bielom boli podla nej mama.
Ja som tak synovi ukazovala fotky z prvej dovolenky (s jeho otcom). Mňa spoznal hneď, na chlapa cumel v nemom úžase, že kto to je. Hovorím, že tatko. A malý sa zadíval ešte raz a pýta sa: "A ci tatko?" No tvoj, ty malé motividlo 🤣🤣🤣 Aj keď je nutné priznať, že chlap mal tmavé vlasy (dnes už len úspešnú plesinu a osem úplne sivých vlasov) , bradu a 40 kíl viac než má dnes, takže dieťa ma polahcujuce okolností.

🤣😄