icon

E shop - výpredaje a zľavy

iveta1970
7. mar 2018

Skoro som odpadla keď mi prišiel objednaný tovar.Jedna vec úplne neznámeho pôvodu ,vôbec som si neobjednala(material čistá chémia(.Druhá vec, úplne iný materiál ako na obrázku ,dĺžka šiat úplne iná.No šoky!!!

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
beky1813
7. mar 2018

A?

janickacrazy
7. mar 2018

z akého eshopu si objednvala?

zuzanka.zuzu
7. mar 2018

hmmm to bude zaujímavá diskusia 🙄

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
ja197
7. mar 2018
iveta1970
autor
7. mar 2018

Ten eshop sa volá práve www.výpredaje - zľavy.sk. Zajtra to pošlem naspäť.Píšu že vrátia peniaze uvidíme.Zarazila ma tá nekvalita materiálov.Zákazníkov majú za bláznov ....alebo čo...som v šoku.

iveta1970
autor
7. mar 2018

Sem tam si...objednám...z bonprixu...ale ich kvalita sa z 80% percent približuje ...tomu...čo...ukazujú na stránke .Aliexpres som ...neskúšala...napíšte ...čo sa tam...oplatí...

beky1813
7. mar 2018

@iveta1970 preco davas bodky medzi slova? No z aliexpress neobjednavaj, nikdy nevies, co pride

beky1813
7. mar 2018

Pozrela som tu stranku, odkial si objednala, no nevyzera to 2 krat doveryhodne

iveta1970
autor
7. mar 2018

No takže, keď mrknete na stránku objednala som si vraj šaty s čipkou18,40.Sú iba pod kolená, materiál- otras.Ten druhý kúsok mali byť čierne šaty za 14,60, poslali úplne iné šaty ,čistý krimplen ,vzorované, menšie - otras.

iveta1970
autor
7. mar 2018

Zajtra nafotím .

mirkamirko0809
7. mar 2018

A co tu tym chces povedat?tak si sa popalila
,vratis a zivot ide dalej...nechapem naco si zalozila diskusiu?

sepkev
7. mar 2018

to vážne toto?!!!😨 🙈

iveta1970
autor
7. mar 2018

Povedať chcem to ,že je smutné a zarážajúce ako vyzerajú naše služby, akoby sme sa zmierili s takýmito praktikami.Taktiež by sme si mohli pomôcť, a navzájom sa informovať o všetkých E shopoch ktoré prezentujú nekvalitu a nepodarky.

beky1813
7. mar 2018

@iveta1970 clovek, co ma aspon trosku zdraveho rozumu a rozmysla, nenakupi zo stranky, ktora ponuka take vyrazne zlavy

iveta1970
autor
7. mar 2018

Beky, ja to nepíšem kvôli tomu aby sme sa navzájom urážali, ale aby sme si navzájom pomohli informáciami.Takto som to myslela.

fefe123
8. mar 2018

na to sú recenzie na e-shop... skôr, ako pôjdeš nakupovať, tak si ich popozeraj, pogoogli, kto mal s e-shopom akú skúsenosť.... Ľudia majú rôzne skúsenosti... ja napr. nakupujem aj na aliexpress a nedá sa povedať, že zle... ale tiež treba vedieť vybrať predajcu....

ilaryja
8. mar 2018

Ahojte ja som si s tej stranky už parkrat objednavala a bola som spokojna...Prišlo mi presne to čo som si objednala,,,aj kvalitou to bolo fajn,,taak som troška prekvapena.......velkost co nemali v Bonprixe tak som tu nasla.....Tak ja možem za seba len odporučit😉

iveta1970
autor
8. mar 2018

Tak som rada Ilaryja že niekto je spokojný.Ja síce tovar vrátim, ale aspoň som sa dozvedela že to s tým E shopom nieje až také márne. Dík.